tråkig nyårs outfit


u like it




Så gulligt

bara för att min mamma har dukat super duper gulligt. Hihi

jag och johanna har kul.



HAHAHAHAHAAHHA tänk er emils min! HAHAHAHA


bananen i egen hög person

Nu kom Johanna precis. Gullunge där! Hoho. Aja har iaf precis sminkat mig och klätt på mig. Blev inget speciellt. En svart tröja, och en jeans kjol. Mitt gulliga halsband till det också. Love.

fräsh morgon

Godmorgon!

Vaknade runt halvtolv av att Tjabo skällde som en galning när mamma och lillebror kom hem efter att ha hämtat Linus. När jag gick upp så tog jag en dusch på en gång, kändes att det behövdes för att kunna vakna till lite. Va ju ändå vaken till typ fyra igår. Hur som helst, duschade i en timma, och är rädd att det inte finns något varm vatten till dom andra. Ooops. Men så är det att bo i hus. Heheh. Ska iallafall äta frukost nu och kolla på "Den galna professorn". Puss.


gash!

Nu är klockan mycket. Måste sova. Godnatt!


Ojsan!

Hahaha efter flera timmars chattande med Emma och Johanna så kollade jag på klockan och märkte att den va över 2. Gick och borstade tänderna och tättade bort sminket. Är inte trött. Ska städa undan chipspåsen och colaglaset så att mitt rum håller sig städat tills imorgon. Hoho.

Aja, nu ska jag fortsätta prata med min banan johanna. puss.


rolig humor! ^^


Ja. Jag har klippt och klistrat lite... bara för att jag va tvungen att printscreena flera gånger.


what should i do without you?


yes darling....

I will miss u. To much. Way to much.


so damn hot!




Want! Självklart är han med i "a cinderella story". LOVE LOVE LOVE! Grrr..


A cinderella story


Jag älskar verkligen alla Hillary duffs filmer, men det här är nog den bästa.
And guess what, den går på 3an, nu! Så självklart sitter jag här med en skål chips framför teven.


omg. omg! OMG!


Såg den här på Jelenas blogg. Omg! Fick rysningar! Gåshud över hela kroppen!
Tillochmed i ansiktet! FYFAN VA SÖT!


HAHAHAHAHA!


Hahaha love it! Undra om Krille tar åt sig?


snabb update

Hejsan.

Nu har iallafall gästerna kommit. Dom har med sig sin bebis, skit gullig. Älskar bebisar! Hohoh. Aja, bara lite snabb update, middag alldeles strax. Sen uppdaterar jag mer. Puss.


Godmorgon.. jag mena lunch

Vaknade precis. Gud va skönt att få sova länge. Vill ha längre lov! Hur som helst så ska jag nu upp och äta frukost. Sedan ska jag städa i mitt rum eftersom vi får gäster ikväll. Ska försöka uppdatera ganska så mycket ändå. Puss

tjabobabo is tierd



Och jag med nu. Så godnatt.

inte trött alls

Hejsan hoppsan.

Sitter och pratar med Emma och Chanel på msn! SAKNAR MIN BOOBIE! Fast inte kan jag prata om hur hon har det, nejnej, ska sitta och vara budbärare mellan henne och borken då emma inte har några pengar på mobilen och borken itne är inne på msn. Skit jobbigt. Men vad gör man inte för sina vänner. ;)

Är hur pigg som helst! Skulle kunna springa 1000 varv runt huset typ. Nej kanske inte. Så bra kondis har jag inte.. HAHA! NEj men nu ska jag hämta något att äta. Är hur hungrig som helst. Puss.


HAHA SÅ SERIÖSA


vafan?!

Har skit ont i knät. Vet inte varför eller vad som har hänt. Har verkligen jätte ont.Inte när jag står still eller sitter, men när jag går. Stackars mig! :(


shoppingen


Rosa och Svart långärmad tröja
  
3 par string

Skit gulligt halsband!

Skitgulligt armband (vet att ni gillar mitt jätte slitna sminkbord)

Supersöt kofta!

gulliga strumpor

hårsnoddar. Rosa såklart


when a man loves a woman


Sitter i sängen och kollar på When a man loves a women. En utav dom bästa filmerna jag sett faktiskt. Aja, ska fortsätta kolla på den. Uppdaterar sen.


installationer

Installerar en massa saker på datan. Hoho.

Va ju iallafall i haninge centrum med Johanna idag. Köpte lite saker som jag lägger upp bilder på senare. Puss.


är man fin så är man

Nu har jag fixat mig klart. Väntar bara på att segis Johanna ska bli klar. Sedan får vi skjuts till centrum av hennes pappa. Snällt. Har på mig min parfym som jag fick i julklapp. Den luktar verkligen jätte gott. Love it. Hohoho. Älskar min mascara som jag fick från sussie också. Hon köpte den typ utomland, den är verkligen jättebra! Hoho. Sen har jag såklart min lilla rosett i håret. Älskar! HAHA jag älskar allt jag har på mig just nu. Hohohohohohoh. Asså är lite flummig. Vet att ni gillar det.

Men aja, nu ska vi typ åka. Love.


centrum nästa

Godmorgon sötnosar.

Det blev lite konstigt igår. Skrev att jag skulle stänaga av datan, men internet cepade så jag stängde bara av. Heheheheh. Idag ska jag och Johanna iallafall till centrum. Måste ju spendera lite pengar, nu när det är mellandagsrea och allt.

Vi vaknade iallafall klockan tolv, då vi hade ställt alarm. Sedan låg vi och drog oss lite i sängen tills Chester kom och pussade oss. Helt galen. Typ rullade omkring, hoppade på mig osv. Efter en stund kom Johannas papap och skulle kolla så att vi va vakna, efter det åt vi frukost.

Uppdaterar mer ikväll dåra. Puss.


Är han itne för söt?


ja..

.. jag kommer sakna dig.


ångrade mig.. okej!

Hahah.. Jag är konstig.. men ändrade mig. Hoho sån är jag!  HAr däremot inget att blogga om. Det är ju verkligen jätte bra! Tummwn upp till lilla mig (Y)! Är inte det ganska vanligt..? Att jag är konstig det vill säga. HAha! Aja how ever, bloggar om jag kommer på något. Puuuuuuuuuuwssssssszzzzzzzzzzzzz! (seriösaste ever)


super söt!

En bild ska ni få innan jag säger godnatt.
Bilden är på Johannas super söta hund Chester.
Godnatt.


blogglusten = 0

Ligger i Johannas rum, i gäst sängen. Hennes rum har blivit skitgulligt. love it.

Hoho, hur som helst så har jag inget att skriva typ.. Ingen blogglust alls. Imorgon ska jag och Johanna troligen till centrum. Så det blir nog inte så jätte mycket update då. Menmen. Puss på er.


socialast.se

Kollar fortfarande på filmen, Skit bra! Love it.
Vi sitter iaf med en varsin dator i knät och är jötte sociala... HAHA!


i love you girs.


voff


Sitter hemma hos Johanna och dricker te och kollar på en chihuahua från beverly hills.
Super gullig film! Heheheh!


älskar min webcam, oki?


SItter i soffan med Johanna och kolla på 2 and a half man. Är verkligen öcerdrivet mätt efter att vi åt lite thaimat till middag. Hohoh. Jelena åkte hem runt fem. Sen dess har jag och Johanna bara tagit det lugnt och skrattat åt mina väldigt fina webcam bilder. Hoho. Tror vi sk gå ut om en stund. Sen kanske jag sover hos Johanna eller så sover hon här. Får se. Love.


hej. vi vågar bjuda på oss själva.











love & sex

Filmer heter "love and sex" ...


Och värkar hur bra som helst. Början va fett gullig. Hehe.


frukost

Sitter i soffan med frukost och en varsin cupcake.. HEHE!
Snart kommer Johanna hit. Super kul. Vet inte vad vi ska göra. Men något hittar vi väl på. Jag och Jelena vill åka pulka.. Hohoh. Aja nu ska vi äta och kolla på en film som går på teve typ. Puss.


sömntuta

Nu börjar jag bli jättetrött. Har ju ändå varit vaken sen klockan nio imorse.
Så jag och Jelena ska bädda och sen sova tror jag. Puss on the rumpa.


i'm pushing myself away.

. . .


fan.

Jag var så jävla säker.
Nu vet jag ingenting längre.


Jordgubschampange

Sitter och kollar på en film som heter "Ya-Ya flickornas gudomliga hemligheter". Fattar typ ingenting men den är ganska rolig. Smsar gör jag också. Självklart liksom. Hoho. Juste, dricker typ chamange. Alkoholfri dåra ;). Mums. Love it.


OMG VA GGOOOOOOOOODA!

Asså helt seriöst nu. Dom häer cupcakesen va fan dom godaste jag någonsin ätit! :D Bara å ni vet! Jag och Jelena är bääääääääst på att göra cupcakes!

cute cupcakes!

Hejsan.

