dubbelt upp

Nu blir de inge mer bloggande. Så godnatt.

Och juste, statistiken dubblades idag. :o Hohohoho


so wonderful.

just the thought of you makes everything so wonderful ♥

massaaaaaaaaaa plugg - hemkunskap

Hejhopp!

Har precis pluggat klart. Pluggat i typ flera timmar. Enda sen jag uppdaterade sist typ. Aja hursomhelst, skata en dusch nu, senare blir det att ta det lugnt vid datan och sedan kommer jag att gå och lägga mig vid skaplig tid. Puss.


ööösmo

Goddagens.

Kom nyss hem från kusinerna i ösmo. Hade det trevlans med fika och så då Liam fyller 7 år. Åkte direkt hemmifrån Emma då jag blev hämtad runt ett utav mamma och pappa. Saknar min boobie! :'(. Menmen, inget att skriva direkt. Kom hem tidigare än väntat, får väl se om jag hittar på någonting, annars blir det en massa uppdatering. Puss.


dresscode + facelook




nya naglar (Y)

HAHAHA jag och emma är nog en aning knasiga. Precis gjort om våra naglar. Tummen upp ju! Aja, bilder får ni imorgon. Och godnatt, orar inte blogga mer idag. Puss.

naaaaaaaglarna


HOHOHOOH fina fingara man har (Y).

blogg.se = cepe

Förlåt förlåt förlåt! För att jag inte bloggat. Men det har varit fel på blogg.se eller nått, har inte kommit in på bloggen.. Aja hur som helst, idag har jag och emma gjort en hel del. Vi kollade på två filmer, "seven pounds" och "the terminal". Sedan åt vi donken till lunch och målade naglarna, satte då på sånadär stenar på naglarna vilket blev urläckert! bilder kommer nog. Sedan efter det fixade vi oss och drog till brandbergen där vi mötte borken. Efter det åkte vi buss till centrum och värmde oss på donken och rörde oss senare hem till borken där vi kollade på "bert". Efter någon timme gick vi hem till emma. Nu står emma i duschen och jag sitter i hennes säng. Hoohoho. Ska då sova här igen. Trevlans. Puss.

smyckad mobil och ny tröja!

Tjenamors!

Sitter i emmas säng med min nya mobil. Skoja, nej men den ser ny ut. Då jag och Emma smyckat våra mobiler, skit gulligt! Hohohohoh. Sen har vi gjort söta tröjor också. Hoho. Har inget att skriva. Bilder ska ni få iallafall.

Emmas:




Mina:


trööööööööööjor

Hejhopp!

Sitter hemma hos boobisen och vi har precis varit i centrum och köpt en varsin vit och svart tröja. Ska snart dekorera dom med egna texter. Hohohoh bilder kommer sen! Aja, uppdaterar mer sen helt enkelt. Puss!

skridskor och pulkaåkning.

Hejsan hoppsan! Kom hem för ungefär 45 minuter sen. Ska snart ut med Tjabo. Men först kommer lite bilder från idag. Tog inga när vi åkte skridskor, däremot när vi åkte pulka. Jo juste, uppdaterar ikväll hemma hos Emma där jag kommer sova. Puss.

Lyckades ramla av pulkan heeeeeeeela tiden. Och tummen upp till line som tog en så bra bild.

Line nere i hörnet. Va tyvärr inte en lika bra fotograf som henne. Buhu.


dresscode + facelook




Kom precis in efter att ha varit ute med min jättte knäppa hund som har hoppat omkring och rullat sig i snön. HAHA! Hursomhaver, Idag blir det skridsko åkning heeeela dagen. Först på idrotten sen på elevensval. Vi kommer då åka ute på rudan, får se hur de går. Hohohoho. Hur som helst, planer planerade efter skolan. Får se hur mycket jag uppdaterar. Aja, måste fixa det sista innan bussen går. Puss.


dags att sova. snart..

Sitter och kollar på american pie, som är slut om kanske en halv timme. Men orkar inte blogga nå mer, så säger godnatt. Puss!


tjabo gästbloggar!


Min älskade knäppa hund ligger här bredvid mig och kollar vad jag gör på datan, såfort någon skriver på msn och det plingar till så nosar han på datan. HAHAH! Så söt.

nya blogg.se sänker blogglusten

Helt seriöst. Har varit pågång att blogga fleeeeeera gånger idag, men så fort jag sett den nya "designen" som blogg.se har, så orkar jag inte. Sjukt jobbig ju! Men.. aa. GAAAH hatar. HAHAHA, aja, bloggar när jag får lust igen. Puss.


chokladmousse

Hejsan hoppsan.

Kom hem för ungefär 40 minuter sen. Har precis ätit lite chokladmousse, hohohooh. är super mätt! Hur som helst. Mamma har blivit magsjuk så ska ta hand om min älskade hund idag. Lite uppdatering får ni nog också. Puss!

dresscode + facelook



godnatt

.

ingen fantasi för rubriker.

hejhopp!

Åkte till Emma runt 17. Vi köpte nappar och choklad och gick hem till henne och gjorde te och kollade på en film. (juste, träffade inte izze.) Emma och jag orkade dessvärre inte kolla klart på filmen och valde att sitta lite vid datan istället. Blev hämtad av pappa runt 8 och när vi kom hem hjälpte jag honom att skotta lite snö på uppfarten. Så snäll man  kan va!

Efter det har jag umgåts med min dator och duschat. Jo juste, kollat på den där filmen också, eller kollar fortfaramde. Hohohohoho. Puss.


HAHAHA mina och emmas roliga fantasier!

Sitetr i sängen oc kollar på någon film. Pratar även med Emma på msn och vi pratade just om hur jag skulle se ut i manliga magrutor... HAHAHAHAH ungifär såhär?



DÖR! HAHAHAHA. Hur som helst. Ska fortsätta kola på filmen. Ses.

When I thinking about you,
I feel a warm feeling inside of me.


Emma I gästblogg

HEJ!
Jag är cool. Grymt cool dessutom! Bara så ni vet!
Har kollat på Music and lyrics, men eftersom att den inte var så himla bra så stängde vi av och läste lite bloggar och så. Nu åkte boobisen precis hem. Och jag ska kolla på tv med mami.
PS! Min boobie är bäst. Älskar henne massormassormassor.

peace! ♥

brandutbildning + brand i papperskorg

Hejhopp gummisnopp! Hoh. va bara tvungen.

Sitter och gör lite spanska läxa, har tydligen prov imorgon. Hur som helst, efter det ska jag ut med hunden sen troligtvis träffa Emma och Izze. Skoj. Aja, ska berätta om min störda skol dag sen plugga lite.

Skolan: Började med att vi hade brandutbildning mellan 8:10-11:40. Vi skulle kolla på filmer och lyssna lite på vad några brandmän hade att säga. Men teknologin funkade knappt så vi såg inte alla filmer. Hur som helst, fick sluta redan vid 10:58, för att vara exakt och spenderade då min tid tillsammans med emmas klass. Hohoho. På rasten så gick jag och emma omkring lite, umigcks med lite killar och så. Började sen vid 12:40, svenska. Efter en timmas svenska så gick brandalarmet. Vi trodde det hörde till någon annans klass brandutbildnong men icke. Ena trppuppgången var rökfylld och vi tvingades gå ut i kylan. Fyfan va kallt. Usch. Efter många om och men fick vi gå in igen då någon hade tänt eld i en papperskorg på en toalett. Vi fick då sluta för dagen men var dock tvugna att vänta, då vi hade våra skåp vid den här toaletten och då det va rökfyllt. Fick lite sällskap av Macek som jag sedan åkte tåg tillsammans med på hem vägen. Hur som helst, nu är jag hemma, oskadd. Hohoh. Puss.


dresscode + facelook


Min trötta bebishund i bakgrunden.

gooooodnatt.

Ska snart sova. Eller a, kolla klart på paradise hotel.
Och prata klar i telefon. Men stänger av datan nu. Puss.


snart..

