traditionell julklappsshopping med johanna

köpte julklappar till mamma, pappa, sussie, lillebror, emma och johanna. Fick även en julklapp av johanna, plus att jag köpte en tröja + nageldekorationer + ett hellokittyläppbalsam till mig själv. Hoho. tummenupp.

day 16 - your first kiss

Min första kyss, fick jag i typ trean eller fyran. kommer inte ihåg. Fick den iallafall av Daniel, min granne som var tre år äldre än mig. Vi var "ihop" typ fett länge, och den första kyssen ägde rum i en buske på baksidan av vår gård. hahaha! guuuuuulligt va?


day 15 – your dreams

Ända sedan jag va liten, har jag drömt om att bli barnkirurg. Jag har alltid varit intresserad av biologi och människokroppen. Jag har även alltid tyckt om barn, och skulle älska att rädda livet på dom. MEN hur mycket jag än vill bli barnkirurg, så kommer jag inte att bli det. eller rättare sagt, jag kommer inte orka utbilda mig till det. Först är det naturnatur som jag behöver gå under mina gymnasieår. Jag kommer även behöva få mvg i varenda kurs jag går i gymnasiet för att ens ha en chans att komma in i läkarhögskolan. Väl i högskolan skulle jag behöva plugga ytterligare 12 år, innan jag får titeln barnkirurg. Dvs att jag behöver gå 15 år till i skolan innan jag är färdigutbildad, och det kommer jag inte orka. Jag vill inte gå i skolan tills jag fyller 30. Jag vill skaffa barn vid 25års åldern, och det kommer inte gå ihop ekonomisk om jag ska plugga tills jag fyller 30. Jag vill även kunna resa, och det kommer jag inte kunna göra om jag ska gå i skolan.. Det liksom går inte ihop. Tyvärr.


day 14 – what you wore today


day 13 – this week

måndag: Skola - stan med johanna för återbesök i piercing studion
tisdag: Skola - julshopping med johannaaaa - plugg hemma
onsdag: Skola - plugg hemma - dans
torsdag: Skola - plugg hemma - dans
fredag: Skola - plugg hemma - middag hos kusinerna i ösmo
lördag: ?
söndag: plugga hemma - ?

day 12 - whats in your bag?


Skulle vara lättare att rabbla upp vad jag inte har i min väska. hehe. För jag har verkligen ALLT i min väska. Datorn, skolmappen, matteboken, en läsbok, vantar, penna, sudd, miniräknare, tuggummi, nycklar, läppbalsam, puder, mascara, tamponger och plånboken.


Boys are stupid... But i couldn't care less


Sitter i skolan med lollolouise


day 11- your siblings

Jag har ett syskon. Min lillebror, Mikael. Ända sedan lillebror föddes år 1998, så har jag kallat honom för lillebror. Det är inte ofta jag säger Mikael till honom. Inte ens när jag pratar om honom med andra. Jag och lillebror har alltíd varit tighta. När vi va små gick vi på samma dagis, när vi började skolan gick vi i samma skola. När vi flyttade till tungelsta började vi i olika skolor, och jag tyckte det va jätte jobbigt. Att inte kunna hålla koll på honom, se så att han alltid hade det bra. Men det gick över efter ett tag, hehe. Efter sommaren började lilllebror i min skola igen. Nu går han i sexan, och jag i nian. Jag tycker om det, att hålla koll på honom. Se så att han har det bra. Det känns tryggt.

Min lillebror är inte sådär jätte liten längre. Förra sommarn växte han om mig. Nu är han 170cm lång och tränar amerikansk fotboll. Han fyller tonåring i Januari och han är värsta tjejtjusaren. Folk som inte vet hur gammal min lillebror är, brukar tro att han är 15. Hahah.