Nu har jag och Jelena bakat cupcakes. Dom blev suuper söta! fast råkade spilla ut halva flaskan med blå karamellfärg. När jag sen skulla torka upp det så fick jag karamellfärg över hela händerna och ser numera ut som en smurf! Trevlans trevlans! Självklart så ska ni få bilder. Och dom kommer..... NU!






LOVELY HUH?! :D


Snö innanför jackan är kallt.


i love my babydog.

Vinterna är vacker!

Beeeebishund

F.I.N.T

är man fin så är man...

Muuuummmmmsss

Tjabo och Saga. Så söta!

Jag och JElena drog ut och träffade Adde en stund. Vi gick runt lite, eller ja typ mycket och sen så mulade dom mig. Snällt va? Men jag mulade dom med. Hoho. Efter ett tag gick vi in, blöta som vi va, och fikade. Trevligt trevligt. Sen satt vi i mitt rum ett tag och pratade. För ungefär en halvtimma sen följde vi Adde till bussen och han åkte hem. Nu ska vi äta. puss..


utgång

Jelena är här. Som ni kanske märkt. Hon kom hit lite innan tolv och då drack vi lite te och pratade. Sedan satte vi oss med min dator i sängen. Förvånande va? ;) Efter en stund så gick vi ut med Tjabo. Typ en öång promenad. Gick runt hela lillgården. Va mysikt faktiskt. Men kallt. Efter promenade gick vi in och drack varmoboy och sedan har vi tagit en massa webcam bilder. Nu sitter Jelena och sminkar sig och vi ska snart ut och kanske träffa någon. Kommer dock bara vara i tungelsta. Men de är ju mysigt de me. Aja, vi uppdaterar mer sen. Puss.


Jelena tvilling!







Nattblogg - irriterad

Ibland så hatar jag tekniska grejer. Vi köpte någon grej idag så att vi kunde göra en back up till min dator. Den där grejen var gjord för windows 7. Men när vi väl installerat och allt sånt så står det att programet inte funkar tillsammans med windows 7 . Asså damp! Haha ni fattar säkert ingenting, men skitsamma. Nu tänker jag sova så att jag orkar gå upp skapligt imorgon och träffa jelena. Puss.

I love you baby - Sofijah

I love you baby you are my angel from the love sky.
I always love you and you always gonna be mine.
I always love you and i'm always gonna be there for you.
You are my everythink and every word i'm say is true.
I'm always happy when i am with you my lovely baby.
I promes you are in my heart and you are here to stay.
I've never felt this way before, It's like you open up a door,
to another life, no one else can love you more then i do.
I promes my hole life is aboute you and me.
I try to make you lucky i hope that you se.
Every morning every night i wanna hold you tight.
You are a star in the dark and you shining so bright.
You are the winner of my heart, never break it apart.
There is no one else like you, you are the only one who understands.
Thats why you are the one and thats why i love you man.
Pleas never leav me, pleas never go away.
Cause i love you, more than words can say.
I love you baby. I love you baby.
I love you baby you are my angel from the love sky.
I always love you and you always gona be mine.



Så vacker.

Jellsan imorgon!

Gästerna är fortfarande här. Men orkade inte sitta och vara social.. Heheheh. Umgås häldre med min dator! Ikväll så ska jag och pappa typ fixa något med datan(?) så att jag säkert sedan kan installera massa saker. Så då kommer jag kunna ladda upp bilder från mobilen och från kameran. Då ska ni få en massa bilder. Bra va?

Imorgon ska jag träffa super söta Jelena. Hon kommer hit någongång på dagen sen ska hon sova här! Ska bli superkul eftersom jag inte träffat henne på typ jättelänge. Antar att vi tar en massa bilder då som läggs upp här på bloggen sen.

Nu ska jag snart kolla på Harry potter och hemligheternas kammare. Puss.


data tillbehör

Hejsan!

Har inte kunnat blogga något idag eftersom jag har varit med mamma pappa och lillebror och köpt tillbehör min dator. Köpte en jätte gullig liten och rosa datamus och en dvdbrännare som man kopplar till datan. Super! Hoho. Nej men nu får vi gäster. Så uppdaterar mer senare. Puss.

godnatt älskling, godnatt läsarna

Nu tänker jag försöka slita mig ifrån min älskling, det vill säga datan, och hoppa ner i säng. Klockan är ju ändå runt ett nu. så jag säger godnatt till er söta läsare och bloggar emr imorgon. Puuuuuuuuss!

Dagissnuten

Nu börjar Dagissnuten på trean. Tror jag ska kolla på den. Någon som vet ifall den är bra?


saknar dig redan boobie!

Imorgon åker min älskade Emma till Sweich (stavning?).
Kommer saknar henne utomordentligt mycket!
Hoppas du får det kul boobie och såfort du kommer hem så ska vi ses!


premiär bloggning på nya datorn!

Sitter i sängen med min nya dator i knät! LOVE IT! TACK MAMI! TACK PAPI! Den är hur fin som helst, har jätte skönt tangentbord och är bara helt perfekt! :D

Det var iallafall trevligt hos dom vi va hos. Fick en parfym som luktar underbart! God mat och trevligt sällskap. Kan väl inte bli bättre?

Asså orkar inte blogga nu.. vet inte varför. Men bloggar mer sen. Först så ska ni iallafall få en riktigt snygg cam bild.. haha!


förortsungar

Ligger i sängen och väntar på att mamma pappa och lillebror ska bli klara så att vi kan åka. Kollar på förortsungar sålänge. Inte sett den innan faktiskt. Ja juste, ska åka till låtsasmoster och hennes fräldrar typ. Trevligt trevligt. Men jag uppdaterar ikväll. Puss.


Happy

Godmorgon. Hade ni det trevligt igår? Jag hade det iallafall super trevligt. Åkte till mormor runt två och började med att kolla på kalle anka. Haha en självklarhet ju! Sedan gick lillebror, markus och loreena ut med mamma och moster och hade snöbollskrig. När dom kom in så åt vi middag. Efter det så umgicks vi lite och så och loreena, som är 7 år gammal, tjatade om att tomten skulle komma. Hela tiden. Så pappa fick klä ut sig. Men strax innan han gick ut. Så frågade loreena ifall han skulle klä ut sig till tomten. Hon sa att han va ju aldrig med när tomten kom och att det va konstigt. Jag började as garva. Vilken smart liten tjej. Haha! Tillslut kom pappa iväg iallafall och jag tror att loreena bara spelade med när tomten kom. Haha. När vi fått våra presenter så började vi öppna. Jag fick smink, en hello kitty pyjamas, den svarta jackan jag hade på mig (fick den på morgonen), smycken, choklad, siden sängkläder, och en dator! Blev skit glad. Hehe. Så nu kommer jag kunna Blogga hela tiden! Fast självklart är den till för skolarbete också. Hur som helst så ska jag upp och äta frukost nu. Puss.

Super lyckad jul


Julaftons outfit

Rosa tröja - H&m. Sammets legins - Bik bok. Svart jacka - Gina. Rosa klackskor - Sri lanka .

bilder


Älskar julen! hoho.

Mitt och lillebrors fina pepparkakshus.. Eller ja, en hundkoja! :D

Erkänn att vi är riiiiiktigt duktiga? :D

Älskar min bebishund!

Blir nog ingen uppdaterin imorgon. Ska till mormor och där finns ingen internet.
Men uppdaterar massor såfort jag kan. Btw.. GOD JUL ALLA!

fler inlägg än vad jag antog

Blev visst en massa uppdatering idag. Men inte gör de väl någonting?

Har iallafall börjat med Julgranen och julskinkan.
Ska alldeles strax börja med pepparkakshuset. Trevlans! :D Uppdaterar efter..

julklappar.. check!

Nu är alla julklappar inslagna. Tummen upp. Ska snart börja med pepparkakshuset. Och självklart ska jag fixa en massa julbilder som ska få läggas upp på bloggen och göra allt mycket roligare. Puss.

skääääärpning erica

Okej.. Nu är klockan faktist halv tre. Måste börja fixa mig.
Smisk på rumpan! Nu får jag sluta med att sega i sängen halva dagarna!


.

r.i.p bengt.


knäppa lilla jag.

Sitter i köket med pappas stickade tröja som är som en klänning på mig och ett par stickde sockor. Utan byxor.. HAHAHAHA. Jadu. Ibland är man ju allt lite för knäpp..


···

Jag sa till dig, att jag inte ville förlora dig.
Du svarade med att det aldrig skulle få ske.
Men jag vet att det sker med tiden.


en dag kvar!

Godmorgon.

Vaknade runt halvtolv. Satte på teven men somnade om. Vaknade igen av att mamma ringde och frågade va jag ville ha på mig imorgon. Så hon fixar en tröja eftersom jag redan har fixat legins dåra. Super. Tjabo ligger vid mina fötter och snarkar. Hahaha cutiepie! Ska göra iordning lite frfukost, fixa mig sedan ska jag nog gå ut ed lilla bebisen här. Eller så får lillebror göra det. Beror på om jag orkar eller inte.

