Rudan hela dagen

Idrott och elevensval på rudan. Efter middagen ska jag även dit med emma för att träffa sebbe, tove och jessica och fira valborg. Lovely. Uppdaterar ikväll när jag kommer hem. Då ska jag se till att gå bilder att ladda upp också. Puss.

Trevligt

Godkväll. Kom hem för 20 minuter sen ungefär. Träffade marcus och sebbe. Jätte trevligt faktiskt. Nu sitter jag i soffan och ska snart gå och lägga mig. Puss.

hemkunskap

Hejhopp.

Precis gjort lite hemkunskap som ska lämnas in nästa vecka. Är dock inte klar, men är på god väg. ehehehehhe. Hur som haver, ska äta en sen middag nu. Sedan ska jag nog ut. Trevligt trevligt. Nej ska inte träffa Emma, faktiskt. Ska träffa en viss maruuuuucs. Huhuh. Får se vad vi hittar på.

Nu ska jag äta, när jag kommer hem sen lite senare ska ni få bilder fr¨ån idag också. Kyss.


this used to be a funhouse

I dance around this empty house
Tear us down
Throw you out
Screaming down the halls
Spinning all around and now we fall

Pictures framing up the past
Your taunting smirk behind the glass
This museum full of ash
Once a tickle
Now a rash

This used to be a funhouse
But now it's full of evil clowns
It's time to start the countdown
I'm gonna burn it down down down
I'm gonna burn it down

9, 8, 7, 6 5 4, 3, 2, 1, fun

I caféterian

Sitter i caféterian med emma, pontus och Chrippa. Trevligt. Vi pratar om moppar, HAH! Aja, hade inget speciellt för mig, så tänkte skriva lite. Kyss!

Plugg al the time

Hejhopp. Sitter i klassrummet. Har matte, eller ja, rast just nu. Hade spanska prov imorse, gick bra. Och nu på matten har jag jobbat massor. Duktigt va? Oja. Hur som helst. Slutar 15:40. Och när jag kommer hem ska jag plugga massor. Måste komma ikapp allt jag missade när jag var sjuk. Sedan har jag ju massa träningar annars också, så såfort jag får chansen så kommer jag plugga, så att jag inte slappar och blir tvungen att missa träningar sen för att plugga. Jag vet att ni fattar massor just nu. Jag vet även att ni tycker jag aldrig stressar. Nej jag vet. (Ironi för er som inte förstod det) aja, nu ska jag fortsätta räkna. Puss.

Stress stress stress

Godkväll bloggen. Nu äntligen har jag satt mig ner och andats ut. Efter skolan blev det en snabb vända hem och ut med hunde sedan blev det dans klockan halv fem. Hade två träningar idag så slutade halv nio. Åkte då hem, gick ut med tjabo tillsammans med sebastian och marcus. Kom in, blöt av regnet, åt mat och nu ska jag duscha. Stress stress stress hela dagen. Suck. Nu blir det iallafall dusch, sedan tänker jag sova. Så godnatt!

sleeeeeeeeeeepy

Ska tvätta bort sminket som är utkletat i hela asniktet utav regnet.
Sedan ska jag sova. Godnatttttttttttttttttttt.

i.don't.care.bitch.

Jag har funnits där.
Jag har försökt.
Jag har gjort allt.

Nu bryr jag mig inte längre.


smizing in order to hypnotize


bebishunden i regnet

Hejsanhoppsan sötnosar.
Åkte alltså till Emma. Hade det mysigt och pratade om massor. Blev två vändor till centrum också. Sen inget mer med det faktiskt. Jo vi åt middag. Tacos blev det. Trevligt hade vi iallafall, även om det inte blev några bilder. Men det ska vi se till att fixa nösta gång. Promise!

När jag kom hem gick jag ut med bebishunden på långpromenad. Det regnade och vi blev genom blöta. Tog en kvart att torka honom ungefär. Hoho. Så kan det gå. Sitter just nu och kollar på cougar town. Lovely. När det är slut tänkte jag faktiskt sova. Men jag hinner nog uppdatera lite innan dess. Puss.
 


Mobilblogg

Orkade inte starta datan så bloggar ifrån mobilen. Har precis varit och hämtat bebishunden hos Lisen. Ska nu fixa ni lite, sen åka och träffa boobiesen. Inte träffat henne efter skolan på över en vecka liksom. Hur som helst. Är väl hemma runt nio igen, uppdaterar då. Puss.

städa sen sova

Ska bädda rent i sängen, plocka lite i rummet osv sedan sova.
Stänger av datan nu iallafall. så godnatt.


MELISSSA KOLLLLLLLLA HÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!!

Kan inte svara på dina sms, förlåt förlåt förlåt förlåt!!!! Men min kompis har gått ut och mina pengar är slut. FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT. Men får pengar imorgon, då kan jag svara på AAAAAAAAAAALLLLLLLLTTTTTTTT. Om inte annars syns vi på dansen på onsdag, PUSSSS.


. . . . . . . . .

Du förstår inte hur mycket du nyss sårade mig.


