förlängning



jag ♥ mellandagsrea

Min jul har varit super. Fick Xperia X8 av mina föräldrar och så fick jag typ pengar/presentkort, parfym och piercingsyckem. Treevligt va. Träffade iallafall Emma idag, och vi trängdes med massa folk i HC. Mysmys. Shoppade en hel del trevligt, både jag och emma. Tänkte lägga upp lite bilder på de jag köpte plus mobilen. wiiiiiihoo.



det jag köpte dååååå:











förlåt för att jag varit så jäkla dålig på att uppdatera. nu jävlar ska det ändras på det!


6 år nu.. jag saknar dig ♥

19/12-04                    
En av de värsta dagarna, den absolut värsta julen och
en av de mest tårfyllda dagarna i mitt liv.
Jag undrar om du hade varit stolt över mig,
och allt jag åstakommit idag. Jag saknar dig verkligen.

tårar på hela tangent bordet.. 6 år sedan som farfar dog.
dansshow idag också, gör bara saken värre. Tänk om farfar kunnat vara där och sett mig. Han hade varit så stolt över den jag är och allt jag åstakommit idag.. Så många minnen tillsammans med min farfar, men det blev aldrig tillräckligt många. Förra året skrev jag en text om min farfar, och jag förstår inte hur jag klarade av det. För jag läste texten nyss, och började stört böla. Kommer inte skriva något idag. Men jag länkar texten från förra året.

http://ericabjorklund.blogg.se/2009/december/det-har-gatt-5-ar-nu-jag-saknar-dig.html#comment

Jag saknar dig ♥


One thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind


Take my hand and just don't let go.

                  

svar på frågaaa

Anonym: vilken linje och vilket gymnasium ska du välja?

Svar:
Jag vill gå sam-betéende och kommer antagligen välja Klara Södra Gymnasium. Ska kolla på några fler, men Klara kommer definitivt att vara med som ett av valen.

day 24 – something that makes you cry

skrev typ de på dag 22? men aa..


day 23 – something that makes you feel better

min hund. gud va jag älskar honom. Han är bäst när man mår dåligt. Ligga i soffan med huvudet mot honom och bara va. Går inte att förklara. Han är min bästavän, på riktigt. Det är som om han förtår mig, som om han vet när jag behöver honom. Går verkligen inte att förklara, han är bäst iallafall. Älskar honom. Min bebishund!


day 22 – something that upsets you

Jag är inte en sån som gråter ofta, eller som tar åt mig när folk säger något taskigt till mig. Jag bryr mig oftast inte om vad andra tycker eller om någon inte tycker om mig ihuvudtaget. Men vid vissa tillfällen, typ väldigt sällan kan jag bli jätte sårad. Om någon typ säger något vid fel tillfälle elelr om någon säger något som jag själv har tänkt på, så kan jag brista ut i tårar. Typ gråta hur länge som helst. Tummen upp va.


I'm still alive but I'm barely breathing


.


jag saknar det här, dig, något enormt.


sitter i myskläder, med min älskade juice och pluggar no. grym jag är.


day 21 – another moment

två dagar före skolavslutningen i våras.
var ute med hunden tillsammans med en vän.
vi gick runt, pratade, tog en paus i parken.
helt plöstligt hade det gått 20 minuter.
oförglömligt.


day 20 – this month

Den här månaden har gått sjukt snabbt. Den har typ flugit förbi. Alltså November månad. Det var för en månad sen som jag gjorde något dumt med en killkompis och sårade en pojke som jag tyckte väldigt mycket om. Det var för en månad sen som jag tappade kontakten med en av mina bästa vänner. Det var den här månaden som jag tog upp kontakten med sötaste albin. Den här månaden fyllde jag 15, blev straffmyndig, byxmyndig osv. Jag piercade naveln. Jag började umgås med gamla vänner. Jag har varit trött verkligen hela månaden och jag har pluggat på nästan all min fritid. tummen upp.


day 19 – something you regret

Det finns mycket jag ångrar. Att jag inte fortsatte rida efter att min fot läkt efter operationen. Att jag lekte fjortis när jag var 12. Att jag klippte av mig mitt hår. Att jag drygade mot alla mina klasskamrater i ungefär ett år. Att jag var elak mot Emma Sjöö i sjuan. Att jag inte skötte min hälsa bättre när jag var vegetarian. Alla gånger jag sagt någo elakt till en vän. Alla gånger jag bråkat med mina föräldrar. Alla gånger jag inte orkat plugga ordentligen till ett prov. De gånger jag fått mig själv att må dåligt för att någon annan ska må bra. Att jag puttade in min lillebror i en kruka när vi va små, så att han skar upp hela knät. Osv. osv.


day 18 – your favorite birthday

Jag har haft alla möjliga födelsedags kalas. Allt från kalas på torvalla, McDonalds, bowlingkalas och tjejmiddagar. Min favorit födelse dag var då jag firade min födelsedag på pizzahut med typ tio vänner. Jag fyllde, typ tio eller något. Vi åt middag där osv, pratade och hade det allmänt trevligt. Sen när desserten kom in, fick jag typ en dubbelt så stor skål med dessert, som de andra. Plus att kocken, servitriserna, mina vänner och t.o.m några av resturanges gäster sjöng för mig. hehe. det va typ litet och mysigt, men ändå så stort.


day 17 – your favorite memory

Mitt absoluta favoritminne måste vara den gången då jag och johanna spelade in alla våra cepe videos i typ trean. asså omg! HAHAHA, om jag hittar dom kan jag ladda upp någon av dom..HAHAHA. Vi låtsades iallafall att vi va typ bigbrother stjärnor, marykate & ashley olsen, typ ett par som misshandlade varandra och allt möjligt. Skit knäppa! HAHAHA.


Behind every successful person, there's haters.

  

We stopped checking for monsters under our bed when we realized they were inside us


ha ha ha

Du har dragit åt dig all min kraft.
Nu orkar jag inte längre.
Du vänder mig ryggen till.
Och varsågod, fortsätt med det.
Du har redan tagit den ork jag behöver,
för att kunna bry mig.
Du ska få hantera det här, på ditt sätt.
Helt utan min deltagelse.
Så ska vi se hur det går.
Kan redan nu börja med ett "HA HA HA"


RSS 2.0