Idag är det en massa som ska göras. Så kommer kanske inte uppdatera lika mycket som jag gjorde igår. Men det gör väl inget? Ska iallafall göra ett pepparkakshus med pappa och lillebror. Sen ska jag slå in dom sista julklapparna också. Städa rummet lite till måste jag göra. Vet att jag städade igår. Men det ligegr redan kläder på golvet.. Suck. Duscha ska jag göra också, kanske ska jag duscha av Tjabo med. Får se. Ska iallafall klippa hans klor och borsta hans päls. Så att han är fin imorgon såklart.

Puss.


ska bara svara på frågan först


Svar: Går i rudan. Och det där med mig och Adam var nästan ett år sedan. Eller ja det va ett år sedan. Mellan december och mars typ. Haha.. Så det va läääänge sen och han betyder absolut ingenting för mig just nu :)


dröm sött

Börjar bli trött. Så säger godnatt till bloggen och ska krypa ner i säng. Puss.


Dessert

lillebror och jag fixade efterrätt. Omg skit gott. Love it.

dan före dan före doppare dan.


Love it! Smält choklad är fan det godaste som finns!

Började bråka med lillebror medans vi gjorde julgodis.. -.- ovanligt att något sånt ska hända. Men jag sket i det och fortsatte själv. Blev supergott. Hoho. Mamma kom hem också, hon smakade och tyckte jag hade lycklats jätte bra. Tummen upp till det! (Y). Nu ska jag iallafall hjälpa mamma att slå in lillebrors, pappas och Tjabos julklappar. Puss.


Välstädat

Nu ser mitt rum åtminstone okej ut!
Resten av huset också. Duktig jag känner mig..
Nu ska jag göra julgodis med lillebror. Puss!


städning med lillebror

Nu ska jag och lillebror städa heeela huset. Duktigt av oss va!? :D


your outside beuty comes from your inside


Allt handlar om självförtroende.
När du stolt och ärligt kan säga till dig själv att du är vacker,
så kommer personerna i din omgivning att tycka likadant.


äntligen

nu har jag fixat mig! Woho! Fast klockan är liksom tio i fyra och det börjar bli mörkt ute..
HAHAHA! Aja. Ska ut med Tjabo nu igen. Uppdaterar mer efter. Love!


krya på dig boobie.

Emma kommer inte heller. Mår ingen bra. Så krya på dig boobie. ♥


fortfarande inte fixad

ORkar inte. Ligger fortfarande i sängen och kollar på teve. Behöver fixa mig. NU. På en gång. Men orkar inte. Så skiter i det. hahah! Kan göra det sen. Men måste ut med Tjabo. Får väl gå ut i min blåa mysdress och svea jackan eller nått. Hoppas på att ingen ser..


fråga om betyg



Jo absolut..

Engelska: G
Svenska: VG
Matematik: VG
No: VG
So: G
Spanska: G
Bild: VG
Teknik: VG
Hemkunskap: VG
Idrott: VG


Mitt 2009

År 2009

Gjorde du något du aldrig har gjort förrut? ja! Bråkade med Emma och Borken i sömnen!
Höll du några av dina nyårslöften? haha klarar inte av nyårslöften
Blev någon av dina vänner förälder i år? gudnej
Dog någon som stod dig nära? nära och nära. men ja.
Lämnade någon dig som stod dig nära? Japp
Vilka länder besökte du? Inga faktiskt
Är det något du saknar år 2009 som du vill ha 2010? Oja
Vilket datum kommer du alltid att minnas? ingen aning
Vad var din största framgång 2009? Självförtroendet. 9 februari kanske
Har du varit jättesjuk eller skadat dig? Jag gör illa mig hela tiden.. ^^
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder helt klart.
Har du varit på begravning i år? Nej. Tur de.
Varit på bröllop ?
Har du färgat ditt hår ? Flera gånger. Svart, Brunt och rödbrunt
Har du tatuerat eller piercat dig detta året?
Gjorde något dig riktigt glad? Absolut.
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2009? Vet inte?
Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år? Gladare
Blev du kär i år? Japp. I allt för fel människor
Favoritprogram på tv? Desperate housewives
Bästa boken du läst i år? Att leka bland vuxna
Största musikaliska upptäkten ? va?
Önskade du dig något som du fick? Ny mobil.. Hahaha
Önskade du dig något som du INTE fick ? Nej det trot jag inte
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Jadå.
Hur skulle du förklara din stil detta år? Egen
Vad fick dig att må bra? Alla vänner. Speciellt Emma, Johanna, Line, Nizze och Adde.
Vem saknade du? Farfar. Otroligt mycket.
De bästa människorna du träffade? Emma Sjöö såklart.
Årets sötaste? Emma och Borken. Världens sötaste par! Hihi
Årets hetaste? Magrutor!
Årets största kärlek? Adam Jädeby..
Årets största besvikelse? mycket.
Årets bästa? Emma Sjöö. Love u boobie!
Årets snällaste? Är man stor och stark måste man vara snäll

champagne flickan

nämen godmorgon bloggen.

Vaknade runt halv tolv. Svarade på lite sms och började läsa om en bok som jag påbörjat förut men typ glömde bort att fortsätta. Champagne flickan heter den. haha. Trevligt trevligt. Efter ungefär en halvtimmas läsande gick jag upp och gjorde frukost. Är hur mätt som helst och sitter i sängen med en liten Tjabo vid fötterna. Snarkar gör han. Haha!

Loreena kommer inte idag. Hon orkade inte. Förstår henne. Hon har ju precis gått ut första terminen i ettan. Allt är ju¨så nytt för henne. Aja hur som helst så tror jag att Emma ska sova här iaf. Om hon vill dåra. Får inte tag på henne. Hon kanske sover?  Ingen aning. Men hon smsar väl sen.

Ska nog fixa mig lite nu och så. Kan uppdatera mer sen. Love!


jullov

Det är äntligen jullov! Och om 3 dagar är det fan julafton. Shit va tiden går fort. Aja, klagar inte. Är därimot hur trött som helst. Kanske ska sova.. ? Nej inte än.. Men ska iaf stänga av datan. Love!


smile bitch


Bildbrist!


..

Har aldrig bett dig välja en utav oss.
Men ibland har ju lust att fråga vem du skulle ha valt.
Ångrar mig därimot efter en stund.
Då jag fattat att det inte är mig du kommer välja..

Trodde vi skulle hålla ihop oavsett.
Att vänner alltid kom före.


julbak med boobie och kusin imorgon

precis som rubriken lyder, så ska jag Emma och Loreena baka imorgon. Typ pepparkakor och sånt. Hoho. Kul va? :D Vet att ni är fett avundsjuka.. skoja. usch. har lite smått tråkigt. kanske märks?


°

don't leave me like this.


fika med farmor

hejsan.

Har precis ätit middag och ska nu ut med Tjabo. Mamma och pappa är och handlar julklappar. Hoho. Åkte iallafall till farmor istället för att baka med mamma.. Så kan det gå. Pappa hämtade mig därifrån runt halv sex. Aja, har inget att skriva. Ska ut med Tjabo. Puss!


lussebullar med mami

Hejsanhoppsan alla långa, korta, tjocka, smala, fula, fina, ledsna och glada där ute! :D Ja jag har tråkigt.. märks det eller?.. Hur som helst så har jag precis varit ute med bebishunden. Älskar när han rullar i snön och ser ut som jag vet inte vad. Så söt! Aja, skolavslutning idag. Halvdag. Kollade på tomten är far till alla barn och åt kaka som min lärare bakat. Hoho. Efter det städade vi lite, fick betyg och sen slutade vi. Då drog jag upp till centrum och hämtade min Canada Snow sko som jag lämnat in för att dragkedjan var trasig. Så den är lagad nu! Efter det gick jag tillbaka till skolan och mötte Boobie, Emma och emmas kompis Jennifer. Vi pratade lite sen tog jag bussen hem. Hemma åt jag lite lunch och nu ska jag baka lussebullar med mami. Puss!


film

faster, farbor och kusiner skulle ha kommit. Men så blev det ju inte.. Ska kolla på film med mamma pappa och lillebror nu. Puss!


100 inlägg. bara så ni vet.

Bloggens hundrade inlägg. Bara så ni vet det.
Intressant va? Ja väldigt.


fjärde advent.

Kom just på att det är en fjärde advent idag.
Alltså julafton om 4 dagar.. Shit va tiden går fort.

Mamma gjorde iallfall singalesiks mat till middag. Typ köttgryta. Skitgott. Love it. Snart så blir det fika också. Lussebullar, pepparkakor och ananas! Haha lite nyttig måste man ju vara :D Men.. har inget atrt skriva typ. så uppdaterar senare.


kvällens trötta och slitna outfit


Sitter i mina jeans, pappas stickade tröja och i ett par förstora stickade sockor. super mysigt!
Är trött efter helgens shower och stress. Somnade i bilen påväg hem från jordbro. Hoho.
Mamma filmade när jag dansade, så ska snart kolla på den videon. Puss.


bilder från helgen


Supersöta Milica!