.. paradise hotell!

Sitter o sängen. Har ont i ryggen, ingen aning varför. hursomhelst, snart börjar paradise hotell. Love. Det är bara för bra faktiskt! Har inget att skriva faktiskt. Men uppdaterar väl en gång till innan jag ska sova. Puss.


Förändrad

Har under några dagar nu, tänkt på hur mycket jag förändrats. Från i sommras, till nu. Helt sjukt. Vet inte hur jag förändrats riktigt. Har bara gjot det. Syns ven på mig, inte utseendet kanske, men klädstilen och sättet jag beter mig på. Är helt annorlunda. Det skrämmer mig, att tiden går så fort när den egentligen känns hur seg som helst. Om jag hade träffat mig själv som jag va i somras, så hade jag inte känt igen mig själv. Det är skumt faktiskt. Jag är ju samma person. Jag tänker ju likadant och jag har samma känslor. Menmen. Är stolt över den jag är idag, va även stolt när jag va den jag va i sommras. Antar att det är de som gör mig till den jag är. Eller?


Oh mother - christina aguilera

Låten är till mamma. Jag älskar dig.



"Oh mother, we're stronger
From all of the tears you have shed
Oh mother, don't look back
Cause he'll never hurt us again

So mother, I thank you
For all that you've done and still do
You got me, I got you
Together we always pull through
We always pull through
We always pull through
Oh mother, oh mother, oh mother"

I love you mom



a feeling.. what feeling?

I can't explain how I feel.
But pleas don't worry.
I am feeling something.
And that isn't a bad feeling.
I promise you my darling.
I promise you. I do. ♥


trötteeeeer

Hejsanhoppsan.

Sitter i sängen och tar det lugnt. Är sjukt trött efter allt pluggande. Ska göra iordning lite te nu. Sen prata med Emma och någon mer (hih hemlis) på msn. Kommer såklart blogga också. Det är ju en självklarthet liksom. hohohoho. Aha, Puss!


Thats bad. I'm sorry.

For just a week ago, I thougth about you all day long.
Now, I don't even remember how your face looks.
I guess I was wrong when I thougth you were the one for me.
I'm sorry. But you're out of my life. I don't want you anymore.


Norska på svenskan ?!

Och ja, precis som rubriken lyder så jobbar vi emd norska på svenskan, sick. Aja. Har suttit och översatt norska texter till svenska och är helt förvirrad. Menmen. Märke nyss att spanskan redan var klar. Så efter svenskan ska jag göra engelska. Får se om jag hinner no och so sen.


plugga..plugga.. PLUGGA

Ska nu plugga, har Svenska, Spanska, Engelska, No och So som måste göras. Så tar allt idag. Får se om jag orkar. Gör det viktigaste först. Sen får vi se hur mycker jag gör. Menmen, uppdaterar lite imellan. Puss.

HAHAHA igår!

Laddade upp det här igår. Men de hade visst råkat sparas som utkast.


dresscode + facelook




Godmorgon. Vaknade runt kvart i sju. Va verkligen jätte trött, gick upp och fixade mig ganska snabbt. Va klar redan fem över. Efter det åt jag frukost tillsammans med pappa och sen har jag gosat lite med bebishunden. Ska alldeles strax gå till bussen. Eller ja, den går fem över. Efter skolan ska jag hem och plugga. Så kommer antagligen uppdatera under tiden. Puss.


Godnatt!

Ska kolla klart på paradise hotell. sen sova. Godantt sötnosar!


ROSA NAGLAR OFC

Precis målat naglarna. Rosa såklart liksom. Hihi.
Har inte så mycket att skriva. Förutom att jag mår riktigt bra.
Tänker dock itne säga varför. Hemligt liksom. Hoh. Puss!


Nya hårfärgen

Före:



Efter:


Inte så jätte stor skillnad, plus att bilderna är tagna i olika rum. Men olika ljus.

erica goes lighter

Hejhopp.

Precis färgat mitt hår. Lite ljusare.  Tycker det blev bra faktiskt. Hur som helst, nu ska jag och Emma till Ica sen ska jag ta bussen hem. Uppdaterar mer när jag kommer hem. Då får ni se resultatet också.. Puss.

boooooooooooobiesen

oi98oif78u 43er<zs0+pöyhu7ööv olbplö,oll (emmas hund som bloggar)

Sitter hemma hos Emma, ska snart äte och efter de färga mitt hår. HOHOHOH

dresscode + facelook



natti natti

stänger av datan nu, ska kolla klart på filmen och dricka upp mitt te.. Puss!


galen i kärlek - something's gotta give

Sitter och kollar Galen i kärlek - something's gotta give, älskar den! Det vägde mellan den och Johan Falk. Men de blev den här. Hohohohoho. nu ska jag göra mer te. Puss.


blåsningen

HAHA DÖR! GUD VA KUL! HAHAHAAHAHAHHAHA!


har jag chai te, mobilen, datan och teven...

så har jag allt! Sitter med min rosa mugg i ena handen, mobilen på kudden, datan i knät och teven framför mig. Inte kan de väl bli bättre?


I love Boobies humor!


leona lewis - my hands



I just love it.


kuuuuuusiner

Hejsan hoppsan!

Nu har jag precis ätit. Och är proppmätt! Usch och fy. Heheheh. Hur som helst, sprang till tåget vid kvart över ett. Hann precis, men just då ringde faster och kusinerna och sa att dom missat tåget. Så jag tog bilen med mamma istället. Väl framme i ösmo fikade vi och så. Myste lite och kollade på när Liam och Noel spelade Wii. Runt halv fem åkte mamma och lillebror hem. Ungefär 45 minuter senare tog jag tåget tillsammans med faster, razmus, emelie, robin, dennis och andré. Vi hade de trevligt. Hoho. Sen fick jag skjuts ifrån stationen, hem utav farbror. Sen har jag ine gjort så mycket mer. Pratar lite med boobisen på msn. SaKNAR HENNE!


dresscode + facelook



rush rush

Nu ska jag springa, eller a, ska fixa till mig det sista sen ta bussen ner till stationen. Puss!

dance your ass off.

Sitter och kollar på dance your ass off! Lovely. Verkligen älskar de programmet. Hahah! Aja hur som helst. HAr hittat de kläder jag ska ha på mig. Bilder på de kommer snart. Nu ska jag dricka upp mitt te hoh.


rubriklös...

Godmorgon.

Vaknade för några timmar sen och tog en dusch. Åt sedan lite frukost och fixade mig. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha på mig. Menmen, kommer väl på något snart. Runt halv två tar jag tåget ifrån tungelsta station mot ösmo tillsammans med faster och mina kusiner. Vi ska till farbror och de yngre kusinerna som fyller år. Vet inte riktigt när jag kommer hem därifrån, men uppdaterar iallafall när jag kommer hem. Puss.


sleeeeeepy

okejokejokej. ska stänga av datan nu.
Och lägga mig i deras soffa och kanske typ.. sova... EHHE. Puss.


. . . .

har sisådär liiiiite att tänka på. så förvirrad.
han eller han? GAAAAAH! panik.


börjar bli sömnig

Gosh. Klockan är inte ens tolv och jag gäspar med jämna mellanrum. Är helt slut. Vet inte varför.. Eller jo det gör jag ju. Emma sov ju hos mig igår. Och de tog ett tag innan vi somnade. ovanligt.. Sen gick vi upp tidigt också. Sen har jag varit social till en massa gäster hela dagen. Då blir man trött. Hur som helst. Kollar på en film med lillebror. "blood and bone". Eller a den är nog slut snart. Har inte varit så engagerad. Mest hållt på med min  älskling. Det vill säga datan.

Vill bara säga tack till lillebror. För att han alltid finns här. I love u. ♥


i'll keep smiling.

