i min älskade säng, med min älskade nalle!


plugg på biblan, i timmar!

Fyfan vad duktiga vi är, Emma och jag! Suttit på biblioteket i flera timmar och pluggat. Jag pliuggade So och No, medans Emma pluggade Matematik och Spanska. Kom hem för en halvtimma sedan och har precis ätit middag. Tänkte bara ta det lugnt nu. Ska städa mitt rum, sedan bänka mig framför teven och desperate housewives. Sedan ska jag gå och lägga mig tidigt, eftersom att jag är så sjukt jävla trött. Går typ inte att förklara hur trött jag är, sjukt. Whatever, orkar inte skriva meeeeeer. Inläggen blir så tråkiga anyway.


trött chey

Ligger i sängen, halvt sovande och pratar med fina människor på facebook. Hostar som en tok gör jag också, precis som jag har gjort hela senaste veckan.. Iaf, vet att jag knappt uppdaterar längre. Bara lite hit och dit med bilder eller låttexter. Ska försöka ändra på det, jag lovar.

Skola idag, kanska lugn dag osv. Stannade kvar med emma efter att jag slutat och väntade på att hon skulle sluta. När hon väl gjorde det så åkte vi hem till mig och myste innan vi drog till handen. Efter en halvtimma i handen så åkte jag till dansen och försökte vara med så mycket jag kunde, utan att dö av hosta på kuppen. Bussen hem sen, ut med hunden tillsammans med Marcus som vanligt, dusch och middag och nu ligger jag i min suuuuuper mysiga säng. Ska sova alldeles strax, börjar liksom tidigt imorgon. Puss på er!


Yesterdayyyyyy.


jag hjärta dig.


två månader kvar..

Två månader kvar i högstadiet, två månader kvar tills sommarlovet och bara två ynka månader kvar i Rudanskolan. Hela den här terminen har jag tyckt att det ska bli oerhört skönt att komma ifrån rudanskolan och att äntligen få gå ut nian. Jag har längtat efter att få börja gymnasiet och att få påbörja min sista utbildning av att bli vuxen. Jag har längtat, och längtar fortfarande, efter att få sluta skolan och påbörja ett grymt sommarlov.

Men i helgen slog det mig, att även om det ska bli helt sjuk skönt att komma ifrån rudan och att få sommarlov, så kommer det här att bli mitt sista riktiga sommarlov. Det här kommer att bli den sista sommaren som jag får mitt studiebidrag. Sommaren 2012 kommer jag att behöva börja sommarjobba om jag vill ha pengar. Och efter gymnasiet, eller högskolan, då jag har sökt jobb, så kommer jag inte att ha något sommarlov. Det nuvarande tioveckors sommarlovet kommer att förkortas till 5 veckor semester.. Och de fem veckorna är vad jag får under hela året.

Den här sommaren ska jag njuta. Jag ska spendera varje sommarlovsdag till fullo och inte en sekund ska få slösas på annat än något bra. Jag ska njuta över min sista sommar som liten. För efter sommaren, förväntas vi ha växt upp och vi förväntas kunna ta mera ansvar. Vi förväntas att vara några steg närmre det "vuxna".


bu-fucking-hu


Storgråtarn själv liksom.



Har nog inte kollat på ett enda Grey's Anathomy avasnitt, utan att börja gråta. Hahaha, men i det nya avsnittet som visades ikväll grät jag som satan. Så jävlajävlajävla bra! Hur som helst, efter Grey's gick jag ut med min bebishund tillsammans med Marcus, vi träffade på Andreas som gjorde oss sällskap och nu sitter jag här trött som bara den.

Justja! Nationella i Fysik imorse. Kändes hemskt. Menmenmenmen, så kan det gå. Blir inte förvånad om alla rudanskolans nior får IG på de provet, ingen hade gått igenom typ någonting som var med på provet. Det är ju bra.. Iaf, efter en timma framför provet gav jag upp. Svarade på alla förutom en, gissade även på vissa. Jag och Emma åkte till VH och myste i solen och åkte sedan tillbaka till skolan där vi spenderade några timmar. Kvart över tolv hade jag so, och så slutade jag halv två.

Dans klockan sju, gick super, men är trött som satan. Typ hårdträning ju. Komnmer dö av träningsvärk i magen imorgon. Hehehehhe. Nej nu ska jag duscha sen sova, GODNATT.


På idrotten igår, hohe.







fuck you.

    

they don't know.