Jag och lillebror bråkar lika ofta som vi är sams. Det är helt sjukt hur vi kan vara så tighta när vi bråkar så mycket som vi gör. Men, det är väl så, syskonkärlek typ. Hur som helst så älskar jag min lillebror, och i mina ögon kommer han att vara min LILLA lillebror, hur stor han än är.


day 10 – what you wore today

Skulle skrivit det här igår. Men, jag glömde. Hehehehe.
Igår hade jag iallafall på mig ett par svarta strumpbyxor, svart klänning och en svart stickad bolero. Självklar var min kära tubhalsduk på, och jackan tillsammans med ett par uggs. Har ingen bild dock. Bajs vaaaaa?


day 09 - my beliefs

Jag tror inte på gud. Jag tror inte att det finns någon som styr över hur världen ska bli. Jag tror inte att man hamnar i himlen eller helvetet när man dör. Jag tror inte att någonting kan bli bättre för att man ber till gud att det ska bli så. Jag ser gud som en stor vitskäggig gubbe som sitter på ett måln och pekar på de saker som ska ske. Och den synen är orealistiskt, iallafall för mig. 

Däremot tror jag på att om man gör något dumt, eller fel, så kommer det att slå tillbaka. Alltså inte som karma. Utan det har ju med sammhället att göra. Är man elak mot en människa kommer den personen att vara elak tillbaka. Kör man för fort får man betala böter för det. Röker man förstör man sina lungor. Det liksom bara är så.


det liksom bara blev såhär.. men det gör mig ingenting.

  

Så tydligt

Det är så jävla tydligt att du vill vara en av dom. Du gör allt som dom nu mera. Men grejen är den, att du aldrig kommer lyckas. Du är inte på deras nivå, du kommer aldrig att bli en av dom, hur mycket du än försöker. Så stumpan ge dig nu. Du hör inte dit. Och du är inte dig själv. Du är så jävla ytlig, försöker verkligen passa in med de andra. Ändrar dig efter vad andra tycker om dig. Det är vad du lever för just nu, att folk ska tycka om dig, ge dig status.

day 08 – a moment

"känn på mitt hjärta, det slår jätte fort.. och hårt"
*lägger handen mot hans bröst*
hinner inte säga något innan... ja.

något jag inte kan släppa, något jag inte kommer glömma.
oavsett om han inte betyder något längre,
så betyder det här något oerhört mycket för mig.


day 07 - your best friend

Jag har två vänner, som jag kan kalla för mina bästa vänner. Johanna som jag kännt sen 6års, och Emma som jag kännt sen 7an. Men eftersom jag umgås med Emma ganska mycket oftare, så väljer jag att skriva om henne.

Jag lärde känna Emma i sjuan som sagt, men... HAHAHA men det va inte kärlek vid första ögonkastet inte. Jag typ mobbade henne i över ett halvår innan vi började prata med varandra. Hehe. Vi smsade lite, pratade i telefon och det va typ det. Sen när vi började i åttan blev vi tajta som jag vet inte vad. Vi har umgåts precis varje skoldag sen första terminen i åttan nu. Och vi träffas en hel del både efter skolan och på helgerna.

Emma är så jäkla söt, ställer alltid upp, kan typ inte vara elak, delar alltid med sig, får en alltid på bättre humör, kommer alltid med dåliga skämt, stönar i sömnen, brukar slicka på mina kinder, kan inte kolla på DH utan att äta, har mysiga tuttar (:$), har väldigt fina bilder i en speciell mapp på sin mobil, skrattar jätte charmigt, är världsbäst på att märka om något inte står rätt till, är en favorit hos min hund, har bajstråkig humor samtidigt som den är bäst och sååååååå jävla mycket mer. Hon är störd helt enkelt. Men fyfan vad jag älskar den bruttan!


day 06 – your day (skulle egentligen skrivits igår)