When they ask how I feel, I just smile and say "it's fine".
But thats a lie. My heart crys, all day long. Cause I miss u.
I realy don't know what to do. I don't. Waht should I do?
Cause the last time we talked, I screwed it up. Badly.
So now, when I'm think about it. I'm going to change it.
I will. You means to much to me. I just can let you go. I can't.


svartbäcken

Hejsanhoppsa sötnosar.
Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen.

Fick iallafall gäster runt ett, hade det mys och så med släkten till typ fem. Sedan åkte jag tillsammans med mamma pappa och lillebror till svartbeäcken, där mamma och pappas kompisar bor. Trevligt trevligt. Till middag blev det hemgjord sushi. (♥!) Så gott! Efter maten bosatte jag mig i deras säng med min älskade data. Hohohoh. Ska väl hemom någon timma sådär tror jag. Får se. Kommer ju iallafall uppdatera under tiden. Puss.


taylor swift - you belong with me



smycken in my heart!



-

nej. jag orkar inte bry mig längre.

dresscode + facelook




Kolla armbanden. Lovely. :D

My Boobie is gone

Godmorgon. Har precis lämnat av emma vid bussen. Ska nu städa mitt rum och fixa mig, för runt ett får vi gäster. Puss.

Båda mina bebisar


boobiesen halvsover under hellokitty täcket.

Ska nog säga godnatt redan nu. Boobie ligger under täcket i min säng och halvsover. Så söt! aja, ska väl tvätta bort sminket och sen lägga mig i sängen bredvid henne. Godnatt!


Stop blame yourself, just bring me back to you.

Baby. I'm sorry.
I didn't do that with a smile on my lips.
But I had to do like I did. I'm so sorry!
Gosh. I feel terrible. So one more time:
I'M SORRY.

It wasn't your foulth. I just had to.
Pleas don't blame yourself.
Blame me. It's my foulth.

I don't want to feel like this.
Bring me back. Back to you.
You're the one who make me feel good.
I can't stop thinking of you.
So pleas my darling.
Bring me back. Back to you.

So listen, when I say I'm sorry.
Listen, and bring me back to you.


Seeeeeeexy


Super sexiga Izze! :D

Hejsan hoppsan. Sitter med Emma i mitt rum och hur mätt som helst efter att druckit te och ätat chips. Hohoh. För ungefär en halvtimma sen så lämnade vi av lilla izze vid bussen. Har iaf haft de kul, skrattat en massor och så. Vet inet riktigt vad vi ska göra nu. Dricka mer te kanske? Aja puss.


BOOBISEN KOMMER!

Ska nu ut med hunden och möta Emma vid bussen. Hons ska sova här! Troligtvis så ska vi träffa Izze idag också Trevlans. Aja hur som helst, uppdaterar mer senare. Puss


älskar min mamma!








izze äeger


grön tårta

Håller på att göra en tårt ill gästerna imorgon, tillsammans med lillebror. Grön ska den bli, lillebror väljer. Trots allt hans fest ju. Hur som helst. Skolan idag va okej. Idrott hela dagen. Inte så mycket mer än så. Kommer bara vara hemma ikväll. Skönt. Aja uppdaterar senare. Puss.


dresscode + facelook



Godnatt.

Det blev för mycket. Ska sova nu. Hoppas på att allt blir bättre. Ska blunda och hoppas på att jag vaknar och inser att det här bara var en dröm. Att de senaste månaderna bara var en dröm. Och att jag kan göra om denna händelse. Utan några misstag. Godnatt.


Förlåt. Snälla. Förlåt.


å.n.g.e.s.t. att stava till ångest.

Att inte känna något alls.
Att inte höra något alls.
Att inte kunna säga något.
Att inte kunna tänka på något.
Det kallas ångest.

Jag ångrar mig.

Jag vill kunna känna.
Jag vill kunna höra.
Jag vill kunna tala.
och jag vill kunna tänka.
Det kallas ångest.

Såhär är det att ha ångest.


pankakes och unikum

HAr precis stekt pannkakor åt lillebror som han ska ha med sig till skolan imorgon. Typ matsäck. Sedan så skrev jag min teknik läxa till min lärare på unikum. Tog ett tag för mig att förstå hur man skulle göra men tillslut så gick det. Sitter och skriver lite i min lilla gulliga almenacka också. Den som jag designat själv ni vet? Som jag typ berättade om förut. Men har dessvärre aldrig lagt ut bild på den, kanske dags att göra det.

Hur som helst. Har inget mer att skriva. Uppdaterar mer sen. Puss.


.

i don't know what to do.

paradise hotel

Har precis varit ute med Tjabo i hela 35 minuter. Pratade i telefon medans dåra. Nu ska jag fortsätta kolla på dom paradise hotel avsnitt jag missat. Kollar då på tv6.se/play. looooovely.

hhheeemmmaaa

Kom hem för ungefär 45 minuter sen. Är trött. Irreterad och har ångest. Men vet inte varför.Helt sjukt. Aja, hur som helst. Har precis ätit lite mango till mellanmål. Ska alldeles strax ut med Tjabo. Sen ska jag sitta framför datan. Hela kvällen. Orkar inte göra något annat. Puss.


I väntan på matematiken

Sitter i klassrummet och väntar på att matteläraren ska komma. Lite sen sådär men det gör inte mig någonting. Aja hur som helst. Slutar runt 4. Så uppdaterar när jag kommer hem. Puss.

dresscode + facelook



godnatt. redan.

Är så jävla trött. Det kan inte vara sant hur sjukt trött jag är. Men aja. Skitsamma, ska iallafall sova nu. Mer uppdatering imorgon. Självklart med ett "dresscode + facelook" inlägg imorgon bitti. Puss.


I'M SORRY

Vill börja med att be om ursäkt för den hemska uppdateringen. Men har varit sjukt trött och har inte orkat. Har dessvärre inte haft någon blogglust heller för den delen. Så förlåt för det. Men mer uppdatering kommer dagarna framöver. Lovar.

Aja hur som helst, tänka svara på några kommentarer bara.



Svar till Sandra: Hej! och tack. Det är inte jag som gjort designen dåra.
Men jag vet att hon som gjort den har använt sig utav photoshop.

Svar till Anonym: Nej det hade jag inte. Va dock trött och sliten då bilden togs.


dresscode + facelook



Tårtdax

Erkänn att jag är ganska duktig på att baka? Gjorde allt helt själv. Till och med bottnen. Så tummen upp till mig!

And what the fuck should I do?
Just stop to feel these feelings?


grym på att baka!

MAHAHAH! Min tårtbotten blev super bra! Stor som fan. Hahaha hade den i en hjärtformad plåt. Hohoh lite mig sådär va? Hur som helst, ska snart granera tårtan tillsammans med lillebror. Ella ja, först ska vi äta. Puss.

tåååårta

Har precis kommit in efter att ha varit fram och tillbaka till konsum med Tjabo, köpte lite ingredienser så att jag kan baka en tårta till lillebror. Visst är jag snäll? :D


ETT STORT GRATTIS TILL LILLEBROR!


(gammal bild)

Grattis till världens jobbigaste men bästa lillebror!
Jag älskar dig din tönt! ♥


dresscode + facelook

Hann inte lägga upp bilder på min outfit imorse, så de kommer nu.


dröm sött. vakna blött.

Nu ska liiiilllla erica sova.
GODNATT


Boy, I feel safe with you.


tröööööööttttttttt

Tjenare sötnosar.

Sitter i sängen och värmer mig efter att ha varit ute med Emma och Andreas. Vi va iförsig inne också men aa, fryser ändå. Skitsamma, dricker te gör jag just nu iallafall. Ska snart ringa boobie en stund. Känns som om jag behöver prata med någon. Vet inte varför. Bara behöver det.

Aja uppdaterar mer snart. Puss.


boooooooobisen

Nu har Emma kommit. HAHAHA KOMMIT. Hursomhelst, vi ska ta bussen om tjugominuter för att äta på donken. Igen.. Nu ska ni få lite snygga bilder sen så uppdaterar jag mer ikväll. Puss.






precis som en porlinsdocka..