Supersöt.. eller hur va det?

HAHAHAHA SKITLÄSKIG! :(

Cutiepies!

Sexigt! :D


Godmorgon

Vaknade för kanske en kvart sen av att mamma undrade ifall jag ville äta frukost med dom. Men orkade inte. Ska snart gå upp och platta håret och så. Sedan rör jag mig vidare mot jordbro idag igen, där jag ska träffa milica runt halv tolv. Vi ska sminka oss tillsammans sedan är det dags för den sista showen. Love.

HAHA!

hahaha! kom precis på en sak! HAHA! Förut så sa lilla Nilspils att om man slår sig själv på huvudet så blir man trött. And guess what? Jo, knäppa lilla jag testade det och har blivit trött... HAHAHA! Fyfan asså.. Ibland förstår jag inte hur mina kompisar stårut med ett sånt cepe som jag.

Hur som helst. Godnatt.


boy, you make me feel happy.


tråkigast.se

Ligger i sängen och kollar på stardust. Fryser som fan och har tråkigt. Borde egentligen sova. Så att jag orkar upp tidigt imorgon eftersom jag ska möta Milica i jordbro halv tolv imorgon. Fast är inte trött. Vill hitta på något. Men vad? Klockan är ju ändå kvart i tolv liksom.. Aja. Får ligga här, fortsätta kolla på stardust och smsa med boobie och adde. puss!


rihanna - russian roulette


mulad. riktigt mulad.

Ligger i sängen och värmer mig efter att ha blivit riktigat mulad utav lillebror och hans fyra kompisar. Allt började med att jag skulle vara med dom på snöbollskrig, eftersom dom va ojämna lag. Men efter ett tag så va alla fem småpojkar emot mig istället och det slutade med att jag såg ut som en snögubbe. Hade klumpar av snö i håret och mina knallrosa vantar var kritvita.

men så kan de gå. Och ja, hade jag tänkt lite så hade jag fattat hur de hade slutat. Men nä. Va tydligen inte så smart..


killkväll.

hejsan hoppsan.
andra showen gick super bra.

Lillebror har iallafall 4 kompisar här. Dom kollar på film och ska sova här. Så har lovat att hålla mig inne på rummet. Därför lär jag uppdatera en massor. love.


i don't know.



Svar: jag har faktiskt ingen aning.
lösenordsrutan hör till min förra blogg.
Så jag vet inte. Men ska försöka fixa det snarast. puss.


Sen lunch

Sitter på kebaben med milica och joel. Har precis ätit chicken bits. Hoho. Usch va mätt jag är! Tror jag ska sprängas! Haha. Ska samlas igen om en timma och en kvart. Kanske hinner smälta maten då. Uppdaterar mer sen. Loveu

Snabb uppdate

Första showen gick väl bra. Förutom att en brud krocka med mig? Aja, snart ska jag in igen, så uppdaterar sen. Puss.

Taggad för show

Har precis ätit frukost. Va ju vaken redan runt nio eftersom jag somnade jätte tidigt igår. Haha. Ska iallafall plocka ihop det sista sen rör jag mig vidare mot jordbro och då blir det dansuppvisning. Kanske blir så att jag uppdaterar mellan showerna, eftersom jag har mobilen med mig. Men vi får se. Love!

Det har gått 5 år nu. Jag saknar dig.

Den 19 december 2004.
Jag kommer ihåg det som igår.
Jag saknar dig verkligen.

För mig va du speciell. Under hela min uppväxt hade du funnits där. Jag berättade hemligheter för dig. Jag lekte med dig. Du betydde något extra för mig. Du kämpade i flera månader. Det va några utav dom värsta månaderna ur mitt liv. Jag var bara nio år gammal och förstod inte mycket alls, men jag visste att du snart skulle försvinna ur mitt liv. Varje kväll låg jag i sängen och grät och önskade att du skulle bli bättre. Jag önskade att allt bara var en dröm och att jag snart skulle vakna igen.

Lucia 2004 är nog det finaste minne jag har från oss. Du låg på sjukhuset och mådde verkligen jätte dåligt. Du hade pratat med pappa och sagt att du ville att jag, mikael, emelie och markus skulle lussa för dig. Vi klädde ut oss sjöng några låtar. Vi hade med oss pepparkakor och lussebullar som vi bakat dagen innan. Jag kommer ihåg det så tydligt.. Du började gråta, och sa tack och att du älskade oss. Jag tror du förstod att det inte va mycket tid kvar... Jag kommer ihåg att jag kramade dig, länge. Jag kände din sköra kropp och alla slangar som satt i dig. Jag var rädd men ville ändå inte sluta krama dig..

På morgonen den 19 december så väckte mamma mig och mikael och sa att pappa precis hade ringt från sjukhuset. Hon började gråta och då förstod jag. Jag brast ut i gråt och slängde mig i hennes famn. Vi satte oss i soffan och mikael va jätte ledsen. Men han gråt inte. Jag frågade varför, eftersom jag inte förstod bättre. Jag kommer ihåg att hans svar va så klokt. Att jag tyckte att min 6 åriga lillebror va så smart och jag såg upp till honom. Han svarade att han inte grät för att farfar inte led längre. För att han slapp ha ont. Han sa att han tyckte det va bättre såhär, att det va såhär farfar ville ha det. Och att farfar inte var värd att lida. Varje år, den 19 december så tänker jag tillbaka till lucia 2004. Jag tänker tillbaka på vad lillebror sa. Och jag tänker på farfar och undrar om han hade varit stolt över mig och för den jag är idag. Jag saknar dig farfar.


Sjukt trött

Ligger i soffan och håller på att somna. Det är helt galet hur trött jag är. Så det kanske är lika Bra att jag sover snart eftersom jag har uppvisningar i helgen. Så godnatt.

Grattis petro!

Grattis till johannas storasyster, petro, som fyller 18 idag!<3

Bebishund

I love you baby You are my angel from the love sky I always love you And you always gonna be mine

Dresscode


Vinterland

Är inte vintern fin? Love it! Sitter på tåget och är påväg till skolan. Har varit och ätit lunch hemma hos line. Pasta och köttbullar. Duktigt av oss va? Skulle egentligen slutat efter idrotten ju, men ska tydligen gå elevensval iallafall. Men eftersom vi hade lite mer än 3 timmars rast så åkte vi hem till line. Uppdaterar mer sen. Love!

Kort skoldag

Hejsan hoppsan. Sitter och väntar på att lektionen ska börja. Ska prata betyg i idrotten. Sen slutar jag. Så ni får en massa uppdatering, bra va? Aja, Bloggar mer när jag kommer hem. Puss

Simpson the movie

Tjenis penis Ligger i sängen och kollar på simpson the movie och smsar. Har inget att skriva så jag avslutar med ett godnatt.

nöjd

hejsan.

kom hem för typ en litenstund sen. Är hur nöjd som helst eftersom matteprovet gick ganska bra. Fick vg i no och teknik också. Super. Men ska fixa mig inför dansen nu. uppdaterar efter. puss.

Fötter av is

God kväll bloggen. Förlåt för att jag inte uppdaterat idag. Men har pluggat och sen så träffade jag emma, borken och Schenling. Inte så mycket att berätta. Förutom att vi hade super kul och att vi frös som fan. Juste, åkte ner för en backe på min stora jacka också, emma filmade så kanske lägger upp videon imorgon. Asså usch. Har varit hemma i snart två timmar och har fortfarande ingen känsel i fötterna. Det är illa. Menmen. Ska snart sova. Puss.

Vakna med Risifrutti

Godmorgon sötnosar. Sitter i sängen färdig fixad men trött och kollar på vakna med the voice. Äter risifrutti gör jag också. Ska om 20 minuter ungefär, gå till bussen. Tänker då ta med mig något extra klädesplagg ifall jag blir mulad Haha! Smart va? Nej men nu ska jag fixa det sista. Love.

Riktigt trött och sliten

Ska sova nu. Love!

Mixed

Jag känner mig: Glad och arg. Trött men ändå pigg. Lycklig och riktigt sårad. förvirrad men håller ändå koll. Jag är knäpp men ändå rätt normal. Rädd och modig. Känner mig varm men jag fryser. Måste bero på er. två väldigt betydande personer, Som påverkar mig olika. Vet inte vem jag ska välja. Jag kan inte välja. Men jag måste. Fyfan.

t.ö.n.t.a.r

har inget mer att säga er. töntar.


bilder från veckans shopping


gullig kofta. gina tricot

Långärmad vanlig tröja i älsklingsfärgen rosa. H&M

Två super söta armband! bikbok (ursäkta det nerkladdade sminkbordet...)