Just because I am the one I am.


verken orkat eller velat, förlåt

Förlåt för den riktigt dåliga uppdateringen. Men har verken orkat eller velat uppdatera om jag ska vara ärlig. Förlåt förlåt förlåt. Blev iallafall dans idag. Äntligen. Så nu ska jag duscha. Uppdaterar efter det. Puss.


helt slut liksom. godnatt.

Nu tänkte jag sova. Godnatt sötnosar.

HAHAHA va tråkigt...

Börjar bli trött, riktigt trött, övertrött faktiskt.
Pratar även med boobisen på msn, HAHAH sjukt.


så jag.


Fixade naglarna igår. Lovely.

dop och dans

Hejhoppppp. Och färlåt för den dåliga uppdateringen. Men mådde bättre imorse så det blev dop för min del. Efter dopet blev det dans också. Huhuhuh. Sedan hade vi gäster så kunde inte uppdatera då heller. Men nu tänkte jag skriva att jag levbde iallafall. Mår en aning bättre, men hostar fortfarande för fullt.

Well, har inget att skriva. Men nu vet ni att jag lever iallafall. Puss.


sleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep

Nu tänkte jag sova. Godnatt.

pappa är arg. HAHAHAHAHA


taggtråd i halsen

Har ätit lite mindre än en halv ben&jerry's. Och mätt är jag. Riktigt ont i halsen har jag också. Blä. Hatar det här. Känns verkligen som om jag svalt taggtråd. Skämtar inte. Pratar iallafall med boobisen på msn, saknar henne. Massor. Wellwell, nu ska jag kolla på film med mamma och pappa. Puss.


ben&jerry's

Hejhopp. Sitter nere i vardagsrummet och väntar på att min kära mor ska komma med en ben&jerry's till mig. hihi. Snäll mamma man har va? Yesyes. Men hur som helst, mår inge vidare. Har typ tappat rösten helt och hostar som en jag vet inte vad. Skulle träffat Emma och Nils idag, men så blir det inte. Tyvärr. Blir inget dop imorgon heller, mår inte tillräckligt bra för det. Så medans resten av familjen åker iväg imorgon kommer jag att stanna hemma med min bebishund. Som btw legat i min säng med mig hela dagen. Söt han är! Huhu.

Nu ska jag iallafall kollar lite på teve och sen kommer väl mamma hem snart. Puss.


Punktering och Kladdkaka

Hejsan. Förlåt för att jag inte uppdaterade Igår, men efter skolan åkte jag till stan med mamma och lillebror. Vi köpte lite kläder till skit ungen. När vi skulle hem igen såg vi att bilen hade punktering. Så vi bytte däck och sedan åkte vi hem. Jag somnade direkt efter att vi kommit hem och ätit, dvs runt halt nio. Jag var helt slut och hade hög feber. Vaknade runt halv tolv idag. Sov alltså i femton timmar. Men de behövdes. Mår lite bättre nu förutom att jag har riktigt ont i halsen. Menmen. Sitter här med en tallrik kladdkaka som jag bakade typ nyss. Lovely. Nu tänkte jag iallafall sova lite till. Uppdaterar senare. Puss.

Sen lärare

Sitter i skolan helt död. Shit va trött jag är. Svenskan skulle börjat för tio minuter sen, men läraren har inte kommit. Det var ju väldigt, synd, eller något. Haha. Hur som helst, lunch om en timma. Då ska jag upp till centrum med boobiesen. Ska kolla på en Rosa sommar klänning. Ska på dop på lördag och självklart ska jag ju vara rosa, visst? Jo Såklart. Nu kom läraren. Uppdaterar sen. Puss.

the benchwarmers

Imorgon blir det skola. Och ja jag har längtat. Kanske inte efter att få plugga, men efter att få komma hemifrån och umgås med mina vänner. Jag har liksom suttit hemma, ensam, och gjprt absolut INGENTING i 3 dagar. Usch. Så ja, imorgon blir det skola för mig.

Nu tänkte jag stänga av datan. Ska dricka mitt te, kolla på film och smsa. Sedan sova. Godnatt!


har inte tagit det lugnt på evigheter,

Nu har jag duschat. fräsht. Och ja, jag känner mig bättre. Tänkte nu göra iordning lite te, sedan sitta och mya framför datan. Lovely. Känns som om det var åååååår sedan som jag tagit det såhär lugnt som jag gjort det senaste tre dagarn när jag varit sjuk. Jag menar, har på tre dagar missat 5 träningar. Säger inte det ganska mycket? Jag tror att det var pågrund utav alla träningar och allt stress som kroppen sa ifrån och det va nog därför jag blev sjuk. Eller? Tycker det låter logiskt iallafall. Dock så kommer jag behöva stressa och träna ännu mer när jag blivit frisk så jag fattar inte vad meningen med det här är just nu? w/e, jag bara skriver. HAHA nu ska jag göra te, punkt slut!


JAG SAKNAR SOMMAREN.


fräshare är bättre

Nu tänkte jag ta en dusch, kanske känner mig bättre då. Puuuuuuussss.

bara inte viktor ser det här nu... HAHAHAHA


It's like an angel came by, and took me to heaven.

Hejhopp.

Precis ätit middag. Det blev donken. hihi. Behövdes verkligen efter att jag legat hemma och tyckt synd om mig själv hela veckan. Sitter iallafall och pratar med boobisen på msn. HAHAHAHA! saknar henne :'(. Menmen, skola imorgon! i hope...