.. vacker.


platt eller lockigt?

vad passar jag bäst i? både tagna nu.



super söt baby rosa lattemugg


(osminkad)
Sitter i sängen och dricker te i min nya lattemugg som jag fick av mamma i fredags.
Den är bara för gullig! Syns inte så bra på bilden, men den är typ babyrosa.
Hur som helst så ska jag dricka upp mitt te och sen ta en dusch och fixa mig lite.
Sen kommer Emma hit och vi ska väl träffa Adde som jag nämde i inlägget nedan.
Aja, uppdaterar mer sen. Puss.


you make my day sunshine.


ny design, lovely!

Godmorgon sötnosar.

Vaknade för drygt en timma sen och va hur pigg som helst. Trevligt trevligt.
Hur som helst, ni ser säkert att jag fått min design nu, LOVELY HUH?! Stort tack till Emma H som fixade. TACK TACK TACK! Snart måste jag nog upp och äta frukost. Är hur hungrig som helst. Sen ska jag städa lite och sen ska jag träffa Emma och Adde. Så får se hur mycket uppdaterin det blir. Ska ju självklart uppdatera, men kanske inte så mycket. Puss.


Sjukt trött

Nu börjar jag verkligen bli sjukligt trött.
Uppdaterar mer imorgon. Puss.


i'm beutiful


I'm done

I wasn't looking for this. What is this? I don't know.
You know I was doing just fine. By myself. On my own.
Tell me how to Stop these feelings.

I don't wanna fall in love. Just wanna have a little fun.
Then you came and swift me up. And now I'm done, so done.
Fallen madly deeply I Surprised myself enough to find
That what's began Is love And now I'm done, so done.
I'm done. Yeah

I can't imagine right now. Standing here. Without you.
To think that I tried to ignore. What I felt. What I knew .
I could never. Stop these feelings.

I don't wanna fall in love. Just wanna have a little fun.
Then you came and swift me up. And now I'm done, so done.
Fallen madly deeply I Surprised myself enough to find.
That what's began. Is love. And now I'm done, so done.
I'm done. Yeah.

Thank you for not letting go. When I said let me go.
Thank you for timing. Thank your finding.
Thank you for not believing me. Baby when I said,

I don't wanna fall in love. Just wanna have a little fun.
Then you came and swift me up. And now I'm done, so done.
Fallen madly deeply I Surprised myself enough to find.
That what's began. Is love. And now I'm done, so done.
I'm done. Yeah.

I wasn't looking for this. And now I'm done. I'm done.


krigslida

Det heter Krigs Lida och inte Krig slida, för er som misstolkar..
ABSOLUT INTE EMMA DÅRA. Host host host....

Hur som helst, sitter hemma hos mamma och pappas kompisar i krigslida. Vi har precis ätit tacos till middag och ska snart käka efterrätt. usch va mätt jag är. får se om jag ens orkar äta nå mer. Hoho. Aja uppaterar mer seeeeendare. Puss.

Världens underbarasta Emma.


I love you sweetness.
I will always be there for you.
No matter what! ♥

Uffie och donken till lunch.

Hejsan hoppsan. Sitter hemma hos Emma och väntar på att hon ska fixa klart sig medans vi lyssnar på Uffie. Snart kommer hennes mamma tillbaka med donken till oss. Mums. Runt halv fyra rör jag mig hem igen. Får se hur mycket jag orkar updatera då. Puss på er.

Emmmmmmmaaaaaa

Jag lever!

Har inte orkat blogga bara. Hursomhelst så försov jag ju mig imorse, men de gjorde inteså mycket då vår idrottslärare var sjuk och vi fick ta det lugnt. Spelade badminton tillsammans med Line mot Macek och Stålis. Lite kul när Macek och Stålis spelade på sitt egna lilla vis. HAHA! Efter det va de lunch, chickenbits. Ganska så gott.

Under lunchrasten, hahahah! så typ gick killarna i åttan och nian runt och log. Dom skrek "hej gurkan" och verkade jätte stolta.. Fattade att de va något som inte stämde men sa inget. Tillslut fick jag en lapp av stålis där det stog "ismet <3 gurkan" typ. Började kolla efter fler lappar, då dom hade satt upp flera stycken utspritt över hela skolan. Hittade 20 stycken och det finns tydligen 7 stycken kvar. Suck! Roligt man kan ha grabbar. Moget liksom.

Sen blev det elevensval, idrott igen. Slutade tidigare och åkte till skolan för att vara med på Emmas spanska lektion. HAde kunnat vänta utanför men är hellre med på lektionen än att sitta en timma utenför helt själv. Efter det åkte vi till mig, jag duschade och sedan mötte vi upp Borken, Gustav och Philip. T.r.å.k.i.g.t Hur som haver så sitter jag och emma i sängen nu, smsar och typ mår illa efter godiset vi ätit. Blä.. Ska nog sova snart, då vi är super trötta.

Herregud vilket inlägg. tråkigt. aja puss.

dresscode + facelook

Godmorgon sötnosar. Vaknade för en halvtimma sen. Skulle egentligen tagit bussen som går fem över. Men missade den pågrund av försövningen. Så medans jag väntar på nästa buss får ni en liten outfit. Puss.




Ps. Hittade min digital kamera igår, ska bara ladda den sen får ni massvis med BRA bilder.


i've gotta feeling

Älskar den. Love it. Lyssnar om och om och om igen!
hur som helst. Ska snart sova. Så puss!


ny design snart

Nu äre såhär, Att jätte snälla Emma Hellergård ska fixa en ny header till mig.
Så i helgen eller något sånt kommer en ny. Bara så ni vet liksom. Puss


Sushilicious

Åt nyss middag, Sushi. LOVE. Har inget att skriva typ. Är lite trött på bloggen faktiskt.. :o Vet inte varför. Inte lika kul. Orkar inte liksom. Men skitsamma. Blogglusten kommer nog tillbaka snart. Hoh.


låt texter säger ALLT

Let our business be
Between you and me
Don’t tell nobody
They don’t need to know how we do
If you’re mad at me
Just be mad at me
But let our business be (?) me and you
Between me and you


Inte hennes fel!
Inte någonstans!


yes I love myself. dah?!



bebishunden!

När du lägger dig bredvid mig när jag är ledsen.
När du låter mig luta mig mot dig för att få gråta ut.
När du slickar bort tårarna från kinden.
När du lägger huvudet i mitt knä och kollar sorgset.

Då vet jag att du är den enda som ALLTID kommer finnas där.
Att det stämmer. Att hunden är människans bästa vän.
Jag älskar dig bebishunden. ♥


.

vad vill du mig?
orkar inte med ditt jävla tjat längre.


städning

Hejhopp gummisnopp! (va bara tvungen)

Lååång skoldag idag. 8.10 - 15:40. Suck. Aja det blev som det blev idag. Inga kommentarer på det. Hursomhelst så ska jag städa mitt jäääääätte stökiga rum nu och fortsätta dunka musik. Uppdaterar säkert mer senare. Puss.

dresscode + facelook

Hejsan. Vaknade för ungefär en timme sen. Är hur trött sm helst. Hatar det här med tidiga morgonar. Hur som helst så slutar jag typ 4 idag. Tänka hålla mig hemma efter det så ni lär få en skaplig uppdatering. Nu ska ni iaf få en outfit sen rör jag mig vidare mog bussen. Puss.


Observera lilla Tjabo som ligger där. Oh min fina nalle utan arm (Y).


dåligt. blä.

Föråt för den jätte dåliga uppdateringen. Men orkar inte. Okej. Puss.


Emma Pemma/Boobie Loobie

Hejsan hoppsan.

Sitter hemma hos lilla Emma. Okejdå. Jag är kortare. jämnfört med Orhan så såg hon jätte liten ut idag. Hoho, vet att ni gillare.. Hur som helst, skola idag. So, Matematik, Engelska, spanska och Svenska. En massa raster också. Fick typ rast hela tiden. Sammanlagt fyra raster på bara svenskan (?). Men så kan det gå liksom. Klagar iaf inte.

