Mys på raman med mina kära igår.


Emma, Jocke, Baloo, Johanna och Nils.

Världens sötaste par, for sure.

Jiddra inte med elden..

Alldeles för nära på att hamna i vattnet...

HAHAHAH ballebalooooo

under ytan är jag säker.

  

Idag har jag:

Pluggat, solat, duschat, träffat Johanna och hennes vän Emma, träffat min Emma, ätit massor med godis och andra onyttigheter, blivit irriterad, pluggat ännu mer, blivit ännu mer irriterad, ätit ännu mer godis, pluggat lite till och tagit hand om min fula hund. Nu ska jag ut med honom igen, tillsammans med Marcus. Puss på er!


Jag älskar dig min gulliga bög!


Ute i solen


rörig kväll for sure.

Middag hos Barbro och Stefan, planerade att sova hos emmut, träffade nils i handen, stötte på emmut, ändrade planer, blev hämtad av min far, ska sova hemma. Trött jag blir. Åkt fram och tillbaka mellan handen och tungelsta, flera gånger juuuuuu.

Ligger nu i min säng som ett litet nerv-vrak och mår illa. Bra va? Pratade i telefon med Johanna nyss, söta unge jag älskar dig! Iaf, ska begrava mig i sängen framför en film nu. Puss.


Ett par svarta converse i påskägget.

Eller ja, inte riktigt. Fick iallafall ett par svarta converse av mina föräldrar som typ "påskpresent". Happyface! Fick även en ny mascara, puder, ögonbrynspenna och nagellack. Sådant som behövdes helt enkelt. Godis har jag också fått, i määängder. Nomnom.

Middag hos moster med mammas släkt igår. Åt god mat, sov några timmar i moster säng och kollade sedan på Narnia 2 med kusinerna och lillebror. Var hemma efter tolv någon gång, la mig i sängen och kollade på Black Swan. Grym film måste jag säga. Somnade runt 3 någon och vaknade runt 11 imorse. Satte mig direkt och pluggade inför provet jag har på tisdag, när skolan börjar. Duktiga jag. Har fixat mig nu och ikväll blir det middag hos Barbro och Stefan. Trevligt. Sedan får vi se vad jag hittar på. Lär nog inte uppdatera något ikväll iallafall, just so you know liksom.

Fyfan vilket tråkigt inlägg.. Aja, puss på er.


Riktigt härlig bild från i sommras med Simon och Simon.


påsklovski


Jag och Papi för inte så länge sedan.

Dans, shopping på Ikea, mys med pojkarna och Emma, varit barnvakt och så mys hemma i sängen med mig själv. Mitt lov har varit helt okej än så länge, det har hänt lagom mycket saker osv, och jag har inte behövt plugga än så länge. Kommer dock behöva göra det typ i helgen. Suuuuuuck. Hur som, ville bara uppdatera eftersom jag har varit ganska dålig på det under lovet.. Sorry. Men, ska försöka bli bättre på det... Eller något. Ligger iallafall i sängen och pratar i telefon och kollar facebook. Lagom mysigt sådär hohi. Imorgon blir det ösmo med Emma, Richard och Jocke. Trevligt värre. PUSSSS


ich liebe dich ♥


Ut i solen med Emmut!

 


Varför ska vi alltid söka efter en bekräftelse?

"Jag känner mig så ensam. Känner mig helt enkelt inte hel utan en pojke vid min sida."

Hur ofta har man inte hört någon säga så? Eller hur ofta har man inte själv tänkt så? Hur ofta har du inte tänkt att ditt liv hade varit så mycket bättre om du hade haft en pojkvän att dela livet med? Det har hänt mig flera gånger och det händer mina vänner hela tiden. Men på riktigt, ska man behöva känna sig halv och oduglig bara för att man inte har en pojkvän som älskar en?

Idag verkar det som om det är viktigt att man är i ett förhållande som tonåring. Att det är viktigt att man umgås med de snyggaste killarna, att man går på de super coola festerna och att man har haft sex med en massa killar. Och det är inte bara din omgivning som tycker att du borde ha gjort allt det här för att bli accepterad, allt för många tjejer tror själva att de måste ha gjort allt det här för att bli accepterade och för att leva ett lyckligare liv. Ska det verkligen vara så? Ska man verkligen behöva en bekräftelse från sin omgivning om att man är en bra person?

Jag är så jävla trött på att höra folk säga att de är rädda för att inte bli av med oskulden innan de fyller en viss ålder. Jag är trött på att höra tjejer säga att de hatar sina liv för att de inte har hittat den rätta killen och fyfan vad jag är trött på att höra hur odugliga liv vissa tjejer lever för att de bara ligger hemma och kollar på film en lördagskväll, när de egentigen skulle vilja festa med de "coola brudarna".
Visst, jag har varit där. Men jag är inte där längre. Jag vet vem jag är och jag vet vad jag vill. Jag är jag, oavsett om jag har en snygg pojkvän vid min sida. Jag tycker om att göra de saker jag gör, även om jag inte sitter berusad på en fest med personer som gillar samma saker.

Oavsett om du har en snygg pojkvän, om du har haft sex med en massa killar eller om du festar varje helg, så kommer du att vara samma person. Du kommer att tänka med precis samma hjärna och uttrycka känslor med precis samma hjärta som du hade använt om du varit singel eller legat hemma och kollat på film. DU ÄR DU, oavsett hur din vardag ser ut. Du måste bara lära dig att sträva efter dina egna mål, istället för alla andras. För så länge du strävar efter andras tankar och ideal, så kommer du att vara lika olycklig. Då spelar det ingen roll om du gör allt som de tycker att du ska göra för att verka cool, du kommer inte att känna dig bekväm i vad du gör och du kommer fan inte att bli lyckligare. Följ dina drömmar, var dig själv och sträva efter vad du själv vill, för det är när du når dina egna mål och förverkligar dina egna drömmar, som du kommer att bli lycklig.


Maybe you should eat some makeup and try to be pretty on the inside, bitch.


idag har jag haft min piercing i fem månader.


Snacka om att tiden går fort! Kom även på att det här är första gången jag lägger ut en bild på min piercing på bloggen, hahaha.


du är en väldigt väldigt väldigt bra vän. jag älskar dig ♥


döda mig inte pga bilden nu.. hehe.


Den som gråter, gråter oftast inte för att den är svag, utan för att den har varit stark för länge.

  

Vet ni vad?

Jo, att i måndags var det exakt ett år sedan som jag klippte av lite mer än 20cm av mitt hår! Och fyfan vad snabbt det har växt ut!


Tagen direkt efter att jag varit hos frisören.

Från axel-kort till...


tagen idag, nyss. inget smink.
 Sjukt va?!


i m a g i n e

218125_10150253168394126_595139125_9277180_456440_n_large


den här är till dig min kära Emma!


She used to be a pearl...


Ett år sedan ungefär, om jag inte har helt fel.


You can't take away all my pain, but you can make me handle it.

       


-

72976404_tumblr_lgc5gbfxrc1qbmeoso1_500_large_large

.

Tumblr_lfavxmvs6h1qc0khfo1_500_large


hos min man!


I know you like it.

RSS 2.0