Nagellack, favoritfärgen där med såklart! Cubus

Super söt stickad tröja! SALT

Likadan fast svart. LOVE!

Blå jeans. cheap monday. (är egentligen inte så blåa. reflekterade på blixten..?)

Super mysig hood. Cubus. (ja den är blöt.. hahaha efter snöbollskriget)

snöbolls krig med lillebror och bebishund.

Tjenare.

Kom nyss in efter att ha varit ute i typ en timma och haft snöbollskrig med lillebror och tjabo. Riktigt kul faktisit. Tjabo behövde leka av sig lite, och jag med tror jag. haha! Hade så mycket energi i kroppen, typ sprang omkring med tjabo hela tiden och försökte mula lillebror.

Laddar upp lite bilder. Love! ♥





Dumma jonatan. Dumma buss. Dumma william.

Hejsan hoppsan. Kom nyss hem från skolan . Är hur jävla blöt som helst och fryser gör jag också. Fick sluta tidigare, runt tio över 2. Missade kvart över tåget så fick stå och vänta till halv. På stationen träffar jag jonatan som roade sig med att mula mig ett antal gånger. Suck. I vh så va bussen försenad. När den väl koner så ville den inte starta. Fick vänta på nästa buss som också var försenad. Så stog och frös i vh i 40 minuter. När jag väl gått av bussen i lillgården så blir jag mulad av william. Toppen! -.- Ska nu fixa mig. Och sedan blir det dans. Puss.

Grattis älskling!

ett stort grattis till min bebishund som fyller 3 år idag. Loveu tjabo!

Kall snö och rihanna.

Sitter på tåge och fryser. Det jobbiga med snö, det är kallt. Och sen att man blir mulad också. Haha. Lyssnar på musik gör jag också. Eller ja det gör jag ju typ alltid. På senaste tiden har jag bara lyssnat på en jävla massa rihanna låtar. Älskar. Hoho. Tråkig dag i skolan idag. Sen har jag dans också. Super. Ja Juste, mamma ska hämta mina jeans som är och blir uppsydda. Haha så är det att vara kort. Nej men nu är jag snart handen så slutar här. Uppdateras Nog mer sen. Love!

en jävla massa tårar

Ligger och kollar på den där filmen. Fifan va bra! Love it! Gråter en jävla massa. Ganska sorgligt liksom! Men nu ska jag fortsätta kolla och sen ska jag sova. Så godnatt!

 Love! ♥


E♥E

Tack Emma, för att du alltid finns där...

Vet inte hur jag ska förklara, för att få dig att inse, hur mycket du har betytt och alltid kommer betyda för mig. Under den här tiden som vi lärt känna varandra bättre, det vill säga den senaste terminen, så har allt känts så mycket bättre. När jag är med dig slappnar jag av. Jag skiter i allt som hänt och jag går vidare. Du är en sann vän. En som man verkligen kan lita på. Jag vet att allt jag säer stannar mellan oss och det är verkligen lättande att kunna ha någon att prata med. Boobie. Det finns nog inga ord för såna som du. Du är helt enkelt perfekt på alla möjliga sätt. Och jag är jävligt glad över att få vara din vän.

Emma BoobieLoobie Sjöö. Jag älskar dig verkligen! ♥


jag tror.. att jag behöver dig..

Två hårda slag i magen.
Det var vad jag kände när du berättade.

Är självklart glad för din skull.
Men tvekar på att allt kommer förbli likadant.

Du är viktig för mig.
Nog viktigare än vad du förstår.

Du får mig alltid att må bra.
I alla hopplösa lägen.
Bara genom att finnas där.

Men allt kommer nog förändras nu.
Du kommer inte finnas där längre.
Inte vad jag tror iallafall.
Det känns liksom inte så.

Kanske har jag fel, vem vet?
Jag vill ha fel. Helt fel.
Vill ju att du fortfarande ska finnas där.

Men jag ska vara helt ärlig.
Jag är säker på att jag har rätt...

Snälla försvinn inte.
Stanna kvar!
Du är bra för mig!

Du kanske inte förstår..
För till och med jag har svårt att förstå.
Men jag
behöver dig. Väldigt mycket.


eight below


kommer om en timme på nian.. MÅSTE SE!


snö + grabbarna.. = ingen bra kombination.

Hejsanhpoppsan. Har egebtlien mms bloggat två gånger idag, men det har inte kommit fram typ.. ? men aja, bli inte förvånade bara ifall det dyker upp två inlägg som handlar om helt fel saker, helt plötsligt.

Sitter i sängen och hickar. Hahahaha. Värmer mig gör jag också, efter snöbollskriget med lillebror och bebishunden. Haha, hade skit kul! Tjabo typ to mina vantar och lillebror sprang för livet när jag försökte mula honom. Apropå mulning, idag efter skolan så blev jag mulad av Gustav Philip Nizze Borken Jonte och så tror jag att Hampus va med. Haha! Kom ifrån hemkunskapen och ser att alla står utanför och väntade.. Gick inte ut, visste vad dom ville. Men gustav och Philip rusar in och drar ut mig. Nizze tog mina shopping påsar och Hampus(tror jag) tog min skolmapp. Hahaha va hur blöt som helst och hade mascara i hela ansiktet. Egentlige är det inte kul alls. Men jag måste ha sett ganska rolig ut.

hur som helst så har det varit ganska cepe i skolan idag. Började med att jag skrapade upp lilltån i en dörr och fick gå till skolsyster. Blödde ganska mycket och hela lilltån va uppriven.. USCH! och aj! Efter det sprang jag ner på lektion då vi hade prov. Gick hur bra som helst. Va klar runt tjugo över tio och då hade jag rast till tjugo i ett. Väntade på Line i 50 minuter innan hon var klar. Vi gick och åt och sen shoppade vi lite. köpte två armband, en hello kitty reflex, en rosa tröja, ett rosa nagellack och underkläder. Trevlans. Kan lägga upp bilder sen. JA juste! Då kommer bilder på resten av allt jag shoppat i veckan. Hur som helst så hade vi hemkunskap efter, lagade mat och de blev köttfärslimpa. Usch va äckligt det blev.. :o

nu ska jag fortsätta prata med boobie på facebook så uppdaterar jag mer sen. love!♥


Nu är det vinter! På riktigt!

äntligen! Nu är snöar det på riktigt, det ligger kvar på marken. Love it! Så ska snart ut i det härliga väderet och gå till bussen. Puss.

godnatt cutiepies.

Nu ska jag ta en dusch, sen sova. Ha de bäst. Love! ♥

bedtimes stories

Hejsanhoppsan. Tummen upp till min uppdatering idag (Y).

Har precis kollat på filmen "bedtimes stories" med lillebror och pappa. Super rolig film! HAHA love it! Speciellt marsvinet Bugsy som är med i filmen. Så jävla söt! Hihih! Ska iallafall kolla på paradise hotel nu. Love! ♥




Bugsy! HAHAH skiiiiiiit söt!


ett mirakel?!

Nu är jag typ sisådär väldigt glad. Tog nya bilder, ungefär 150 stycken. Och när jag lagt över dom så hittade jag resten! Så har kopierat och en jävla massa för att dom inte ska försvinna igen. hahaha :d. Nu ska jag kolla på film med pappa och lillebror. Kanske uppdaterar ikväll. Love. ♥


AAAAAH!

ingenting blir som jag vill att det ska bli just nu. DAMP! Har seriöst damp. Skulle iallafall inte förvåna mig. Usch, panik! VILL HA EN NY OCH EGEN DATOR! Hatar den här jävla skiten som vägrar fungera!


damp!

ÅH! SUCK! laddade över ungefär 50 bilder från kameran som jag skulle sortera och fixa för att kunna fixa en ny design, men helt plötsligt så försvann bilderna?! Skit skumt. Får damp! Måste ta nya bilder..

äntligen..

Åh men äntligen! Känns som om jag pluggat i evigheter! Är iallafall klar nu, hoppas de går bra imorgon. Men nog pratat om skola. Är väldigt trött på plugget just nu. Hur som helst så håller pappa på att fixa middag, ska snart hjälpa honom att duka och sedan ha en trevlig kväll med pappa och lillebror. Mamma är ju på spa med en kompis.

Hade faktiskt glömt bort hur det är att umgås med min familj.. Har bara sovit borta eller stängt in mig på rummet dom sista månaderna.. Men nu är det slut på det! det är ju ändå min familj som alltid finns där och stöttar mig, tänker börja umgås mer med dom på kvällarna, istället för att sitta framför datan eller teven.