Efter skolan gick jag, boobie, emma och borken till centrum en snabbis. Sen tog borken bussen hem.. jag emma och boobie fortsatte mot boobie då vi träffade tre skitungar som åkte pulka. Dom typ skrek fjortisar till oss. fem minuter efter det blev Emma hämtad och jag och Boobie gick ut till barnrumporna. Dom blev typ skit rädda och skrek typ "vi tycker ni är fina!" sen typ tjatade dom om hur snygga, fina och normala vi va. HAHA cepe.

Nu ska jag och boobiesen äta. PUSS.

Emma Pemma/Boobie Loobie

Hejsan hoppsan.

Sitter hemma hos lilla Emma. Okejdå. Jag är kortare. jämnfört med Orhan så såg hon jätte liten ut idag. Hoho, vet att ni gillare.. Hur som helst, skola idag. So, Matematik, Engelska, spanska och Svenska. En massa raster också. Fick typ rast hela tiden. Sammanlagt fyra raster på bara svenskan (?). Men så kan det gå liksom. Klagar iaf inte.

Efter skolan gick jag, boobie, emma och borken till centrum en snabbis. Sen tog borken bussen hem.. jag emma och boobie fortsatte mot boobie då vi träffade tre skitungar som åkte pulka. Dom typ skrek fjortisar till oss. fem minuter efter det blev Emma hämtad och jag och Boobie gick ut till barnrumporna. Dom blev typ skit rädda och skrek typ "vi tycker ni är fina!" sen typ tjatade dom om hur snygga, fina och normala vi va. HAHA cepe.

Nu ska jag och boobiesen äta. PUSS.

dresscode + facelook.. trött!

Godmorgon sunshines. Är helt slut. Även om jag somnade direkt igår kväll runt 12 så är jag verkligen sjukt trött. Lång skoldag idag också typ. Usch. Hursomhelst så går bussen om en kvart. så det blv bara en snabb update. puss.


hej jag är tråkig.

Nu ska jag vara riktigt tråkig.
Tänker stänga av datan och sova. Jajamensan!
Är verkligen trött och börjar tidigt imorgon. Puss!


Pricken över i:et.

I can't go any further than this
I want you so badly, it's my biggest wish


Cool,
I spent my time just thinkin' thinkin' thinkin' bout you
Every single day, yes I'm really missin' missin' you

And all those things we use to, use to, use to, use to do
Hey girl, what's up, it use to used to be just me and you
I spent my time just thinkin' thinkin' thinkin' bout you
Every single day, yes I'm really missin' missin' you
And all those things we use to, use to, use to, use to do
Hey girl what's up yo... what's up, what's up, what's up

Can you meet me halfway, right at the borderline
That's where I'm gonna wait, for you
I'll be lookin' out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where I'll stay
I can't go any further than this
I want you so bad it's my only wish


Girl, I travel round the world and even sail the seven seas
Across the universe I go to other galaxies
Just tell me where to go, just tell me where you wanna meet
I navigate myself myself to take me where you be
Cause
girl I want I, I... I want you right now
I travel uptown (town) I travel downtown
Wanna have you around (round) like every single day
I love you alway, way
(I'll meet you halfway


Can you meet me half way)
Right at the borderline
That's where I'm gonna wait, for you
I'll be lookin' out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where I'll stay
I can't go any further than this
I want you so bad it's my only wish
I can't go any further than this
I want you so bad it's my only wish


Let's walk the bridge, to the other side
Just you and I (just you and I)
I will fly, fly the skies, for you and I (for you and I)
I will try, until I die, for you and I, for you and I, for for for you and I,
For for for you and I, for for you and I, for you and I


Can you meet me half way
Can you meet me half way
Can you meet me half way
Can you meet me half way

Meet me half way, right at the borderline
That's where I'm gonna wait, for you
I'll be lookin' out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where I'll stay
I can't go any further than this
I want you so bad it's my only wish
I can't go any further than this
I want you so bad it's my only wish


kaaaaaaaalllt brrr!

Sitter i sängen nyduschad och kollar på paradise hotel. Så skönt att ta en varm dusch efter att jag och Emma träffat Izze och typ gick runt i sisådär två timmar. Skitkallt ute omg!

Hur som helst så finns det väl inte så mycket att berätta. Skola idag. Bild, No, teknik. Har inte kommit igång så mycket så tog det mest lungt och kollade på film. Efter skolan mötte jag Emma och Emma, vi rörde oss möt centrum där vi träffade min pappa. Fick ett par gympaskor till idrotten. Haha. Söta faktiskt. Bilder kommer! Sedan rörde sig Emma H mot bussen och jag och Boobie åkte med pappa hem. Efter middagen rörde vi oss mot Izze och jag kom hem för en stund. De va väl allt. Puss.


Hahaha!


Vet att ni ser vad det står...... :D

dresscode + facelook

Godmorgon. Jag orkade ta mig upp. Även om jag somnade runt ett igår. Hur som helst så har jag fixat mig, druckit lite te och så. Ska bara borsta tänderna sen rör jag mig vidare mot skolan. Vet inte riktigt vad som händer efter skolan. Men får se. Ha för mig att jag skulle träffa någon. Hoh. Slutar iallafall tjugo i tre så uppdaterar väl runt halv fyra eller något, då jag kommer hem. Puss.




6 timmar och 20 minuter

Oj va klockan blev mycket. Ska sova nu. Måste upp kvart i sju imorgon liksom. Så godnatt på er. Puss.

ångest. fyfan.

När jag satt där och kände hela rummet snurra.
När jag började må illa, kände hjärtat slå snabbare
och blev blek som snö i ansiktet,så insåg jag nog. 
Insåg att du betyder mindre för mig nu för tiden.
Att personen du är inte är bra för mig ihuvudtaget.
Att det kanske inte går att lita på dig alls längre.
Allt det där gav mig ångest och panik. Ren panik.
Är vår vänskap verkligen något som jag vill behålla?


friendship to trust.


Jag äskar dig boobie. Finns alltid här! ♥


hemma igen

Hejsan.
Sitter och pratar med Emma i telefon. Saknar henne redan liksom! Hur som haver så... vet jag inte vad jag ska skriva faktiskt :o inget att berätta. Tråkigt jag vet. Men nu ska jag tvätta bort sminket och byta till behagligare kläder. Uppdaterar efter. Puss.


hemma hos min bebis

Sitter i Emmas säng och typ lyssnar på dålig musik... Och emma sa just "Skynda dig! vi måste gå snart! med dina korta ben så måste vi gå i tid!" TACK liksom. Buss jäveln går om 22 minuter... -.-

Hur som helst så träffade jag Emma och Borken vid fem. Vi mulade Emma lite sen gick vi hem till henne. Hon bytte kläder och vi kollade på Patrik 1,5 som vanligt.  Sen åkte Borken hem och vi åt mat. Efter det har vi bara suttit här. Puss..

Snabbis!

Okejokej, lite snabb update nudå. Ska ut med hunden sen tar jag bussen till handen. Ska träffa Emma, Borken och kanske Adde. Får se. Hoh. Hur som helst, skolan va sådär. Skit trött efetr lovet och sådär. Menmen. Nu måste jag skynda ut med Tjabo. Puss.


dresscode + facelook

Godmorgon Sötnosar.

Vaknade tio över nio och är redan klar. Gosh! Rekord tid på att fixa mig. Hahaha. Hur som helst så ska jag göra lite te och äta frukost. Fem över nio går bussen och sen är det skola. Wihoo! Hahah okej så glad är jag inte. Men helt ärligt har jag saknat skolan. Nej inte skolan, utan umgänget i skolan. Jag har saknar mina vänner rättare sagt. Aja nu kommer dagens outfit. Puss.



tjugo i elva imorgon.