Vaknade klockan 8. Sminkade mig, klädde på mig osv. Dörren till mitt rum var stängd, as usual. Öppnade dörren och började gå mot köket för att äta frukost, när jag hör någonting pipa till. Blir rädd och skriker "NEJ NEJ NEJ FUCK SÄG INTE?! NEJ NEJ" och så gick inbrottslarmet igång. Sprang runt i hela hset och letade efter mina nycklar där larmbrickan sitter, hittade nycklarna efter några minuter. Stänger av larmet, andas ut och hör hemtelefonen ringa. Svarar, det är securitas någonting som ringer och säger att vårat larm gått igång, jag svarade med att lillebror glömt att jag hade sovmorgon, de ber mig om någon kod, som jag inte kan. HAHAHA. Sa att jag har en larmbircka och attjag stängt av larmet med den, hon i telefonen säger att hon ser det på sin dator och smatalet avslutades. Skyndande mig att äta frukost och borsta tänderna och sprang till bussen. Skolan gick okej, den va seg osv. Efter skolan åkte jag och handlade med mamma och kvällen spenderades hos mammas vännina på sminkparty. Jag beställde lite smink + en parfym som luktar himmelskt. Mammas vännina säger att hon betalar sminket och parfymen till mig, som födelsedagspressent. Jag bleeeeeeeev överlycklig asså. Kom hem, smsade en stund med albin, typ halvsovande och somnade någongång efter tolv. INTRESSANT VA?


day 05 – your definition of love

För mig innebär kärlek så himla mycket. Att älska någon kan vara det bästa som finns, men samtidigt något av det jobbigaste som finns. Kärlek kan ta fram den bästa sidan av en, men samtidigt den värsta. Kärlek kan göra så mycket med dig, du kan ändra dig medvetet, men kärleken förändrar dig även omedvetet.

Man kan älska någon på flera olika vis. Man kan älska någon som vän, sitt syskon, sin mamma och pappa, en släkting, sin pojkvän, ett djur, en sport and so on. Men för det mesta innebär kärleken alltid samma sak.

I mina ögon innebär kärlek så mycket mer än kyssar och sex, eller att man har samma blodsband. För mig innebär kärlek även tillit, trygghet och ärlighet. Det blir svårt att ha ett förhållande med någon, bo hos sina föräldrar eller umgås med en vän som man inte litar på, känner sig trygg hos eller som man inte är ärlig mot.

När man älskar någon ska man kunna gå igenom svårighetet, för allt kommer inte alltid att vara bra. Om man verkligen älskar någon, ska man försöka kämpa sig igenom alla svårigheter. För om man verkligen älskar någon, klarar man av det, tillsammans.


HAHAHAHAHAH KLOCKREN

‎3 Guys are in a cafe. The 1st guy says "I have the smallest arm in the world". The 2nd guy says I have the smallest head in the world". The 3rd guy says I have the smallest dick in the world! They all go to the Guinness Book of World records. The 1st guy comes back and says I really have the smallest arm in the world! The 2nd guy returns and says I have the smallest head in the world! The 3rd guy comes back and angrily says WHO THE FUCK IS JUSTIN BIEBER?!


day 04 – what you ate today

Mat, seriöst det bästa som finns. Hatar att vara hungrig, hatar att kolla på film utan något att äta, hatar att sitta i en biosalong utan godis eller popcorn, gillar inte att shoppa utan att fika, kan inte plugga hemma utan att äta osv. HAHA tjockis jag är. Hur som helst, idag har jag ätit typ lagom mycket. Till frukost åt jag en fullkornsmacka med skinka på, och så drack jag juice till det. I skolan åt jag korvstroganoff med ris till lunch, sen köpte jag några klubbor på rasten. Heheh. När jag kom hem drack jag ett glas juice och åt en macka med skicka. Sen åt jag en kaka också. Men det gjorde jag bara för att kakan låg där i burken och skrek på mig att jag skulle äta upp honom. Kunde ju inet lämna honom där helt ensam och hjälplös..


day 03 – your parents

Mina föräldrar är båda födda år 1972. De är alltså 38år gamla, eller unga kanska jag ska säga eftersom de flesta av mina kompisars föräldrar är över 40. De har varit gifta i 15 år, alltså sen samma år som jag föddes. Det verkar inte heller som om de har några planer alls på att skilja sig, ett kärleksfullare par får man nog leta efter.