Dagens drog. Love it.

oslitna naaaaaaaaglar

Nu har jag pluggat i över en timma iallafall. Orkar inte plugga längre. Helt slut. Istället tänkte jag fixa något att äta- Börjar faktiskt bli lite hungrig. En aning. Huhu.

Märkte nyss att nagellacket som jag målade på i måndags fortfarande ser bra ut, det har inte slitits något alls. Omg! Helt otroligt. Brukar aldrig kunna hålla naglarna fina i mer än två dagar. Därför jag målar om typ varje dag. men nu har jag lyckats. YÄÄÄÄY. Grattis till mig! Vet att ni bryr er sååååå mycket... Puss!


Pluggar hemma idag

Hejhopp. Det blev som så att jag stannade hemma idag också. Hostade något förjävligt imorse och hade ont i huvudet, så valde att stanna kvar i sängen. Det var nog lika bra det, för nu sitter jag här och hostar ihjäl mig och nyser hela tiden. Suck. Hur som helst, skulle behöva plugga lite. Så ska alldeles strax ta fram matte boken och räkna lite, sedan ska jag nog jobba lite med spanskan och engelskan också. Får se hur mycket jag orkar. Men först ska jag kolla klart på sjunde himlen. Puss.

tierd

Ska kolla klart på cougar town sedan sova. Godnatt!

dh & te

Nu blir det desperate housewifes och en kopp te. Lots of love!

När jag hittade mig själv så tappade alla andra bort mig.

Mellan 3an och 7an hade jag svårt att hitta mig själv. Utan gjorde istället som alla andra. Speciellt i 6an. Jag sprang omkring i sss-byxor, med idomin på läpparna och med det övertupperade håret, precis som alla andra 12åringar gjorde. Jag sökte uppmärksamhet överallt och ville alltid synas och höras mest. Eftersom att det var så som alla andra gjorde, och det var så som man skulle göra för att "få status".

Jag skaffade fler och fler vänner som såg likadana ut och som betedde sig likadant som mig, för det var ju så man fick status. Jag tänkte aldrig på annat än att folk skulle tycka om mig och att folk som jag inte kände skulle veta vem jag var. Jag ville vara igenkänd överallt och jag ville att folk skulle se upp till mig. Därför gjorde jag som alla andra, eftersom det var på det sättet som jag såg på dom, som jag ville att folk skulle se på mig.

När jag tänker tillbaka på det idag, så inser jag hur idiotiskt det egentligen var. Men hur skulle jag förstå det som 12 åring? Jag gjorde det som jag trodde var klokast och det som verkade bäst .

Jag samlade iallafall på mig vänner, en massa faktiskt falska vänner. Men det insåg jag inte då, utan det har jag sett i efterhand. Då levde jag upp till deras förväntningar genom att sminka mig som dom, klä mig som dom och bete mig som dom. Alla skulle se likadana ut, annars var man inte tillräckligt bra för att umgås med varandra. Sick, i know. Men det var så det var då. Jag gjorde som alla andra för att känna mig omtyckt, den skiten levde jag i, i mer än ett år. Sedan började jag hitta mig själv.

Jag började gå min egen väg. Jag började klä mig på mitt eget sätt, sminka mig på mitt eget sätt och bete mig som mig själv. Jag mådde bättre och hitta fler och fler äkta vänner att lita på, för de personerna gillade mig som jag var och inte som den personen jag faktiskt låtsats vara innan. Jag valde att vända mig till de personer som jag kände att jag kunde lita på för att de tyckte om mig som jag var, och genom att göra det, förlorade jag de vänner som jag umgåts med innan. Visst gjorde det ont och visst saknar jag dom.

I mer än ett år, levde jag inte som mig själv. Jag levde i ett umgänge av falskhet, rykten och negativ uppmärksamhet. Men det sjuka är, att under de åren hade jag nog som roligast. Jag saknar alla vänner, för även om dom gick bakom ryggen på mig eller snackade skit, så hade vi roligt tillsammans.

Men alla förändras och man växer ifrån varandra. Man börjar hitta sig själv och man börjar leva sitt eget liv. FAST, det känns som om jag hittade mig själv före alla andra började hitta sig själva. För än idag ser jag mina gamla vänner, leva precis som jag gjorde tillsammans med dom för över ett år sedan. Dom skrattar och har oerhört kul och gör saker som jag en gång gjorde tillsammans med dom. Jag saknar det, och vill vara en av dom igen. Men samtidigt så är jag mig själv nu. Jag kan göra som jag vill och känner mig trygg i det. Men varför kan man inte få känna sig trygg i sig själv, samtidigt som alla andra känner sig trygga i mig? Det är antinge eller, men jag vill ha både och.


Du är min bästavän

Jag förstår dig.
Jag finns här för dig.
Jag ställer upp för dig.
Jag kan prata med dig.
Jag litar på dig.
Och jag behöver dig.
Du är min bästavän.


jag ruttnar av uttråkning.