Ska nu ta en dusch och sen sova. Börjar 10.40 imorgon.
Sjukt skönt ju! Kan sove ut. Till typ 9! Love.
Såklart får ni en outfit imorgon bitti. Puss.


jag saknar dig.

Även om du altid finns här.
Även om jag alltid kan få tag på dig.
Så saknar jag dig.

Även om du ser likadan ut.
Även om du låter likadant.
Så saknar jag ditt vanliga jag.

Du ÄR förändrad.
Säg fan inget annat.

Jag behöver dig.


Justin bieber - Bigger

The love the love is
Bigger
The love the love is
Bigger
Big

You gotta believe in me
Believe it like a fairy tale
Put your tooth under your pillow case
And know i wont i wont
ever ever let you down
Like the seasaw let you down
You know why
Cause we aint on the playground no more baby

Were big enough
To stand in the picture
Were big enough
To stand next to love

I was a player
When i was little
But now im bigger
Im bigger
A heartbreaker
When i was little
But now im bigger
Im bigger

And our haters
i swear they look so small from up here
cause were bigger
and loves bigger
im bigger and youre bigger

remember when my heart was young
you were still bigger than me
is that the reason that you stayed close
when they got rid of me
now the bullys in the schoolyard
cant take our hugs and our kisses from us
we aint pushovers nomore baby
we’re big enough to stand in the picture
were big enough to stand next to love

i was a player when i was little
but now im bigger
im bigger
a heartbreaker when i was little
but now im bigger
im bigger

and all the haters
 i swear they look so small from up here
cause we’re bigger
the loves bigger
im bigger
youre bigger
woah


Stackars min arm!

Vaknade imorse och kände mig bättre i armen. Så glömde helt bort att jag hade gjort mig illa och lyfta tekokarn vid frukost. Fyfan va ont det gjorde. Typ högg till i handleden. Så har gått omkring emd bandage idag. Ser lit smått kul ut. Men vad ska man göra? Aja. Hur som helst så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Högerhand! Usch.. :(


avatar.. bra.. men inte så bra?

Hejsanhoppsan.

Kom hem för en halvtimma sen ungefär. Jag va alltså på Bio med Boobisen. Vi kollade på Avatar och jag ska helt ärligt säga att när vi satte oss i salongen så hade ingen av oss en aning om vad filmen handlade om... (Y). Hahaha men den va bra. Fast absolut inte så bra som alla sagt att den är?. Absolut en riktigt bra film. Värd att se igen. Men njaaa, tvekar på att det är den bästa filmen jag sett faktiskt.

Hur som helst så ska jag nu göra iordning lite te och byta om till myskläder. Sen ska jag kolla lite på film tror jag. Får se. Kanske fastnar här vid datan liksom.. Menmen. A puss.

Justja! IZZE HAR DU LÄST DETHÄR? HOPPAS DU HAR! ANNARS FÅR DU INGEN LEDTRÅD!


Bio med Boobie

Nu har Emma kommit. Vi ska snart dra till Heron för att kolla på avatar. Trevlans.
Uppdaterar mer  när jag kommer hem ikväll efter nio. Puss.


dresscode + facelook




nu ångrar jag mig igen..

Nu är jag trött. Väldigt. Trörr. Godnatt!

Ångrade mig!

Hahaha! Vill inte stänga av datan. Hoho.

Gick iaf och tvättade bort sminket osv, tog väl tio minuter en kvart. När jag kom tillbaka till rummet och kollade mobilen så hade jag fått 26 sms där det stog "hej" av två olika nummer. kände inte igen numrerna, men och. HAHA nolifers.

Aja. Sitter nu och smsar med Izze och pratar med Albin på msn.
Lyssnar såklart på Justin Bieber också. LOVE!


Jahaja. Ojdå.

Okej. Nu är klockan 2. Ska tvätta bort sminket. Borsta tänderna. Fläta håret och byta till shorst och linne och hoppa i säng. Kommer dock smsa innan jag somnar. Som vanligt. Hoho. Eller så kollar jag på en film på mobilen. Vet inte. Är iaf inte trött så något hittar jag på. Uppdaterar imorgon då. Puss.


Justin Bieber - First dance. SO LOVELY

Its your chance take her hand to the floor (to the floor)
Girl if you see something you like then let him know
Cause you only got one chance it your first dance
So take advantage of the slow dance
Yeah man

When I close my eyes I see me and you at the prom,
We've both been waitng so long for this day
To come now that it's here lets make it special
There's so many thoughts in my mind the DJ's playing
My favorite song ain't no chaperone's this could be
The night of your dream.

If you give, give the first dance to me girl I promise
I'll be gentle I know we gotta do it slowly if you give,
Give your first dance to me im gon cherish every moment,
Cause It only happens once, once in a life time.

I couldn't ask for more we're rockin' back and fourth
Under the disco ball we're the only ones on the floor
[we're here tonight], So many thoughts in my mind the DJ's playing
My favorite song now we're all alone, here's the opportunity
Only if you give,

Give the first dance to me girl I promise i'll be gentle
I know we gotta do it slowly if you give, give the first dance
To me im gon cherish every moment, cause it only happens once, once
In a life time.

Everybody says that we look cute together lets make this a night
The two us remember, no teachers around to see us dancin' close
I'm tellin' you our parents will never know before the lights go
Up and the music turns off now's the perfect time for me to taste
Your lipgloss, your glass slippers in my hand right here, we'll
Make it before the clock strikes nine.

If you give, give the first dance to me girl I promise
I'll be gentle but we gotta do it slowly if you give,
Give the first dance to me im gon cherish every moment,
Cause It only happens once, once in a life time

Its your chance take her hand to the floor (to the floor)
Girl if you see something you like then let him know
Cause you only got one chance it your first dance
So take advantage of the slow dance
Yeah man

If you give, give the first dance to me im gon cherish
Every moment cause it only happens once, once in a life
Time.


Kan inte sluta lyssna. Så underbar! Rösten. texten. Allt.

spöket casper

Hejsan svejsan.

Istället för att spela Wii med Loreena så kollade vi på film. typ "spöket Casper" någonting.. HAHA. Lite smått tråkigt sådär. Men så är det väl när man har yngre kusiner. Hur som helst så gick jag och Moster ut med Tjabo efter det. Och nu sitter jag här. Har pratat med Albin i över en timme. Vi har rett ut vissa saker typ. Skönt. Pratar även med Izze.. Som är sup för att jag är upptagen den här veckan... :( Och med Adde såklart. Hoho.

Är inte trött alls :o Borde ju typ sova snart. Men nä. Skitsamma. Det är ju helg liksom. Aja. Ska bjuda på lite bilder. Från webcamen ofc. Vet att det blivit mycket såna bilder. Men vafan, orkar inte föra över från mobilen helatiden. Hehehe. Aja. Nöj er. Ni får ju några bilder åtminstone liksom. Puss.


Just nu. Vet att ni gillare! (Y)

Nyårsafton. Miss u bebo.

Efter jul. Love you!

Hemma hos Emma för några dagar sen. ÄLSKAR MIN BOOBIE


Här va man en social kusin.

Aja, ska faktiskt börja vara social mot Loreena.
Stackarn spelar Wii helt ensam.
 Får väl gå ner och hålla henne sällskap. Puss.
Uppdaterar mer senare ikväll.


dresscode + facelook


Enkelt. Uppsatt.

Tröjan fick jag av Emma i julklapp. Love it!


jävla fotboll.

Okej. FÖRLÅT för min superdåliga uppdatering.
Men har varken varit på humör eller haft tillgång till datan.

Hur som helst så sov jag hos Emma igår. Vi drog till videoteam runt 5 typ och köpte godis. Sedan drog vi itllbaka till Emma där vi åt middag. Efter det fixade vi oss lite och drog ut och träffade Adam, Isse, Micha och Albin. Tråkigt värre. Drog hem efter en halvtimma. Sen gick vi ut med hennes knäppa hund sen hade vi det mys vid datan typ resten av kvällen. Drack en massa te gjorde vi också!