Min pappa är svensk och min mamma är singalesisk, dvs att hon kommer från landet Sri Lanka som ligger i Asien. Mamma flyttade hit när hon var liten och har left nästan hela sitt liv i Sverige. Dock har hon rest väldigt mycket, hon har varit nästan överallt och jag skojar inte. Hon älskar även att plugga. Enda sen jag var liten har hon varierat mellan att jobba och plugga. Just nu håller hon på att plugga och avancera sig till strategisk logistiker, och tar examen som det hösten 2011. Min pappa jobbar som anläggningschef på statoil och får ibland även åka runt till olika statoil stationer i landet för att kolla så att de sköter ekonomi och allt sånt där, korrekt.

Båda mina föräldrar är två väldigt smarta, envisa, starka (både fysiskt och psykiskt), framgångsrika, kloka och roliga personer. De har gjort ett otroligt bra jobb med att uppfostra mig och mina lillebror, det märker jag ofta när jag umgås med mina vänner eller när vi är på middag hos någon och deras barn inte gör saker eller säger saker som jag tycker är en självklarhet. Jag säger tillexempel alltid tack efter mitt svar till en fråga. Alltså om någon frågar om jag vill ha en glass, så säger jag Ja tack eller Nej tack. Jag skakar även alltid hand och persenterar mig till mina vänners vänner, eller mina föräldrars vänner. Jag tackar alltid efter maten och plockar undan efter mig och jag är alltid social mot vuxna männsikor, för att visa respekt. Självklart är det mina föräldrars förtjänst och jag kunde inte vara mer stolt över hur dom uppfostrat mig.

Ibland kan mina föräldrar vara ganska överbeskyddande, men det gör mig ingenting, för det är ganska tydligt att dom gör det för att skydda mig. De ställer alltid upp för mig och stöttar alltid mina beslut och handlingar. De puschar mig till ett bra liv, dvs att de puschar mig till att plugga allt vad jag kan och att de gör allt för att jag ska lyckas bra i livet.

Jag älskar mina föräldrar och tycker verkligen att dom är världens bästa föräldrar.


day 02 - your first love

Min första kärlek, var Casper på dagis. Vi var 4-5 år gamla och pussades hela tiden. Hahah. Inte för att jag älskade honom som en pojkvän, jag va bara fem år gammal. Men han var fortfarande min första puss och vi va "ihop" hahah! Jag kommer ihåg att han, jag och några kompisar till brukade sjunga "törnrosa sången" och typ dansen till den i ring. Då brukade jag stå i mitten av ringen och vara törnrosa, sen brukade Casper få pussa mig så att jag skulle vakna upp ur förtrollningen. HAHAHA. Cute huh?!

Jag har även ett minne av mitt typ, 5års kalas eller något. Jag och Casper stängde in oss på toaletten i min lägenhet och pussades medans alla andra barn stog utanför och bankade på dörren. Sen gick vi ut och sa typ att pussar va det bästa som fanns och blabla massa annat.

Måste erkänna att det låter fett sjukt att vi va "ihop" på dagis. Men vi gick verkligen på dagis. För när vi började i olika klasser i sexårs, tappade vi kontakten osv. Knasigt värre. Men idag pratar vi faktiskt ibland på facebook och msn. Lite kul sådär juuuuuuuu. Heh. Puss.


Nej det är inte jag och Casper på bilden.


Hah

Doktorn säger att spriten är din fiende. Jesus säger att du ska älska din fiende. Prästen säger att du ska tro på jesus.

day 01 - introduce yourself

Jag föddes den 13 novemer år 1995 på huddinge sjukhus. Mina föräldrar valde att döpa mig till Tushari Erica Björklund, då mitt tilltalsnamn blev Erica. Jag är så kort som 157cm och väger inte mer än 48kg. Min längd är absolut inget komplex, jag älskar att vara kort. Att vara liten.

Sen 3,5år tillbaka lever jag i en tråkig, liten håla som heter Lillgården, som ligger ute i Tungelsta. Går sista året i högstadiet, i en skola i handen med namnet Rudanskolan och tar bussen på en halvtimme, till och från skolan. Jag har skapligt bra betyg med hela 265 poäng och jag pluggar hårt för att kunna plugga vidare till vad jag vill, troligtvis till barnkirurg.

