day 05 – your definition of love

För mig innebär kärlek så himla mycket. Att älska någon kan vara det bästa som finns, men samtidigt något av det jobbigaste som finns. Kärlek kan ta fram den bästa sidan av en, men samtidigt den värsta. Kärlek kan göra så mycket med dig, du kan ändra dig medvetet, men kärleken förändrar dig även omedvetet.

Man kan älska någon på flera olika vis. Man kan älska någon som vän, sitt syskon, sin mamma och pappa, en släkting, sin pojkvän, ett djur, en sport and so on. Men för det mesta innebär kärleken alltid samma sak.

I mina ögon innebär kärlek så mycket mer än kyssar och sex, eller att man har samma blodsband. För mig innebär kärlek även tillit, trygghet och ärlighet. Det blir svårt att ha ett förhållande med någon, bo hos sina föräldrar eller umgås med en vän som man inte litar på, känner sig trygg hos eller som man inte är ärlig mot.

När man älskar någon ska man kunna gå igenom svårighetet, för allt kommer inte alltid att vara bra. Om man verkligen älskar någon, ska man försöka kämpa sig igenom alla svårigheter. För om man verkligen älskar någon, klarar man av det, tillsammans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0