Imorse så vaknade vi vid elva, hade ställt klockan. Jag fixade mig och sedan åt vi frukost. Blev sedan hämtad av pappa då vi åkte till maxi och handlade och sedan hämtade vi upp moster och kusin i farsta. Nu har mamma och pappa dragit på Spa, jag sitter här vid datan och dom andra är på nedervåningen och spelar Wii. Hoho. Puss.

Ja just ja, angående rubriken, hade fotboll på idrotten igår och gjorde illa handleden då jag stog i mål. Fick ont typ igårkväll. HAr skit ont i dag. Använder mig uatv vänster arm. Haha skit jobbigt!


bad update

Hejsan sötnosar!

Sitter i Emmas säng och smsar, pratar med Izze på msn, fryser och är SUPER MÄTT. Har inte orkat uppdatera. Vet inte varför. Men det ska vi ändra på. Uppdaterar massor imorgon istället. För nu ska vi snart sova. Är jötte trött efter skolan. Puss.

jahaja. tack.

Ja men preics, skitsnack gubben lilla!
Du har fan brytit alla våra löften
Trodde vår vänskap var värd mer äns så.
Trodde att jag var värd mer än så.
Men nehe. Tack.


Idrottsfredag.

Hejsanhoppsan.

Kom precis hem och fryser hur mycket som helst! Usch! HATAR FAN VINTERN... Okej kanske inte. Men idag, just nu, då gör jag det. Fick skjuts till skolan imorse. Blev idrott och ja det va kul, eftersom man fick träffa alla igen. Sen skulle vi äte lunch. I skolan. Fick gå ändå från rackethallen till jordbro station. Fyfan va jag frös! Till lunch blev det tacos. Det smakade okej. Va inte ens hungrig. Sen va det bara att ta tåget tillbaka till jordbro för att gå till rackehallen igen. Frös ännu mer den här gången. Skulle nu ha elevensval, vilket blev idrott denna termin igen. Även om jag valde det som typ 3de val eller nått. Skit samma. Påväg till jordbro station, ännu en gång så frös jag typ ihjäl. kunde inte äns prata. Haha! Tog bussen hem och upptäckte att lillebror inte kommit hem ännu, och så hade jag dessvärre inga nycklar. Tog en promenad till Lisen som bor några gator bort och hämtade extranycklarna. Tog med mig Tjabo hem också eftersom an är hos henne på dagarna. Nu sitter jag iallafall och värmer mig i sängen med Tjabo. Han ligger på mina isbitar till fötter. Hoho.

Tror jag ska träffa Emma sen. Eller jag ska träffa Emma sen, kanske sover hos henne. Eller så får hon sova här. Ingenaning. Nått sånt blir det iallafall. Ska försöka uppdatera gansla mycket ändå. Puuuuussss!


dresscode + facelook

Inför idrotten dåra. Börjar kvart i tio i rackethallen i Jordbro. HAr ju en sån snäll mamma att jag får skjuts till skolan idag. Tack mamma! Men hade aldrig kunnat gå från jordbro station till rackethallen i den här kylan. Usch va kallt det är! Hur som helst, så ska jag äta lite frukost nu. Blir nog en risifrutti. Hoho. Sen rör jag mig vidare mot jordbro. Puss.



bed time

Nu är klockan ändå elva. Så tänker faktiskt krypa ner i min hello kitty bäddade säng och sova.
Såklart så uppdaterar jag mer imorgon. Pusss ocg godnatt!


tack för att du alltid finns där hjärtat.


just ja! SKOLAN

Duschat klart. Fräsht.

Just fan! Det är skola imorgon. Har totalt glömt bort att fixa saker. Vi börjar med vanliga lektioner på en gång, alltså är det idrott imorgon. Suck. Aja, ska fixa lite  nu. Och så måste jag föna håret också. Sen kanske jag uppdaterar. Får se. Puuuuuuusss.


dusch

Middag för en timma sen ungefär. Pasta med pastasås.
Efterrätt, glass med stekta sockerbananer. MUMS.
ska duscha lite. Uppdaterar såklart efetr det. Puss!


dagens drog.

Justin Bieber - One less lonley girl

Justin Bieber - One time

Justin Bieber - Love me

Justin Bieber - Favorite girl

Justin Bieber - Down to earth

Justin Bieber - Bigger

Justin Bieber - Common Denominator

Justin Bieber - First dance


Kärlek! Verkligen älskar hans röst.

facebook.. så bra när man glider ifrån kompisar!

Ibland hatar jag verkligen facebook. Så segt och så. Men nu älskar jag det! Att kunna ta kontakt med kompisar man inte träffat på länge. Såna man glidit ifrån. Har precis pratat lite med Tanja. Har inte träffat henne på sjukt länge. Slutade ju umgås när hon bytte skola. Men ja de va trevligt att prata med henne igen faktiskt.

Hur som helst så har jag all världens huvudvärk och tänkte stänga av datan. Uppdaterar mer ikväll dåra. Men först så ska jag lova er en sak, att hålla mig aktiv under den här terminen även om jag ska satsa mer på skolan. Även om bloggen ofta tar mycket tid, så ska jag kunna fördela den tiden under ett dygn på 24 timmar. Lovar. Så för att NI ska bli nöjda så kommer jag under denna termin försöka att:


Lägga upp en dagens outfit varje morgon.
En hiss/diss lista i veckan.
Minst 6 inlägg per dag.
Ta mer bilder, inte bara webcam bilder.
Köra fler frågestunder etc.


tv6play + lussebullar

Lillebror kom just ner till soffan med en lussebulle till mig. Så söt!
Ska äta den och kolla på paradise hotel på tv6lay. puss!


HAJA LÄGET!


Okejokej. Jag och barnfilmer jag vet..
Hur som helst så kollar på jag filmen HAJA LÄGET! Hoho.
Älskar det här med Voddler, att alltid ha en massa filmer tillgängligt!


where are you now?



Ohh, yeahh.
Where are you now
When I need you the most
Why don't you take my hand
I want to be close

Take my hand and walk with me, yeah
Where are you now
When nothing is going right
Where are you now
I can't see the light

So take my hand and walk with me
show me what to be, yeah
I need you to set me free, yeah yeah

Where are you now
Now that I'm half grown
Why are we far apart
I feel all alone

Where are you now
When nothing is going right
Where are you now
I can't see the light


skola imorgon.

Godmorgon sötnosar.

Vaknade runt 8 utav att jag fick ett sms av en viss person. Heh. Försökte somna om, gick ju inte så bra. Men låg kvar i sängen iallafall. Runt tio kändes det hopplöst, kunde verkligen inye somna om. Så satte på teven och kollade på Rasmus på luffen. Haha. Älskar! Efter det åt jag frukost och nu sitter jag här i pappas stora niketröja och knarkar Justin bieber låtar. LOVE I MÄNGDER! Så bra!


(nej jag har inte klippt mig. Har gjort en slarvig fläta.)


i miss you darling.


Spaceshimps

Hejsanhoppsan sötnosar. Och förlåt för jullovets dåliga uppdatering.

Emma sov ju här inatt igen. Vi somnade runt tre och hade ställt klockan på 11 för att inte sova bort hela dagen. Men efter att alarmet ringt 5 gånger och jag puttat lite på Emma så gav jag upp och somnade om igen. Två timmar senare blev vi väckta av mamma och gick upp och åt frukost. Efter det så la vi oss i soffan igen och kollade på film. Det blev en bratz film. HAHA! Men den va faktiskt bra... heheheh. Hur som helst så gick vi ut emd hunden efter det och Emma tog sen bussen hem.

Just nu sitter jag i soffan med lillebror och kolla på spaceshimps. Och ja, jag älskar barnfilmer. Hoho.


I miss you already boobiesen. ♥


omg!! HAHA! godnatt...