Om jag skulle beskriva mig själv med ord skulle jag säga att jag är intelligent, rolig, social, psykiskt stark, utseénde fixérad, prydlig, barnslig, högljudd, knäpp, självsäker, vacker, mogen för min ålder och egenkär. Allt jag gör kretsar kring mig själv. Jag pluggar flitigt för min egen framtid, jag umgås mina vänner för att dom får mig att skratta och jag går i klackar för att det får mig att känna mig snygg. Ingeting jag gör, som handlar om mig själv, är för någon annans skull. Undantaget är självklart mina vänner och familj, självklar ställer jag upp och gör saker för dom om dom behöver mig. Men jag skulle aldrig umgås med en person om det inte vore för att jag tycker om den personen.

Min favortifärg är rosa, jag gillar rosetter, klackskor och smycken. På fritiden umgås jag med mina vänner, spenderar pengar och så dansar jag två gånger i veckan. Det jag dansar då är showdance och hiphop/street dance. De flesta sportar för att bli något, även om dans inte riktigt är en sport, så gör jag det inte för att bli något. Jag dansar för att det är jäkligt kul och för att man får en vältränad kropp utav det.

Min familj består av Mamma, Pappa, Lillebror och hunden Tjabo. Dom är allt för mig. Jag har alltid sett upp till mina föräldrar eftersom de är så sjukt kloka, framgångsrika och snygga bådatvå. Jag tycker mina föräldrar är bäst och att de har lyckats jävligt bra med att uppfostra mig och min lillebror. Min lillebror heter Mikael förresten och han är född den 18 Januari 1998. Eftersom jag är född så sent på året, coh han så tidigt, så är han 2 år och 2 månader yngre än mig. Jag älskar min lillebror och han är en utav mina bästa vänner, även om han är riktigt jobbig ibland. Min hund Tjabo fick jag för snart 4 år sedan. Enda sendan första gången jag träffade honom har jag kallat honom för bebishunden och han kommer alltid att förbli min bebishund. 

En av mina bästavänner heter Emma och vi träffas näst intill varje dag, både i skolan och hemma. Min äldsta bästavän, alltså den jag känt längst är Johanna. Vi har känt varandra sen förskolan och har varit riktigt nära vänner sen slutet av tvåan. Jag klarar mig varken utan Emma eller Johanna, och bättre vänner kan man verkligen inte önska sig. Jag har även fler närmre vänner, och ännu fler "vanliga" vänner, eller hur man nu ska säga. Jag älskar att träffa nya människor och är väldigt social, så jag har ganska lätt för att skaffa nya vänner. Men pga mina starka åsikter och sjävsäkerhet har jag även lätt för att skaffa ovänner. Jag tror att antingen så gillar man mig, eller så gillar man mig inte, man kan liksom inte tycka där mitt emellan.. min personlighet är alldeles för speciell för det.

Jag faller lätt för killar, men har lika lätt för att gå vidare utan dom. Genom att säga rätt saker får man mig på fall, men det är även genom att säga fel saker som jag lätt tappar intresset och går vidare. En attraktiv kille för mig är en kille som är ödmjuk, självsäker, luktar gott, mogen, charmig och rolig. Jag är riktigt svag för pojkar med speciella röster, magrutor och piercing i ögonbrynet.

Alltså är jag en väldigt feminin och självsäker brud med starka åsikter och höga betyg, men ändå så lever jag som vilken annan 15årig som helst.


thirty days

day 01 - introduce yourself
day 02 - your first love
day 03 – your parents 
day 04 – what you ate today 
day 05 – your definition of love 
day 06 – your day
day 07 – your best friend 
day 08 – a moment 
day 09 – your beliefs 
day 10 – what you wore today 
day 11 – your siblings 
day 12 – whats in your bag 
day 13 – this week 
day 14 – what you wore today 
day 15 – your dreams 
day 16 – your first kiss 
day 17 – your favorite memory 
day 18 – your favorite birthday 
day 19 – something you regret 
day 20 – this month 
day 21 – another moment 
day 22 – something that upsets you 
day 23 – something that makes you feel better 
day 24 – something that makes you cry 
day 25 – a first 
day 26 – your fears 
day 27 – your favorite place 
day 28 – something that you miss 
day 29 – your aspirations 
day 30 – one last moment

tagen från jellsanpellsan. Heh. I'll do my best.