Det här är inte kul! Att vara sjuk alltså. Blö hate it. Saknar min boobie massor. Saknar t.o.m de där jobbiga killarna i min klass som sätter sig bredvid mig i klassrummet och retas hela lektionerna. Men dom är roliga, dom får mig att skratta. And I miss it. Har ju förfan suttit hemma i två hela dagar helt tyst och inte gjort ett skit. Blööööööö. Aja, det blir skola imorgon. Hoppas jag. Mår bättre nu, så jag antar att det blir det. Om det inte blir så, så vet jag inte vda jag gör. Typ gräver ner mig någonstans. HAHA nej men, a.


bebishunden ♥






bebishunden och jag

Har ätit, duschat och fönat håret. Tänkte nu stänga av datan och gå ut på tomten med bebishunden. Puss!


Bommersvik förra sommarn. MISS IT.


beverly hills 90210

HAHA! Sitter och kollar på Beverly hills 90210. Visste inte att det fortfarande gick på teve. Favoritprogrammet när jag var liten. Även om jag inte kunde engelska och knappt kunde läsa textremsorna, så följde jag den där serien slaviskt. HAHA! Men det är faaaaaaaktiskt bra. Så nu sitter iallafall jag och tjabo och kollar på det och mumsar pannkakor.


pannnnkakoooooor

Lisen, min granne som varit ute med tjabo nu på dagen, kom precis förbi med en stor tallrik nystekta pannkakor till mig. Så söt! Så nu ska jag äta pannkakor. Huhuhuh. Ibland är det helt okej att vara sjuk :')


"du lockar fram det bästa ur mig"


right?

Ja, jag kanske borde växa upp. Sluta vara så omogen. En aning iallafall.
Men då skulle jag ju inte vara mig själv. Då skulle jag inte vara den Erica jag är idag.


snarkande bebishund

Sitter i sängen med mina bebishund. Han ligger här och snarkar. Så söt! Han fick stanna hemma från hunddagiset idag, eftersom jag ville ha honom hos mig. Så att jag inte behöver känna mig så ensam liksomhur som helst, tänkte ta en dusch snart, när jag orkar ta mig upp ur sängen, sedan tänkte jag sätta mig på tomten, ute i solen tillsammans med bebishunden. Så att han kan få leka lite osv.

Uppdaterar seeeeeeeeenare. Kysss.


kan vi fixat? Klart vi kan!

Gomorgon bloggen.

Fortfarande sjuk. Men känner mig bättre, så det blir nog skola imorgon. Sitter iallafall och kollar på byggare Bob. Älskar! Haha. Men barnprogram är faktiskt kul, punkt slut. Hur som, nu ska jag passa på att träna lite låttexter till dansen, eftersom jag ändå inte har något för mig. Hoh. Uppdaterar senare, puss!


i miss it.

Nu stänger jag av datan. Godnatt.


Jag saknar mitt hår...


hatar det här... blööööööööööööö

feber, halsont, fryser, hostar, trött osvosvosv. Fyfan. Hatar att vara sjuk.
Tur att mina kära vänner håller mig sällskap på msn, annars hade jag nog dött.
Hur som, sitter och dricker saft och kollar på svenska hollywood fruar. Tråkigt.
Har för i övrigt druckit över 2 liter saft idag. Vet att ni gillar det. HAHAHA...
Men kan inte dricka annat än saft när jag är sjuk, allt annat smakar liksom så.. äckligt då.
Jag vet att ni tycker jag är cepe. Men det är ju därför ni fortsätter läsa mina blogg! Huhuh.

HAHA! saknar er sötnosar.


såååååååååååå ericigt.


Eftersom jag är sjuk, och varit hemma idag, så har jag kunnat lägga ner tid på mina naglar.
(även om det inte ser ut som det.. HAHA) Men lite gulligt blev det iallafall. Lite ericigt sådär!


.

No boy is worth your tears. And the one who is, will never make you cry.

HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!11111111ett

"tänk om ***** varit med. Då hade han kunnat vara typ nemo, eller typ.. blunder från lilla sjöjungfrun!"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
va elak jag är ! HAHAHAHAHAHAHAH FYFAN. AHAHHAHAHAHA


strepsils jordgubb


Mamma kom hem med ett paket strepsils jordgubb till mig. Lovely. Pratade med mamma och märkte att jag är hes. Blöööööööööööö. Hatar att vara sjuk. Men, har ont i huvudet. Så ska stänga av datan. Kanske mobilbloggar lite senare. Får se. Puss!

sjuk

Godmorgon. Vaknade runt 8, mådde ingen vidare så somnade om. Vaknade sen igen runt tio. Somnade om runt tolv och sov till halv fyra. Behövdes verkligen. Får hoppas på att vara frisk imorgon, orkar verkligen inte ligga hemma hela dagarna. Usch, det värsta som finns.

Hur som helst, ska fortsätta vila lite. Puss.


Fryser och hostar

Ligger i sängen och kollar på james bond och Smsar med nizze. Kan inte somna för att jag fryser något oerhört och hostar hela tiden. Tror dessvärre att jag håller på att bli sjuk. Fan. Vill inte.. Aja, får hoppas på det bästa och se hur det är imorgon. Tänkte iallafall säga godnatt till bloggen. Så, GODNATT.

Wallander - täckmanteln

Sitter och kollar på wallander - täckmanteln. Lovely. Under nyhetspausen ska jag tvätta bort sminket osv. Sedan tänker jag krypa ner i sängen och mysa med mig själv och mobilen tills wallander är slut, då ska jag sova.
 