Men nu tänkte jag faktiskt ta lite foton så att jag kan göra något åt min dumma design. mer uppdatering sen. Love! ♥


hundvakt

Passar grannens hund, tobbe. Skitsöt! Hoho. Men jag och lillebror ska ut med han och min bebishund nu. Efter det åkter jag och handlar emd pappa. Sen får ni mer uppdatering.
Love! ♥


När man va liten

Allt går verkligen för fort. Som jag skrev i något inlägg tidigare idag. Det känns som om det här året har rusat förbi. Men ändå så har allt förändrats jätte mycket. Helt sjukt. Vill tillbaka till ungefär 4 år sedan. När man va runt tio år gammal. Man va egentligen väldigt liten, men kände sig så stor. Man hade alltid kul och behövde inte oroa sig för någonting alls. Man tyckte tillochmed att skolan var rolig och intressant. Allt är så svårt nu. Man måste tänka mycket mer. Man måste alltid göra det som är bäst för sig själv och personerna omkring än. Ett litet misstag och alla blir besvinka. Så synd. Varför kan man inte få vara liten, får vara barn, under en längre tid? Man är barn i ungefär 12 år, resten av livet är man vuxen. Eller ja, man måste åtminstonde tänka som en vuxen. Jag vill bli barn igen. Tänk bara hur enkelt allt hade varit. Men a, livet är inte enkelt. Har aldrig någonsin hört någon påstå att det är enkelt att leva. Allt är svårt. Verkligen allt. Så antar att man måste vänja sig. Såfort man blivit äldre och får se hur verkligheten ser ut så är det bara att vänja sig. Ellerhur?


droger just nu





plugg plugg plugg

Sitter och pluggar. Har ju prov imorgon, So Svenska och Engelska i samma prov. Handlar om slaveri, trafficking och barnarbete. Orkar verkligen inte. Är trött på allt plugg. Men ett msåte är ett måste och jag vet att jag klarar det om jag bara försöker. Orkar bara inte.

Hur som helst så ska jag och pappa åka och handla lite sen. Efter pluggandet dåra. Ja juste! Shoppade igår med min boobie. Köpte ett par jeans och två stickade koftor, skit gulliga! Sen så shoppade jag ju lite i veckan också. En vanlig kofta och en glittrig topp typ. Love! Bilder kommer senare :)


13 december

Förlåt för den gräsligt dåliga uppdateringen. Men har verken haft lust eller kunnat blogga pågrundav vissa saker. Men nog med de nu. Idag är det lucia. Va fort det här året har gått. Det kändes som om det inte va längesen alls som jag stod utanför johannas hus och smällde smällare på nyår. Det va inte heller längesen som hon och jag sprang omkring på rudan under valborg och frös trots den stora elden. Kändes som om det va sommar redan för en vecka sen och att jag tältade med malin emilia och nizze. Men det va liksom ett halvår sen. Allt har gått så jävla fort och jag kan knappt fatta att jag snart klarat av den första terminen med betyg. Ska inte göra så mycket idag. Plugga och umgås med pappa och lillebror. Trevligt va? Ja Juste, kommer uppdatera en massor tror jag nog. Eller jag ska försöka iallafall. Puss!

fortfortfort!

Busse går om tio minuter. Så får skynda.

Allt gick bra igår. Lucia tåget och allt de där. Haha att jag vågade. Stog med en ful och stor pappershatt och dansade för hela skolan + föräldrar till pepparkakssången. Modigt gjort erica (Y). Nej men nu ska jag gå. Börjar klockan 10. Slutar runt två tror jag. Kommer hem och då får ni nog lite uppdatering. Sen blir det dans, så antingen så träffar jag någon efter dansen eller så ska jag umgås emd datan och så får ni massa uppdatering. får se. Puss!


snabb uppdatering!

Hejsan! Sitter hemma hos Emma och har precis fixat mig.. Snart kommer Emma Hs mamma och hämtar mig, Emma och Emma H. Vi får skjuts till skolan och sedan blir det julmarknad. Puss!

Morgon pigg

Godmorgon. Står och borstar tänderna. Har varit vaken i ungefär 50 min nu. Är faktiskt hur pigg som helst. Konstigt va.? Aja nu ja jag springa till bussen. Puss

trött men ändå inte..

Jag är hur trött som helst! Skrattar år verkligen allting, men är ändå så pass pigg att jag vill vara vaken. Helt cepe. Men aa, är ju lite knasig ibland. Ska iaf ta en dusch nu. Uppdaterar mer imorgon eller nått. Love!


är trött på att ni alltid snackar skit..




Jag är mig själv. Det har jag alltid varit. Jag står för vad jag tycker och tänker. Det har jag alltid gjort. Jag är inte som alla andra. Jag vet det. Jag kan vara galen. Jag kan vara lite knasig i vissa tillfällen med och? Jag har sjuk humor och jag skrattar om jag tycker något är kul. Tänker inte hålla käften för att ni är torra och tråkiga?

NI går på mina nerver. NI sårar mig när NI pratar skit bakom min rygg. NI ska ändå föreställa mina VÄNNER. Fast har börjat förstå nu. Ni är inga riktiga vänner. Ni klistrar på ett jävla fejksmile och låtsas vara något ni inte är. Men visst, det är inte erat fel. Ni klistrar ju på det där jävla fejksmilet för att ni inte vågar vara er själva. För att ni inte vågar säga vad ni själva tycker och tänker. Ni gör allting som alla andra. Ni ska alltid vara som alla andra. Jag orkar inte med er och allt erat fejkande!

Jag håller med. Det va alldeles för kallt ute för att jag skulle springa om kring i shorts och tunna strumpbyxor. Jag erkänner även att strumpbyxorna var annorlunda och att inte många andra går i sånna. Men so what? Jag kände mig snygg. Det är huvudsaken. Jag tyckte det såg någorlunda bra ut och jag valde själv att inte klä mig som alla andra. Samma sak med mina håliga jeans eller mina håliga leggins. Jag har valt det själv. Jag tycker själv att det ser bra ut och jag är medveten om att jag inte ser likadan ut som er. DET ÄR POÄNGEN. Förstår inte varför ni bryr er. Varför ni skrattar.Varför ni skyller på att jag inte är som ni. Ni springer liksom omkring med samma kläder flera dagar i rad. Dom enda jeans ni äger är blåa och orginella. Era koftor är svarta, vita eller gråa och ni bär bara tråkiga t-shirtar för att ingen ska kunna klaga på att ni är för vågade eller på att ni sticker ut från mängden. Jag kan lova er att ni inte dör för att ni använder en tröja som är lite glittrig, har något mönster på sig eller som är i någon starkare färg. Ni dör inte heller ifall jeansen är svarta eller kanske vita. Jeansen kanske är "lappade" i färgade tygstycken, och? Det är bara snyggare att ha en egen stil.

Jag tänker inte ändra på mig. Tänker inte klä mig som er, som en jävla lantis, för att ni säger till mig att jag sticker ut. JAG VILL STICKA UT. Jag är en egen individ och jag gör som jag själv vill. Bara för att ni inte vågar, så betyder det inte att jag inte gör. Jag vågar och jag vill, så låt mig vara modig och låt mig tycka till. Jag kommer att komma längre genom att uttrycka mig själv och mina tankar, ni kommer inte komma någonstans alls. tyvärr, men så är det när man är en falks liten lantis som gör och tycker som alla andra.

Kolla hur mycket ni vill. Skratta hur mycket ni vill. Fejka så mycket som ni vill.
Jag är ändå den som vinner i längden.


blogglusten tillbaka.. fort det gick?

Hahaha! Det är sjukt. Började läsa några bloggar, som jag inte läst på länge, och blogglusten va tillbaka på direkten! Helt crazy. Fick en jävla massa ideer och nu jävlar ska det bloggas! Ska dock ta en dusch snart, men ett par inlägg kan ni allt få! :D


fel på facebook?

Bara jag som inte får upp facebook? Det är hur segt som helst. Har försökt komma in i en kvart nu och sidan har fortfarande inte laddat klart?! Aja hur som helst så gick väl dansen ganska bra. Är trött bara och har en liten del att lära mig eftersom jag va sjuk förut.. men de kommer nog gå bra. orkar inte blogga mer. Har tappat blogglusten totalt och jag fungerar faktiskt på att ta ännu en paus..


fyfyfyfyfy!

Okej.. Förlåt. Har verkligen varit jätte dålig på att uppdatera den senaste veckan. Jag vet. Och förlåt. Men jag lovar att jag ska sätta stopp för de. Från och med fredag så ska ni få massor med uppdatering! Har bara pluggat så mycket och imorgon är det julmarknad i vår skola. Så måste dit, ska ju va me i lucia tåget. Haha.

Hur som helst så va det ju skola idag. Och det blev en massa film tittande. Först något om slavhandel och rasism. Sen kollade vi på fortsättningen av "human trafficing". Efter det va de spanska, gjorde två prov och det gick ganska bra. Efter skolan mötte jag Emma och vi gick runt lite i centrum. Köpte en gullig ljusrosa kofta och en lite tjockare kofta, som är ljusgrå typ. Skit gulliga. Hoho. Köpte även ett brunt linne och bruna strumpbyxor som jag ska ha imorgon då jag kommer vara pepparkaka i luciatåget.. hahah.