sexy bitch


Jag just nu. Snyggve. Ska alldeles strax tvätta bort ansiktsmasken,
sedan ska jag kolla på beck - advokaten innan jag går och lägger mig. Ha det bäst. Puss.


tack för igår snyggingar!


jag är grym på att göra pizza deg. okej?

mina sötnosar louise & emma.

hohe.

Louise & simon

louise & tibbe.

adam, louise, albin, simons axel och johannas huvud. HAHA.

Blev pizza till middag och kick ass till film med massa mys nere i vardagsrummet. Kvällen blev mysig och vi hade det riktigt kul. Tack till Emma, Amy, Louise, Albin, Johanna, Tibbe, Adam, Philip och Simon!

ett stort jävla grattis till mig själv!

Fyller nämligen 15 idag. Dvs att jag: får ha lagligt sex, är straffmyndig, får cykla utan hjälm, köpa energidricka i de flesta affärer, får kolla på skräckfilm på bio, får sommarjobba, får köra moped och allt sådan där! Har blivit en stor flicka med andra ord! Nu ska jag och mamma, om en halvtimma ungefär, åka till east street tatoo & piercing för att pierca min fucking navel! FYFAN VA GRYMT!  Har väntat på den här dagen sen jag fyllde tolv, no kiddin'. Men fyfan va nervös jag är, hehehehhe, nålrädd och rädd för smärtor, men det ska nog gå bra. *peppar peppar* Hur som, ikväll blir det myskväll med vännerna. Har köpt massa gott, ingredienser till pizza och hyrt film. Så vi kommer baka enga pizzor och mysa framför teven. Hohi. PUSSS!


Det slog mig precis... Att jag fyller år imorgon. Dvs om 2 timmar och tio minuter!


Maneater


duktig chey heyhey

Hola guapas.

Sitter i köket och pluggar matte, vilket jag gjort i två timmar nu. För nu ska jag fan i mig bli lika bra i matte som jag är i alla andra ämnen! hur som, tänkte göra två tal till och sedan plugga engelska i en halvtimma. DUKTIGT VA?! Hehehe. Utvecklingssamtal igår, gick bra, gick som väntat. Har inte gått ner i betyg i något ämne iallafall, hallelujah. Och kanske kan ränka med höjningar i spanska och idrott, skulle ju inte sitta ett dugg fel. Efter utvecklingssamtalet igår drog jag hem och bara tog det lugnt fram till dansen. Gick väl bra på dansen, har träningsvärk i magen idag. hihi. Äsch whatever, nu ska jag fortsätta plugga! Kyss på er.


förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå. Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå. I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år. För ljus att nå. Så djupa sår. Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om. Men jag vänder om, än en gång. Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt. Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt. Allting börjar om. Jag kan börja om. Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig. När allting börjar om. Jag har gått så långt, nästan blivit van. Historien upprepar sig och slutar alltid likadant. Sidan som går vidare har någon redan rivit av. Så jag griper tag i vita blad. Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt, hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett. Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt. Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt. Allting börjar om. Jag kan börja om. Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig. När allting börjar om. Allting börjar om. Jag kan börja om.


it kills me inside.


unfaithful..

  

Det klokaste någon av mina vänner sagt till mig på länge.

"Kolla, vi har fötts och vi kommer dö. Det är det enda som vi vet kommer att hända. Det enda vi kan veta i framtiden är att vi kommer att dö en dag. Det kan vara imorn, om en månad, om ett år, om 50 år. Men den dagen kommer. Så det är det vi behöver oroas mest om, inte små saker som om vi fick g på ett prov eller om en kille inte vill ha kontakt med oss. För att betyg kan man till och med köpa efter gymnasiet, man kan betala upp sina betyg! Plus det är inte så att det är den killen som vi kommer gifta oss med, det är bara fjantkärlek just nu som ja kallar det. Och därför är jag glad nästan heeeela tiden, det är bara att tänka såhär, så är man glad över det man har, för man ska vara glad över det man har och inte längta efter det man inte har. Tiden går förbi och man fortsätter längta istället för att leva med det man har."