Tack för en underbar helg hjärtat, och förlåt om jag varit grinig. I love u my man.


så ointeressant

Hej sötnosar, och förlåt för sämst uppdatering.

Vaknade runt halv åtta och mådde typ skit dåligt, hade ont i huvudet, i halsen, det var oerhört varmt, men jag frös osvosv. Lät Emma sova och låg kvar i sängen. Runt halv elva eller någonting gick vi upp, jag tog en alvedon och sedan blev allt bättre. Runt tjugo i ett tog jag bussen hem, osminkad. Umgicks lite med kusin och när hon och moster åkt hem tog jag en dusch. Efter duschen kom sussie och hennes pojkvän. Fikade med dom och mamma och tog sedan bussen hem till Emma. Emma och jag gick runt ett tag och sedan runt sju träffade vi hizir. Gick runt lite till och sedan åkte jag hem.

MEN ÅÅÅÅÅ vilket ointeressant inlägg. Kyss.


rubriklöst inlägg.

Jag är trött faktiskt. Ska stänga av datan, tvätta bort sminket och istället umgås med emma och smsa. Puss!

super härlig kväll med mina män

Hej hopp. Gick ut och träffade Nils och Gustav. Hade det super trevligt faktiskt. Gick runt lite, köpte cocacola på coop, skfrattade massor, gick ut med emmas hund osv. Iallafall, jag och Emma tog lite bildern innan vi träffade killarna. Tänkte ladda upp dom sedan ska jag och Emma göra iordning lite te och ta något att äta. Får se om jag bloggar efter det. Puss!








vi gör gatorna osäkra, man & man som går hand i hand.

Nu ska jag och min man gå ut. Tar förhoppningsvis massor med bilder. PUSS!

i love you, fuckface!


träningsvärk i varenda jävla muskel

Vet ni hur ont jag har?! Varenda jävla muskel värker såfort jag rör mig. Helt seriöst, idrotten igår har tagit stryk på mig. Fyfan. HAHAHA vältränad jag vet. HAHA, jaja så kan det gå.

Nu ska jag och Emma hitta på någoooooooot, senare ikväll ska vi träffa nilspils. Trevligt trevligt. Uppdaterar väl senare. Kisses.


johanna igår, emma idag

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Sitter nu hemma hos Emma och myser.

Igår var super mysig. Jag och Johanna bakade kladdkaka, åt upp hela kladdkakan, kollade på film, åt majs, åt god mat osv. Orkar inte berätta allt. Men här är lite bilder.





idrott, heeeeeela dagen

Hejhopp!

Kom hem från skolan för mer än än timma sedan. Har pratat med boobisen i telefon och sedan har jag läst lite bloggar. Trevligt trevligt. Idag i skolan hade jag idrott hela dgen som sagt. Först cirkelträning på idrotten sedan styrke träning på elevensval. Kul faktiskt, HAHA! Aja, nu tänkte jag duscha och fixa mig, sedan runt fem kommer finaste johanna hit. Hon ska sova här. Får se om vi träffar Nilspils senare ikväll också. Huhu! Hur som helst, ska duscha nu så jag hinner klart innan Johanna kommer. Puss!


Jag och Johanna. Två år sedan i think.


duktig or what? Inte emma dåra...


Tääääääänka sig att vi faktiskt jobbar när vi är i skolan! Eller jag iallafall.. Emma is a bad girl!

Cirkelträning

Hejhopp. Sitter i caféterian och vantar på att emma ska sluta. Jag har precis haft idrott, körde cirkelträning och jag kan erkänna att jag är helt slut. Hehe.. Konditionen är inte bäst direkt. Menmen. Vi skulle egentligen haft ute idrott. Så ska inte klaga. Tur att vi inte behövde vara i regnet. Aja, emma slutar alldeles strax. Då ska vi upp till matsalen och äta lunch. Hoho. Sen blir det idrott igen, på elevensval. Suck. Aja. Uppdaterar väl sen, innan jag träffar johanna eller något. Puss.

my naaaaaaaaaails

Nu ska jag fixa mina fula och slitna naglar. De behövs filas ner och sen färläggas med något snyggt. Blir nog sista inlägget för ikväll så Godnatt från mig till er sötnosar!

Justja, imorgon ska jag träffa finaste Johanna. Får se hur mycket jag uppdaterar. Puss!


Snälla super söta bloggläsare,

rösta på min som veckans blogg i Joels blogg. Klicka HÄR och rösta på mig. Tack, ni är bäst!


skit dag

Skolan idag var typ jätte tråkig. Även om pluggandet inte är det bästa jag vet, så brukar man ha kul, men vänner osv. Men nej, roligare än idag har jag ju haft. Hur som helst, mvg på so slutuppgiften. vg på matteprovet, vg på teknik provet och vg+ på noprovet. Ändå kändes allt så tråkigt? Wierd. Film blev det på svenskan och so'n. Skönt. Efter skolan åkte jag hem blev sur på min kära mor och gick och la mig och sov i några timmar. Blev väckt till middagen av lilllebror. Skrek lite på honom, somnade om. gick upp, tvättade bort sminket som kletat ut sig i ansiktet medsan jag sovit. pappa kom hem och jag åt middag med honom. Bråkade med mamma igen, blev arg, städade ur min garderob och resten av rummet. Mådde bättre. Åt choklad, mådde ännu bättre.

