i'm sorry.


liam payne



lightning and thunder.

Moder jord verkar ha värsta humörsväningarna! Sol imorse, regn under dagen, sen sol igen, sen spöregn, sen blixt och åska och nu är det sol igen. KulT. Iaf, slutade innan lunch idag, men åt lunch i skolan ändå tillsammans med Emmutta. Sedan kollade vi skor och bikinisar i centrum, innan jag åkte hemåt och Emma tog tåget mot fruängen. Kom hem, hämtade hunden. Somnade ett tag, vaknade, gick ut med hunden och sedan dess har jag bara legat i sängen med datan framför teven. Mysigt värre. Pappa kommer snart hema med donken till mig, har inte ätit det på riktigt länge! Sedan ska jag spendera kvällen framför teven faktiskt. Orkar inte göra så mycket mer, trött som jag är. Hursom, uppdaterar mer sen. Puss.


Liseberg, asså... aa. bäst om ni inte frågar..


good luck.

Showen igår gick super och showerna idag ska gå ännu bättre! Hohe. Är hur trött som helst, har hostat hela natten. Usch, min röst är halvt tillbaka nu iallafall, så jävla skönt! Nu hör man iaf vad jag säger. Har precis ätit lunch, ska gå ut med hunden och sen bara ta det lugnt innan jag rör mig mot jordbro. Två shower idag då, önskar mig själv lycka till. heh. PUSS.


grattis min prinsessa!


Hela 9år gammal idag, jag älskar dig min prinsessa!


På scen när världen går under.

Godmorgon sötnosar!
Igår efter skolan åkte jag hem och sov i några timmar, åt middag med min familj och sedan rörde jag mig till handen och träffade Louise och Lissi en stund. Vi satt och snackade om allt och inget och hade det hur trevligt som helst. Tog bussen hem runt elva och somnade vid ett ungefär. Vaknade ganska tidigt imorse, tog en dusch och fixade sedan håret. Ska alldeles strax sminka mig och fixa det sista, för sedan blir det att åka till jordbro för show! Hur taggad som helst! Det roliga är, hahaha, att världen tydligen ska gå under during our show. HAHA, humor. Aja, dör väl lycklig isf. Uppdaterar ikväll efter showen, kyss på er.


Kärlek till dig, gulle!


klassresan 18/19 maj!

Tillbaka hemma i Tungelsta efter två sjukt roliga dagar i Göteborg med min störda klass. Har shoppat en massa, fikat, snackat en jävla massa skit, gått på liseberg, skrikit så mycket att jag tappat rösten, shoppat ännu mer, åkt paddan, varit på universeum och ätit en jävla massa onyttigt. Har haft det riktigt roligt med andra ord, lägger upp en massa bilder istället för att skriva en lång tråkigt och detaljerad text om vad vi gjorde. höhö. kyss!

Isabelle och Malin!

Louise och jag!

På tåget på väg mot Göteborg! SEXIGA

Louise och Sara, diviga stockholmare!

Amanda, Sara och lilla jag. hehehe.

Malin, Line, Amanda M och Jennnnny.

Lollolouiiiiise och jag dåraaaaa

HAHAHAH DÖR.

Louise och Isabelle.

Isabelle och Malin på donken.

Louise i favoritkarusellen på Liseberg!

Isabelle, Jag, Louise, Malin och Sara. HAHAHA fina miner.

Louise, Malin, Hannin, Jenny, Amanda, Mattias och Sebastian i uppsvinget.
Det läskigaste och sjukaste jag någonsin åkt...

Mina brudar i parisehjulet!

Jag och Malin under shoppingrundan idag!


"jog har monnen foll mod kladdkoka! wrowrowro"

Efter plugget åkte jag till handen och träffade min bög, efter några timmar skitsnack och en jävla massa garv träffade vi fanny också! Trevligt värre, inte träffat henne på typ hur länge som helst. Hur som, vi snackade om allt och inget och sedan tog jag el bús hem. Gick ut med Marcus och hundarna, och nu sitter jag och äter middag. hehe. Ska alldeles strax tvätta bort sminket osv, sen sova. PUSSSSS


Jag, Johanna och Fanny sist vi sågs!


äckel väder.

Sitter i mysbyxor och magtröja, dricker te och lyssnar på Veronica Maggio. Bästa. Ska alldeles strax hämta hunden, men det regnar som in i helvete ute och har ingen lust att bli genomblöt... Hur som, ska hämnta honom strax. Sedan ska jag plugga som in i helvete! Nej men, ska skriva en rapport på idrottslektionen jag höll för två veckor sedan. Sedan ska jag träffa bögen min, dvs Johanna. Vi ska väl bara mysa och snacka skit. Hohe. Kanske uppdaterar lite senare, puss på er.



---

I want you to hold me in your arms and whisper in my ear that everything is going to be all right.


I'll do it - with or without you.


.

Ta chansen, du har inget att förlora.


min blogg suger, jag vet.

              

jag älskar dig bögo!


controlfreak.


fullt.






helt crazy.


love the weather


Louise, jag, Schenling och Emma (+ Tibbe, som tog bilden) ute i solen idag!

Got to love the weather! Underbart! NO och sedan spanska, dagens enda lektioner. Efter skolan rörde jag mig hem, gick ut med hunden och sedan har jag legat som en säck i soffan och gjort ingenting. Trots det underbara vädret. Är så jävla trött i kroppen så att det inte är sant. Och ännu bättre är ju att jag har träning ikväll. Och imorgon. Och på onsdag. Och på torsdag. På fredag och på lördag också för den delen. KUL. Kommer ju vara helt död vafan. FAST, det ska bli kul ändå. Dans är alltid kul, även när man är trött faktiskt. Hehe. Sista veckan med träningar innan showen. Fan va tiden har gått fort. Nästa helg smäller det! WOHO. Nästa vecka btw, blir det klassresa också! Lovely. Se upp göteborg, här kommer 9:2. Klassen som gud glömde.


dålig uppdatering, jag vet.

Ska bli bättre, jag lovar! Har bara inte haft någon lust att blogga på senaste tiden.. Hur som, i veckan har jag tagit det ganska lugnt. Haft dans, hämtat min balklänning, myst med Emma, träffade Jessica igår också! super trevligt måste jag säga. Ligger just nu och solar i underkläder på tomten, ska alldeles strax duscha och göra mig iordning. Sedan ska jag in till stan med faster min och fika osv, sedan blir det bio! Trevligt va? Iallafall, ska försöka ta tag i min själv och få någonting gjort innan jag åker hemifrån. Puss på er!


gammal men underbar!


---

Ligger ensam i gräset.
Känner hur solen steker.
Musiken spelas i mina öron.
Vädret är underbart.
Planerna för dagen väntar.
Borde vara glad, förväntansfull.
Borde njuta av stunden,
njuta av ljuset som kommer från solen.

Men mörkret finns inom mig.
Obehaget färdas i mitt blod.
Paniken tränger upp längst halsen.
Ångesten fyller ögonen med tårar.
Det är just det...
Jag ligger ensam i gräset.


I'm not telling you it's going to be easy... I'm telling you it's going to be worth it.


...

Fixa fullt, för jag saknar dig. Vad mer kan jag säga?


Varför ska man tänka på någon annan än sig själv? Ego.


RSS 2.0