Nu ska jag byta om och vänta på att mammsen kommer hem för om en timma ungefär är de dans. Puss.


hemprov och uppsats

Hejsan bloggen.

Sitter öntligen och tar det lungt framför teven och kollar på desperate housewifes och smsar. Har skrivit en uppsats om vattenkraften och sen har jag gjort ett hemprov också. Tummen upp :)

omg! dh tog precis slut och jag längtar redan till nästa säsong! MÅSTE SE! :O

godnatt :D


nu äntligen

Nu ätnligen kan jag duscha. Sen ska jag sova. Love!


115 kommentarer..

HAHAHA DÖR! Skulle duscha, sen började jag och emma komentera ett inlägg nizze skrivit typ. Nu har vi snackat i dom där jävla kommentarerna.. DÖR! HAHAHAHAH stackars nizze.. han har lite för segt internet så han hinner inte med.. HAHAHAHA! Måste duscha nu.. snart... hahahah!

Dumma dumma mig!

Tjenare. FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT för dålig uppdatering. Men har varit barnvakt och pluggat. Så har inte haft tid. Har ingen fantasi just nu heller. Så det får bli ett tråkigt inlägg, om hur dagen sett ut osv.

Vaknade runt halv åtta och va hur pigg som helst. Fixade mig och tog bussen till skolan. Hade svenska och det gick väl bra. Svarade på några frågor som hörde till en massa slavberättelser typ. Inte så värst roligt ämne alls. Men då är de ju bra att man gör lektionen rolig?! Så satte mig vid Line, Julia, Gustav och Nizze. Efter ett tag satt nog Philip där också. Fast.. det blev inte s mycket arbete som det hade kunnat bli. Men vi han ju klart med det vi skulle hinna göra klart iallafall. ;) Efter det va det lunch sen lucia möte. Är faktiskt taggad. Först så ställde jag upp bara för betygens skull. Men nu så ser jag fram emot att få bjuda på mig själv. Hahaha :d Hur som helst så hade vi hemkunskap efter det. Kollade då på en film, som inte äns hör till hemkunskapen.. utan som hör till det där med slavberättelserna. Filmen hette "human trafficking" och handlade alltså om trafficking. Riktigt hemsk film! Faktiskt! Såg inte klart på hela. Utan ska kolla klart någon dag framöver typ. Ja så va de med de, efter skolan va jag barnvakt, sen drog jag hem och pluggade och nu tänker jag ta en dusch. Puss!


jakten på lycka



Ligger i sängen och kollar på en utav mina favoritfilmer, som visas på tv3. Verkligen älskar den! Hur bra som helst och jag gråter lika mycket varje gång. Men nu ska jag fortsätta kolla och sen så säger vi godnatt tycker jag. Puss!


bilder


Boobies fina hår. visst är jag duktig på att locka? ;)

I love my cutiepie! :D

HAHAHA DÖR! I know we are hot.. not..

I love you! My other half!

GODIS! :D kolla strumpbyxorna btw, LOVE!

ÄLSKAR SKÅLEN! :D

Boobie har fått en aino!

Hejsan! Kom precis hem till Emma igen efter att ha varit med hennes föräldrar och farfar och köpt en svart sony ericsson aino till Emma. Glad hon blev! Nu har vi likadana, fast att min är vit dåra. Hoho. Snart kommer mamma också. Puss!

söta lockar på min boobie

Hejsan hoppsan.

Sitter och blir lockad i håret av Emma. Har precis lockat hennes hår, SKIT SÖT! Ska snart på bio. Ska kolla på Neew moon. Jippi! Hoho. Egentligen skulle Emma Hellergård med också. Men hon mådde tyvärr inge bra. Synd. Mamma hämtar oss hos Emma kvart i tre, så får vi skjuts till heron city. Bion börjar fyra. Trevlans. Uppdaterar mer ikväll. Love.

HAHAHAHAHA ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR


Boobieloobie

Sitter i Emmas säng. Hon typ garvar åt helt störda saker som inte äns är kul.. HAHAHA! Ska snart kolla på "flickan som lekte med elden". Trevligttrevligt. ORkar fan inte blogga. Tyvärr. Och imorgon blire bio! Woho! New Moon! Med Emma och Emma. Så de blir typ inge uppdatering imorgon heller. Men ni får stå ut. Puss!

Loreenas uppvisning

Hejsan hoppsan :)

Nu har jag kommit hem från min lilla kusins dansuppvisning. Skit söt!
Ska upp och äta mu sen ska jag vidare till Emma. Puss!


mami

Hejsanhoppsan. Förlåt för den dliga uppdateringen. Men har pluggat, varit ute med huden på två långpromenader, varit och handlat ocg kollat på idol med mamma. Ganska skönt faktiskt. Att bara vara hemma och ta det lungt. Nu dog mobilen också.. Suck. Aja, ska leta reda på laddaren sen ska jag faktiskt umgås med mamma. Puss.


bushund

Ska ut med min bebishund. Ut i kylan. Kommer väl ta en ganska pordentlig promenad eftersom han va så pass busig. HAha.. Puss.

i wish i was a punkrocker with flowers in my hair

oh I wish I was a punkrocker with flowers in my hair
in 77 and 69 revolution was in the air
I was born to late, into a world who doesn't care
oh I wish I was a punkrocker with flowers in my hair!


.

det va som två hårda slag i magen.


Min älskade Tjabo

Ligger i sängen med min bebishund. Han är hur busig som helst. Typ buffar på mig, naffsar mig på benet och tyå låter lite för att få min uppmärksamhet. Såfort jag slutar busa eller kela med han så naffsar ha och typ låter skit mycket.. hahahah knäpp...

Drog hem efter lucia mötet då jag valde att inte gå på idrotten eftersom jag har det lite jobbigt med lungorna just nu. Hade ingen astmamedicin med mig heller så ja det fick bli som de blev. Har iallafall massa arbete  med mig hem så att jag kan plugga. Behöver ju komma ikapp med allt jag missat när jag varit sjuk. Skulle egentligen träffat Emma. Men så blev det inte. Så har valt att stanna hemma den här fredag kvällen och plugga. Lite chockad att jag valde det själv. Hade kunnat träffa Emma tillsammans med Borken. Men valde atrt komma ikapp. Tyckte det lät smartare även om det är tråkigare.

Så det lär väl bli en massa uppdatering mellan pluggandet. Men kan inget lova. Kanske blir klar med allt arbete väldigt fort och hittar på något iallafall? Det är ju ändå fredag liksom! Men får se. Puss!

Bildbrist..


jadu...


HAHAHA! förlåt för bilden emma..

Jag i skolan. Sexigt va?

HAHAHAHA DÖR!

Boobie!

Tjusigt!

Jag visar mina fina konståknings skills på en isig fotbollsplan..

och igen...

HAHAHAH ja........

Emma kommer döda mig... HAHAHA :D

HAHAHAHAHAHAH KOLLA HELA!


at home

Nu har jag kommit hem! Sitter med emmas kofta och fryser om tårna. Matchen gick ju både bra och dåligt. Eftersom vi hade kompisar i båda lagen.. Men när vi lämnade matchen när de va ca 8 minuter kvar, så ledde haninge med 5-1 över trånkan. Orkar inte skriva mycket mer. Men håller på ladda över bilder och en video från mobilen.. Kommer såklart upp på bloggen! Puss.


Boobie sen hockeymatch.

Sitter hemma hos min boobie. Hon städar och jag har precis läst hennes superbra novell. Palla att hon ska vara så smart och duktig på allt! :o Hur som helst så ska vi äta sen typ kolla på Borkens hockeymatch. Han och hans lag ska spela mot haninge, så Gustav, Borken, Nizze, Chrippa och Jesper kommer va me. Trevlans. Eftersom den börjar typ halv åtta så åker jag hem efter det. Får se om de blir så mycket uppdatering. Puss!


godnatt!

Japp.. Godnatt bloggen <3

Emma Boobie Sjöö

Jag saknar min boobieloobie!

Verkligen världens bästa Emma. Finns ingen finare eller bättre person. Hon är bäst! Älskar henne obeskrivligt mycket. Hon är min andra halva på riktigt. Kommer ihåg när du började i vår skola. Jag va skit taskig mot dig.. kollade snett, puttade dig, kallade dig saker. Uatn att du ens gjort något. Förlåt för det boobie! Du vet att jag verkligen älskar dig idag, och att jag ångrar allt jag gjort! Tänk va fort tiden gått egentligen. Det har bara gott sisådär ett år och vi står varandra verkligen jätte nära. Du känner mig bättre än någon annan just nu. Som om vi kännt varandra i nästan hela livet?! Hur som helst.. Vill bara berätta hur mycket jag älskar min Emma och att jag aldrig hade klarat av allt som jag klarar idag, om det inte vore för världens finaste Emma Boobie Sjöö.