Har nog bara vaknat på fel sida eller något. Men så kan det ju gå. Ellerhur?


Jag fejkar och jag har en jävla ångest.

Ja, jag skrattar när mina vänner skämtar om det som vi kallade för "du&jag".
Ja, jag säger att jag mår bra och förtjänar bättre när mina vänner frågar hur jag mår.
Ja, jag håller med när någon säger att det inte var mitt fel att allt blev som det blev.
Men ja, jag vill egentligen bara skrika när de skämtar om det där lilla "du&jag".
Ja, jag mår riktigt jävla uselt och jag vet att jag inte alls förtjänar något bättre.
Och ja, det var egentligen mitt fel. Kunde jag spola tillbaka tiden skulle jag inte göra samma misstag.
Ja, jag fejkar allting. Men nu börjar det bli jävligt jobbigt, för JA, jag saknar dig.

this is killing me.

Sitter i sängen och äter choklad. Har precis städat i min garderob, mitt sminkbord och resten av rummet. Städar alltid när jag är arg och förbannad. Menmen, nu lämnar vi det. Är på oerhört mycket bättre humör just nu. Pratar med boobisen och mattias. Trevligt. Tack Emma för att du alltid får mig på bättre humör. Jag älskar dig hjärtat.


vote for me,

Jajajajaja jag brukar egentligen hata "veckans blogg - tävlingar" Men nu är jag med i en. Vettefan varför, men så blev det iallafall när jag va inne på Joels underbara blogg. Så Klicka HÄR för att rösta på mig i veckans blogg. tack.


this sucks

Hej.
Dåligt humör.
Uppdaterar senare.
Hejdå.

Barnprogram

Hejhopp. Sitter i caféterian som vanligt. Har en sån tråkig skola. Finns verkligen ingenting att göra på rasterna förutom att kolla på barnprogram. Trevligttrevligt. Slutar sent idag, blöö. Sen ska jag hem och sova, Fyfan va trött jag är. Aja, hur som helst, ska vara social mot emma. Puss.

Vi älskar mumin

Sitter i caféterian med emma, tibbe, schenling och pontus. Vi sitter och kollar på mumin. Lovely! Finns fan inget bättre barn program, jag älskar verkligen det! Jaja, jag är barnslig men det är okej att vara det faktiskt! Aja, börjar om tio minuter ungefär tror jag. Så ska väl setill att slita mig ifrån tvn. Puss.

Helt utslagen

Hejsan. Ligger i sängen helt utslagen efter flera timmar i dans lokalen. Gud vad jag älskar att dansa! Lovely. Hur som helst, tänkte bara skriva att jag lever, nu ska jag sova. Godnatt.

antibiotika i ögat, blöööööööööööööö

Usch fyfan. Tog nyss min jävla antibiotika salva i ögat. Blö. Ser INGENTING på vänsterögat. Är helt suddigt. BLÄBLÄBLBÄ hatar att droppa saker i ögat. Hur som helst, Ska nu borsta tänderna osv. Sedan sova. Så godnatt!

BTW! Kanske inte blir någon uppdaterin imorgon, har två träningar. Puss!


Klyftiga jag!

Här om dagen;

Jag och lillebror bråkar om någonting.
Mamma: Erica. Det räcker.
Jag och lillebror fortsätter.
Mamma: Sluta!
Vi fortsätter att bråka.
Mamma: ERICA LÄGG NER!
Jag lägger mig ner på golvet.

HAHAHAHA alla började skratta, jag framför allt.
Ibland är man riktigt smart ju!


Jag trodde jag tagit mig upp ur allt, men idag föll jag tillbaka..

Eftersom det enda jag kunde tänka på var att ett "krya på dig" ifrån dig, hade läkt varenda jävla sår.


ett överbelastat jävla knä.

Hejsvejs!

Sitter i sängen och kollar på desperate housewives. LOVELY. missade ju förra veckan.. Menmen. Sådat händer liksom. Pratar med kusin på msn också, det var ett tag sen. Ögat är iallafall bättre, och jag känner mig på topp humör efter dansen. Blir verkligen gladare när jag varit där. Huhu. DOCK så har mitt knä blivit överansträngt efter alla träningar de sista veckorna. Fyfan va ont jag har, kom knappt upp för trappan för en stund sen. Får hoppas att det går över om jag tar det lugnt.

Nu ska jag iallafall kolla vidare på dh. Puss!


Ögon akuten

Tjenare sötnosar. Efter en olyckshändelse som skedde under förstå lektionen idag åkte jag lite halvt blind till sös och satt på akuten i lite mer än två timmar med pappa. Fick en penna i ögat och hornhinnan blev typ skadad. Inget farligt med det är anledningen till att jag inte bloggat. När jag kom hem la jag mig och sov och nu sitter jag i soffan med mamma. Mår mycket bättre, ser lite suddigt bara, men det går över. så om en timma ungefär åker jag på dans. Uppdaterar när jag kommer hem, puss!

mer uppdatering imorgon.