Tack melissa. Jag älskar dig.


I guess I've become the type of person that I never thought i would be.

People change. And often, they become the persons they said they will never be.

.

I hate this part right here. I just can't take these tears.

svar på fråga.

emmaaa om Ni behöver inte kolla på mig med...
gillar du ngn juust nu? isf vem?

Svar: Ja det gör jag. Men, tänker inte skriva vem. Han vet vem han är + att det häder lite saker just nu, what so ever. Tänker inte ta det på bloggen. Sorry.


Ni behöver inte kolla på mig med en sådan dömande blick. Jag vet att jag gjorde fel och jag befinner mig redan tillräckligt i ångest..


arlanda - skogskyrkogården - västerhaninge kyrkogård

Åkte med mamma och lämnade far på arlanda, eftersom han ska på jobbkonferns i teneriffa i 8 dagar... nej men inte alls avis. Iallafall, på vägen hem stannade vi vid sskogskyrkogården och tände ljus hos morfar. Vidare därifrån stannade vi vid västerhaninge kyrkogård och tänge ljus hos farfar. Handlade lite, åkte hem och åt middag och sedan tog jag en dusch. Nu ska jag snart sova, är trött som satan och det är skola imorgon. bajs. PUSS.


Herbie

Är hos min farbror som fyller 40. Sitter i soffan med mina super söta kusiner och kollar på herbie! Uppdaterar från mobilen, som jag nu äntligen fått tag i efter att liam skickat sms till mina vänner. Charmigt! Haha, ska iallafall fortsätta umgås med sötnosarna ett tag till. Puss!

papapapapapapapallar inte.


twister time!


jag, johanna och fanny

jag och jellsan.

jag och jelena. SEXY ASSES

AHAHA.

sexy bitch.

Igår efter att jag vaknat hos Emma fixade jag mig och mötte sedan mamma i centrum. Fick två halsdukar, tack mamma. Åkte med mamma hem, sminkade lillebror inför halloween festen och sedan åkte jag till handen och träffade Jelena. Vi åt tacos till middag och träffade sedan Johanna och Fanny. Twister, Saw 3 och en jävla massa skratt stod på gårdagens meny, och fyfan va kul vi hade. Hohi. Somnade runt 5 inatt och vaknade vid 10. Fanny och Johanna drog vid elva, och vid tolv följde jelena mig till bussen. Ska nu fixa mig inför farbrors 40års fest. PUSSS.


min nya älskling!♥


I've been this way with so many before, but this feels like the first time.


skönhet kommer i alla olika former..


Hohe

Örtte för min hals, tigerbalsam och en vetekudde för min nacke. Tummen upp asså. Nu jävlar ska jag äta chokladbollar!

tötötötötötörnrosa.

Vaknade vid tio idag av att en viss nils smsade mig. DEN JÄVELN ASSÅ! Heheh aggressioner på hög nivå. Sitter iallafall i sängen, färdig fixad, och väntar på att johanna ska vakna. Hon är ju typ värsta törnrosan, sover bort hela dagen.. och jag som ska till centrum med henne idag.. hoho. Hur som helst, tänkte städa lite i mitt rum och sen mysa med mig själv framför teven tills johanna hör av sig. PUSSSS.


Jag älskar dig


älskade älskade älskade jacka!

om 2 dagar är du min!


fuckfuckfuckfuckfuck.

ångest som in i helvete.. men, what to do.

Graaaandma

Ligger i soffan hemma hos mormor. Sov hos henne igår. Trevligt trevligt. Idag kanske vi åker ner till farsta centrum och kollar runt lite. Får se hur det blir. Åker iallafall hem ikväll, uppdaterar mer då för har inte datan med mig. Puss på rumpan!

RSS 2.0