It's true friedship.


paradise hotel

Har precis kollat klart på paradise hotel. Love it. Sitter och dricker hallonsaft. Typ jättegott. Haha :D. Dansen gick bra. Eller jag kollade bara men det gick bra för alla andra. Fick även kolla på filmer från gruppen ett år innan jag var emd och från förra uppvisningen. Vilken förändring! Jaja.. Har uppdaterat ganska bra idag. Men lite mer uppdatering kommer ofc. Love!


dans dags

Mår super nu! Helt normalt. Så ska åka till dansen. Inte vara med, men kolla. Det behövs verkligen så att jag kan träna inför uppvisningen sen. Uppdatering kommer självklart efter dansen. Puss!


Godmorgon.. typ..

Vaknade för typ tjugo minuter sen efter att ha legat och sovit i någon timme i sängen med Tjabo. Super skönt! det behövdes verkligen. Tror jag kan gå till skolan imorgon ;). Har däremot jätte ont i nacken. Skumt.. Haha men så kan de gå.

Skulle behöva städa mitt rum. Ser ut som ett bombnedslag. Städade lite igår dock, men bara typ det som låg på golvet. Måste typ plocka på skrivbordet och sminkbordet också. Sen måste jag dammsuga och bädda rent i sängen efter att Tjabo och Tobbe hoppat omkring där. Ibland kan de vara jobbigt att ha hund. Han hårar ju så mycket. Typ päls överallt på golvet. Så måste dammsuga hela tiden. Men det är värt de. Han är ju trots allt min allra bästavän. Min lilla bebishund.

Nu ska jag nog ta och måla om naglarna. Blev inte nöjd innan. Ska göra likadant fast nogrannare. Puss!


Tummen upp Erica! Tummen upp...

Jag är såååååååå duktig! Självklart så har jag inte med mig det skolarbete som jag behöver för att kunna plugga. DAMP! Har bara med mig det som jag redan kan. MISSLYCKAD! ÅÅÅH! Aja... Vad ska man göra?...


armbanden och ringarna btw!

Mina älskade armband och ringar som jag är heeeeelt besatt av. Går ingenstans utan dom!


cutiepies!


Tjabo till vänster och Tobbe till höger. Söta va?


Japp.. Knäppa är bara förnamnet.


Så söta! Hahaha vet att ni gillar hur deras ögon reagerar på blixten.

CEPE HUNDAR! :D


Tjabo och Tobbe

Hejsan hoppsan.

Sitter i sängen as usual. Mår mycket bättre men stannade hemma ändå för att vara på den säkra sidan. Terje (vår granne) va nyss här och lämnade frukost till mig. Snällt. Han lämnade även hunden här så att Tjabo fick någon att leka med och så att Terje kunde skjutsa iväg sina barn. Tyckte jag va snäll som ville va hundvakt även om jag är sjuk. Just nu ligger dom i båda i min säng och typ leker.. Roligt värre. Då kommer jag få bädda rent igen även om jag gjorde det igår kväll. Suck.

Ska iallafall plugga lite nu. Så uppdaterar jag mer sen. Puss.


Godnatt sötnosar

Ska stänga ner nu. Har ju typ sovit hela dagen men är ändå trött. Som det ser ut nu så stannar jag hemma imorgon också. Så mer uppdatering imorgon. Love!


. . .

Funderar på hur allt hade varit ifall jag inte skrev den text jag skrev. På hur vår relation hade sett ut idag ifall jag inte sårat dig som jag gjorde och på det sättet jag gjorde. Allt har blivit så knas. Vi hälsar knappt längre. Och när vi väl gör det så känns allt så stelt. Du betydde så mycket. Du var min bästavän, min syster, min andra halva. Vi pratade om allt och vi gjorde allt tillsammans. Den har gått några månader nu. Jag börjar känna ångesten. Saknar dig. Saknar det vi hade. Vet att jag sa att det där var sista gången jag skulle bråka med dig. Att det va sista gången jag skulle vara vän med dig och att jag aldrig mer skulle förlåta dig. Att vi skulle skita i varandra och leva våra egna liv. Men gumman jag ångrar allt nu. När vi inte umgås längre. När vi inte är vänner längre. När jag börjar inse att det inte va du som skulle förlåtas. Utan att det är jag som borde be om förlåtelse.

När vi träffades förut så kramades vi hårt. Vi följde varandra vart vi än gick. Vi stöttade varandra vad som än hände. Vi har en jävla massa underbara minnen tillsammans. Jag tror att du viste mer om mig än vad jag själv gjorde. Du kände mig bättre än någon annan och du va den enda som förstog hur jag hade det. Sammasak när dedt gällde dig. Jag var den enda som förstog dig just då. Jag kände dig bättre än vad du själv gjorde och jag kunde alltid göra dig på bättre humör.

Idag när vi träffas så kollar du bort. Idag går vi åt skilda vägar. Vi finns inte vid varandras sidor och vi stöttar inte varandra. Jag känner dig inte längre. Jag vet inte vem du är. Du har förändrats och jag vet inte hur jag ska göra för att få dig att lita på mig igen. Jag förstår inte hur du tänker. Förlåt för att det blivit såhär. Jag vill lära känna dig igen. Jag vill veta hur du fungerar. Jag vill kunna stötta dig och veta att du litar på mig och uppskattar våran vänskap. Jag vill helt enkelt att det ska bli som förut. Jag ångrar att jag önskade att det skulle bli såhär. För nu, när det blivit så som jag ville ha det, så vill jag ha det som vi hade det förut.


hahaha lite kul..



Hahaha! Lyssna på vad hon säger.. Hon har ju blivit precis det, som hon säger i det här videoinlägget, att hon inte vill bli. Tummen upp till Kissie!



Hiss & Diss



Chokladkalendrar! En tradition! Alla älskar ju choklad! En chokladkalender varje år är bara ett måste. Sådeså!

Sony Ericsson Aino! Har haft den snart i en månad, and i love it! Nog den bästa mobilen jag haft! Älskar att den har så stor display och att den tar super bra bilder. Inte nog med att den är underbar att smsa ifrån!

Långt naturligt hår! Alltså inte löshår.. Utan långt och naturligt. Så fint! Saknar mitt långa hår... Menmen, de växer ju ut igen. och då, ska jag iallafall inte få för mig att klippa bprt en decimeter..



Sjukdomar! Usch! Vill inte vara sjuk. Hatar det! Varför blir man ens sjuk? Behöver nog inte skriva mer, ingen gillar väl att vara sjuk.

Årets vinter! Vart är snön? Förra året så snöade det på min födelsedag. Alltså redan i mitten av november. Men nu är det bara blött och grått ute. Jag vill ha snö! Mycket finare och mysigare ute när det är snö. Någon som håller med?

Dåliga lärare! Alltså såna som inte kan lära ut. Som gör på fel sätt. Det blir ju helt fel nu när man får betyg.. ? Är lite trött på att vissa lärare gör helt fel så att man inte lär sig något..


bebishund och boobie

Sitter och gosar med bebishund i soffan. Har tagit alvedon så mår mycket bättre. Smsar med min boobie såklart. Saknar henne.. :( Mamma är med lillebror i min skola eftersom den har öppethus för dom som ska börja där nästa år efter sommarn.

Har super tråkigt. Vill inte vara sjuk.. Menmen. Vad ska man göra? Tur att tjabo finns här och håller mig sällskap.

Älskar min bebishund.



sömntuta

Har sovit i stort sätt hela dagen. Har ont i huvudet och är skitvarm. Så blir nog inte så mycket uppdatering iallafall. Puss


första luckan på hellokitty kalendern

Kom på att det är 1 december idag. Självklart så har jag en hellokitty chokladkalender, liksom hallå, det är lilla mig vi pratar om? Ska iallafall öppna den nu. Mums! Har alltid haft en chokladkalender till december. I alla år. Det skulle bli fel ifall jag inte hade de liksom. Burkar ni också köpa choklad kalendrar?


Sjuk.. igen.

Ligger i soffan och kollar på "everybody loves raymond". Har blivit sjuk igen. Vaknade imorse vid halv sju när klockan ringde. Men somnade om. Vaknade kvart i åtta av att lillebror asgarvade. Kollade på klockan och fick lite smått panik eftersom det bara va en halvtimma kvar tills jag började. Gick upp till köket och kände mig alldeles yr. Frågade pappa om skjuts. Han kände på mina panna och sa att jag va jättevarm. Hade 39 graders feber. Tog med mig täcket och kudden ner till soffan och somnade om där. Har precis ätit lunch. Är hur trött som helst men vill inte sova, måste ju plugga. Har inte tid med att vara sjuk igen. Va ju sjuk i en vecka, blev frisk och höll mig frisk exakt i en vecka innan jag blir sjuk igen. Brukar ju aldrig bli sjuk annars? Aja. Bara att acceptera läget och plugga hemma. Men såklart blir det en massa uppdatering också. Puss!

Skulle även träffat min boobie idag. Men så blir de ju inte.. SAKNAR DIG EMMA !


RSS 2.0