Förlåt så hemskt mycket, men nu ska jag sova. Får se till att uppdatera mera imorgon. Godnatt!

nyförlovad gottegris.

Vill börja med att inleda inlägget med Förlåt för dagens dåliga uppdatering.
Men har haft dans osv, så har inte hunnit starta datan. Nu äntligen, nyduschad och fräsch, sitter jag i sängen med en chailatte och en skål glass. Looooovely. Jo jag vet att det blivit alldeles för mycket sånt. Men från och med IMORGON ska jag sluta att gotta mig med glass.


Chailatten därimot, den kommer jag ALDRIG sluta med. HIHIHIHI



btw, förlovade ju mig med boobisen igår. Idag köpte vi ringar. LOVELY.


dags att sova, skola imorgon.

Ska borsta tänderna osv, sen sova. Är ju trots allt skola imorgon. BLÖ. Efter skolan blir det två träningar. Såååååå, får se om jag uppdaterar något. Puss & Godnatt.


Bild från idag. Nuuuuuuuu börjar våren komma.

it can't be.

You said it's over.
But it can't be over when it never started.

Jag ♥ min man, Emma.


rosa&blå

Nu tänker jag måla om naglarna. Rosa&blå, looooooooooovely!


Så Ericigt. Lovely.

Nu har Emma och hennes mamma tagit bussen hem efter en trevlig kväll. Huhu. Så nu sitter jag och väntar på att Wallander - fotografen ska börja på fyran. Är ju lite svag för dom filmerna ni vet.

Just ja, idag i stan köpte jag en super söt tröja. Lite ericig sådär.

Tänk er den och ett par leggins i sommar. Lovely.

man & man går vi hand i hand ♥

Underbar dag i stan tillsammans med boobisen. så jävla fint väder också. Vi hade det verkligen super. Gick runt typ vid slussen, kungsträdgården osv. Skit mysigt! Jag och min man Emma. Lovely. Orkar inte förklaraaaaaaa alllt vi gjorde. Men ni får massa bilder!

Nu är jag och Emma iallafall hemma hos mig. Det blir grill kväll tillsammans med min familj och Emmas mamma. Lovely!







Jag älskar dig min man.

I'll hypnotize you


dresscode + facelook





Lacklegins, svart linne med spets, vit tröja, min älskade blåa skinnjacka och halsduken. Lovely.
Självklart följer min supersöta svarta rosett handväska med. Soooooooooo cute.


tummen upp till det fina vädret

Godmorgon!

Jag är faktist vaken sedan en timma tillbaka. Bra jobbad Erica! Skoja, nej men det va duktigt av mig. Har hunnit fixa mig, sitter nu med en kopp te och bara latar mig. Alldeles strax ska jag göra det sista, som att borsta tänderna osv. Efter det drar jag till stan med boobisen. Lovely. Det är ju fint väder ute också! Tummen upp till det!

Jag slänger in en outfit bild innan jag drar. Kyssar!


fika i stan imorgon

Jag vet att mina uppdatering sugit idag. Och förlåt för det.
Men nu tänker jag stänga av faktiskt, ska upp skapligt imorgon och åka och fika i stan med boobisen. Lovely. Ska bli fint väder imorgon också, va de någon som sa. Så får hoppas att det blir det. Kameran följer iallafall med imorgon, så ni lär få en massa mysiga bilder. Puss på er, godnatt.


Grattis milica

grattis till milica som fyller år idag, dvs den 11. GRATTIS GRATTIS GRATTIS SÖTNOS!


vaniljglass med chokladsås


Ser det inte underbart ut?

Sitter iallafall med en skål vaniljglass med chokladsås. Hade jag haft mina maränger så hade det varit absolut helt perfekt, men icke sanicke. Hahah! Okej, jag vet, jag är en aning tjockis. Men w/e.


super mysig kväll

Hejsan hopppsan.

Kom nyss hem efter en super trevlig kväll hemma hos kusinerna. Robin har ju fyllt 18, så det blev middag, film, fika, lite teve spel osv. Super mysigt. Trevligt sällskap and so on. Nu är jag iallafall hemma, sitter och kollar på djävulen bär prada och smsar med boobisen. Pratar även med nils och marucs på msn, super trevligt you know.

Angående tröjan jag hade idag, det är Emmas tröja. Hihi. Lånade den lite. Så har ingenaning om vart den är köpt. Men javisst var den riktigt snygg? till mina bruna rygg också. Raaawr. 


dresscode



tröttttisar

Nyss varit ute med Baloo. Är oerhört trötta, får se om vi snart går och lägger oss. ingen mer uppdatering iaf. Godnatt.

boooooooobisen

hejhopp!
emma hos boobisen nu efter att ha varit på maxi med henne och köpt godis och hallonsoda.  Nu ska vi mumsa glass med maränger och chokladsås. Sedan blir det godis till filmen the proposal. Lovely. Tar säkert en massa fina bilder också, dom får ni väl senare isånnafall. Puuussss.

no faggy tonight.

Ska desvärre inte träffa bögen idag. Snyft. Det gick inte att vi sov hos henne, eller här, så vi bestämde oss för att träffas nästa fredag och då träffas tidigare så att vi har all tid i världen på oss att ha kul! Haha nej men så att vi hinner träffas längre. Istället ska jag sova över hos booobisen. Och det funkar ju det med, så klagar absolut inte! Hihi. MEn först ska jag äta sedan får vi se när jag rör mig mot emma. Puss!