I went to the doctor to open up my heart.
Got my symptoms all mixed up, he didn't know where to start.
Ain't no doctor in this world that can keep a broken heart from falling apart.
'Cause they don't know. Oh, they don't know.


i wanted you to fucking fight for me.

   

Hemstudiedag idag + imorgon

Hejhopp! Vet att jag inte uppdaterat något idag.. Men det beror på att jag har pluggat nästan hela dagen! Grymt va? Har gjort klart våran svenskaläxa, engelskaläxa och så har jag påbörjat musikläxan. Imorgon ska jag göra klart musiken och spanskan, sedan ska jag påbörja So:n också! Men innan jag börjar med allt plugg imorgon så har jag utvecklingssamtal i skolan. Klockan 9:20. Kult liksom. Menmen. Sedan blir det plugg hela dagen dåra, skola på fredag och sen är det helg! Snacka om att den här veckan har gått sjuuukt fort!


When karma comes back to punch you in the face, I wanna be there... just in case it needs help.

        

oldies are goldies.


hemlig fram till balen.

Några av er har nu kommenterat och bett mig lägga upp en bild på balklänningen. Vilket jag tyvärr inte kommer att göra. Har valt att hålla klänningen hemlig fram till balen. Hohohoh. Busigt va? Förlåt, men vill helt enkelt inte visa den för ens det är dags för bal. Kan dock lova er att det kommer att komma maaaaaaaassa bilder från balen sen. Puss!


I ♥ YOU


angående min makeup



Svar: jo absolut! Here it comes!


1. Först lägger jag puder över hela ansiktet - H&M's "bronzing powder" 
2. Sedan fyller jag i mina ögonbryn med en ögonbrynspenna från Isadora.
3. Jag lägger en ögonskugga i tre nyanser över hela ögonlocket (kolla bild nedan).
Använder då ögonskuggor med tre matchande färger från Isadora och Loreal.
4. Jag använder Isadoras liquid eyeliner och gör en tunn svart linje längst fransraderna.
5. Sist tar jag mascaran, använder mig utav Isadoras VibraLashMascara.




RESULTATET:


TILL HIZTIZ


storstädning

Städar mitt väldigtväldigtväldigt stökiga rum. Hehehe. Hittade massa roliga gamla berättelser och uppsatser från typ 4an-7an. Tyckte det va lite kul att läsa faktiskt. Hahah! Hur som, ska fortsätta städa och sen får vi se vad som händer ikväll. Puss.


bebishunden! ♥


mitt lov dårååå:

Det här lovet har varit händelserikt, men ändå väldigt lugnt. Har varit igång typ hela tiden, därav den usla uppdateringen.. Men det har varit ett riktigt mysigt lov med andra ord. Jag har fikat massor i stan, varit i södertälje, köpt balklänning, umgåts med mina fina, bowlat med familjen och vunnit. Bott med emma, sjävla hos mig två nätter. Ätit massa onyttigt, blivit skrämd av en albinomänniska och sovit. Busskortet är väl använt iaf + att jag hunnit plugga massor också, kan man tänka sig. Jag kan inte påstå att jag slösat mitt lov på att sova och ligga och dega hela dagarna iaf. Vilket gillas!


i fucking love you.


-

If I could write you a song and make you fall in love, I would already have you up under my arm. I used to pull all my tricks, I hope that you like this. But you probably won't, you think you're cooler than me.


för ett helt jävla år sedan.


Jag älskar dig massvis.



Jag är bäst på: att stöka ner mitt rum precis efter att jag städat det. Jag är smäst på: att spela tv-spel.
Jag kommer alltid: att älska att äta godis, bry mig om mina vänner och älska min superduper söta familj.
Jag älskar: Pojkar, pojkar och pojkar. Jag hatar: Fötter, nästan alla sorters Fantor och våldtäcksmän.
Jag är rädd för: personer med fotfetisch, ormar, stora insekter, gäddor, att drunkna och tvestjärtar. blä.
Jag tycker om: att dansa, läsa och att skriva. Jag tycker inte om: att kolla på sport eller spela fotboll.
När jag blir stor vill jag bli: Psykolog, författare och sådär riktigt förälskad i världens underbaraste man.
Jag tänder på: långa pojkar med muskler som luktar gott. Kärlek är: såååå fantastiskt när det inte sårar.
I sommar: ska jag umgås massor med mina vänner, sola, shoppa och bli lyckligt kär i en charmig pojke.


RSS 2.0