"godnatt godnatt och sov så gott.
dröm om den som ditt hjärta fått"

HAHAHAHAH JOHANNA! OMG! KOMMER DU IHÅG! HAHA


glasyr krig!


Så sexiga!

Sitter i soffan och kollar på paradise hotel på datan. Vi åt cupcakes när vi fick för oss att ha glasyrkrig. Typ smetade glasyr i ansiktet på varandra. FINT :D. Aja. Nu ska vi fortsätta kolla. Puss.


Cupcakes.. igen... fast med boobie!

Bakar cupcakes med boobiesen.
Tänkte att jag skulle passa på att blogga nu när dom är i ugnen. Hoho.

Vi vaknade iallafall runt två. Eller lite över två tillochmed. Då låg vi kvar i soffan och drog oss lite, kollade på teve. Sen runt tre gick vi upp och åt... frukost? HAHA! Efter det gick vi ut med Tjabo. Skulle ta bussen till konsum för att köpa karamellfärg då Tjabo började skälla på busschaffören som stog och drack kaffe. (bor vid en slutstation.) Hon blev hur rädd som helst. Halkade omkring och skrek "VAD GÖR HAN" och typ höll på spilla ut kaffet. Herregud va vi skrattade sen när vi kom på bussen. Roligaste jag sett på länge! Sen iallafall så handlade vi karamellfärg och strössel. Sedan blev det buss hem.

Nu blev dom klara. Så nu ska vi fixa frostingen. Puss.


Emma. I love u. ♥

Sitter i köket med Emma mitt emot mig. Självklart har vi en varsin dator framför oss. Tummen upp! Vi va iallafall på bio idag, därför jag inte uppdaterat. Hoho. Vi hade det verkligen super kul. Orkar inte berätta detaljer. Hoho. Emma ska iaf sova här. Som ni kanske förstått. Orkar fan inte blogga.vettefan varför. PUSS.


Sergel

Nu är jag och emma klara för att åka. Vi gick upp vid 11 och åt frukost,fixade oss och gick ut med hennes hund. Nu ska vi gå till bussen och Röra oss vidare mot sergel. Puss.

INGRID!

har suttit i två timmar och försökt blogga nu. HERREGUD! HAHA men Izze bombar på msn. Skriver om ingrid och grejer. (Y). Hursomhelst så ska jag nog stänga av datan nu. Sen ska jag och Emma SÄKERT ligga i sängen och skratta oss till sömns för att kunna gå upp klockan 11 imorgon. tummen upp. Det blir ju bio. Uppdaterar efter bion. Puss och godnatt.


boobie goes dark

snart ska vi färga Emmsa hår. Mörkare. Hoho.
Sen ska vi nog äta chokladpudding... Heheheheheheheh.
Puss on the rumpa!


old dogs

Imorgon blir det bio med emma. Ska bjuda henne, det + en mascara va hennes julklapp dåra. Så vi ska till stan och kollar på "OLD DOGS". Ska bli super kul. Sen efter det så ska hon sova hos mig. Super trevligt.

Fick en super fin tröja plus hårspännen av boobie i julklapp. SÅ SÖT! love her. tack boobie!♥


hemma hos min boobie!

Äntligen! ÄNTLIGENSitter hemma hos Emma som är hemma från Schewiz. Har saknat henne sååååååååååååååååååååååååååååå jävla mycket så det inte är sant!

Justja. Igår kväll runt halv elva så satte vi oss i bilen och körde hem ifrån norrland. Pappa fick en allergisk reaktion av katterna så vi kunde inte stanna kvar där tyvärr. Va hemma runs två tror jag. Usch. Hatar bil resor. Aja.


så hemskt.

Justja! När vi körde på E4an upp mot norrland, så va det 3 bilar som hade krockat. Vi kom precis efter krocken och fyfan. Mådde illa. Fick rysningar i ansiktet. Ena bilen satt det en barnfamilj i, men dom hade klarat sig ganska bra. Visst bilen var krashad men personerna mådde bra. Det såg så jävla hemsk ut när en kille i min ålder stog där och skakade av chock och när mamman satt ner med sin kanske 3åriga son i knät som grät. Tänk att vara med om något sånt. Herregud. Sen va det en stor skåpbil som var helt kvaddad baktill. Värst av allt var nog den sista bilen. Det satt ett äldre par fast i framsätet. Jag va såklart nyfiken och kollade in mot personerna, det va skit mycket blod och gubben som körde.. såg till och med.. död ut. Fyfan. Asså omg. Började gråta, såklart. Mådde jätte illa också. Fan va hemsk! Hoppas alla överlevde iallafall....


risigt kallt.

Hejsan!

Sitter i soffan och typ har de tråkigt. Vi åt en supergod middag för kanske en timma sen. Lasagne blev det. Uppdaterar mer snart. Har verkligen ingen lust att blogga. Puss.

Nu är vi framme

Äntligen! Fast sov typ hela vägen ändå. Hursomhelst så är jag, pappa och daniel (pappas kompis) påväg till hudiksvall för att köpa kängor till pappa. Han var ju så duktig och tog sönder sina. Haha! Uppdaterar mer sen. Puss.

Uppe med tuppen

Godmorgon bloggen. Sitter nu i bilen, pappa ska bara lägga in sista väskan i bagageluckan. Sen åker vi. Fan va trött jag är. Somnade runt 4 igår. Det är fan inte klokt. Sov i tre timmar. Men a, ska ju sitta i bilen skitlänge nu så Kan sova ju. Uppdaterar när jag kommer fram eller nått. Puss.

godnatt.

Ska sova nu. Måste upp vid sju imorgon. Godnattt.


HAHAH! KRIG!


HAHAHA undrar hur damen lilla kommer hämnas! HAHAHA

Hursomhelst, sitter och pratar med boobie och rövis på msn. Vi webbar litegrand sådär. Dom två mot mig och Tjabo. HAHA! Tjabo slickar på kameran och drägglar på tangentbordet. MYS!


norrland

Håller just nu på att packa. Imorgon åker jag med mamma, pappa och lillebror till mammas kompis med familj i Norrland. Ska troligen sova där tills på Söndag. Men kommer självklart att ha datan med mig. Så kommer uppdatera när jag har tid. Såklart så får ni bilder också. lovar!


i love you, sweetness


Johanna kommer troligen döda mig nu. Men så går det när man leker med min webcam ^^


mr. beans semester



HAHA ÄLSKAR! Kollar på den just nu, på teve och äter mango. love. Hoho


angående design

har fått en fråga om vem som gjort min design.
Har haft den sen i somras nu och det va Jonna som gjorde den.

harry potta

Hejsanhoppsan.

Förlåt för en hemsk uppdatering.. Jag och Johanna vaknade tio över tre idag och insåg att det tillochmed höll på att bli mörkt ute. Vi gick upp och åt frukost sedan fiksade vi oss lite. När vi var klara med det gick vi ut för att smälla upp smällarna som blev kvar från igår. Men efter att vi smällt ungefär hälften av allt som va kvar så gick vi in för att vi frös så mycket om fingrarna. Väl inne så satte vi oss framför teve tillsammans med mamma och pappa och kollade på "ivanhoe", tror det stavas så. hehe. Runt klockan sex så fick Johanna skjuts hem av min pappa, jag följde emd och påvägen hem så handlade vi lite och så.

Nu sitter jag och kollar på Harry Potter och fången från azkaban. Puss.


Första januari tvåtusentio

ligger i sängen nu, vi har druckit te och så, mys. Är inte speciellt trötta. Men det är skönt att ligga i sängen ändå. Och typ prata. Hur som helst så har jag stängt av datan och snart lägger jag undan mobilen också. Vilket betyder, ingen mer uppdatering. Så puss på er.

gott nytt år

Sitter i sängen med Johanna och kollar på "mr and mrs smith".
Hohoh. Uppdaterar mer sen. gott nytt år alla.


RSS 2.0