(har kollat igenom min mapp med cam bilder, därför jag laddar upp massa gamla)


riktigt ovan.





Vilken skillnaa. Herregud. Jag känner inte igen mig själv. Ser typ... mycket äldre ut? eller något sånt.


klantig...

Tjenis penis.

Sitter i sängen, i en ny outfit efter att ha spillt choklad sås över den förra. Duktigt erica. Duktigt!
Johanna är i nacka forum, men ska träffa henne såfort hon kommer hem. Jag saknar henne massor! Min lilla bög. Huhu. Imorgon ska jag till kusin som fyllt 18. Lovely. Sedan blir det nog Emma resten av helgen. Inte träffat henne den här veckan typ. OMG.. Det är amazing, skoja. Nej men lite knasigt att vi inte träffat varandra på flera dagar, vi som träffas typ sisådär varje dag annars.


Rip mitt hår... ;_;


dresscode + facelook



De va ett tag sen, så nu äntligen slänger jag in en dresscode + facelook.


du vet om det.

Du vet att jag bryr mig jätte mycket om dig.
Den här gången tänkte jag tillochmed mer på dig än på mig själv,
det var därför jag inte ifrågasatte. Det var därför jag inte sa emot.
Jag brydde mig tillräckligt mycket om dig för att inte göra något åt saken.
Jag tänkte tillräckligt mycket på dig för att inte rädda mig själv.
Det var för din skull som jag inte berättade att jag inte höll med.
Att jag inte ville att det skulle bli så som du sa att du ville.
Det var därför jag inte berättade hur mycket du betyder för mig.
För att du betyder så pass mycket,
att jag lät dig gå när du sa att det inte var värt något annat.


rubrik

Godmorgon. blev väckt runt nio av bebishunden, gick ut med honom och somnade sedan om. Vaknade sen runt halv ett och har ni duschat och sitter och fixar mig. Ska träffa Johanna sen, får se vad vi hittar på. Okej, har absolut ingenting kul att skriva. Så puss sålänge.

lagom trött, men helt jävla slut.

Hola!

Sitter i sängen, lagom trött och stör mig på min mobil som vägrar leverera smsen till vissa personer. Dom kan skriva till mig men inte jag till dom. wtf? Aja, sånt händer väl.

Tänkte stänga ner faktiskt. Är inte sådär jätte trött, men är dock helt slut i kroppen efter veckans dans träningar. Så ja, godnatt till er sötnosar. Får se hur mycket jag uppdaterar imorgon. Puss! 


too many barriers

Been tryin' but we just can't break trought.
I know I'm gonna keep wishin' I was with you.
But we just gotta stop,
cause there's too many barriers.


döda mig inte nu, pga bilden...


Emma, din riktigt söta men störda unge. Jag älskar dig. ♥


Jag är supersugen... på låt texter



Sitter i sängen och kollar på supersugen. love it. Pratar självklart med boobisen på msn också, och med marucs dåra. Lyssnar även på låtarna från dansen, måste lära mig texten, nu. Det är liksom ganska så viktigt. Tänkt va illa det skulle se ut, om jag inte kan texten sen när vi har show. Haha, va fult... very bad. Aja, hur som helst. Nu blev det lite mycket för lilla mig. Dator, mobilen, teven, musik och text. Haha herregud, är helt förvirrad. Men så kan det ju gå. Uppdaterar mer sedan.



Johanna imorgon!

God kväll mina riktigt söta läsare. Ni blir bara fler och fler, and i love it.

Dansen gick super och jag känner mig på mycket bättre humör jämnfört med igår. Man får en sån glad energi ifrån danslokalen så det är inte sant. Men inte så konstigt, jag menar, det spelas musik, man har kul tillsammans med sina vänner plus att det är bra träning! Haha.

Hur som helst, efter dansen kom jag hem och åt. Sedan gick jag ner till konsum tillsammans med bebishunden och köpte ett paket glass och maränger. Så när pappa har kommit hem så ska vi äta glass emd maränger och chokladsås. Lovely!

Imorgon ska jag träffa sötaste Johanna. Vet inte vad vi ska hitta på, men något kommer vi väl att göra. Får hoppas på att det blir fint väder så att vi kan vara ute och träffa någon.


Jag och Johanna i somras. Miss it.


En massa dans

Hejhopp sötnosar! Har hunnit äta efter att jag kom hem från dansen. Om en kvart tar jag bussen tillbaka till jordbro för ytterligare en träning. Hoho. Och nästa vecka blir det hela fem träningar. Älskar't! Hur som helst, jag skriver spfort jag kommit hem efter dansen. Puss.


HAHA... vilket skämt...

Hello
Hello, baby you called , I can't hear a thing
I have got no service in the club you say, say
Wa-wa-what did you say?
Huh? You're breaking up on me
Sorry I cannot hear you
I'm kinda busy, K-kinda busy, K-kinda busy
Sorry I cannot hear you, I'm kinda busy

....

Not that I don't like you: I'm just at a party
And I am sick and tired of my phone ri-ringing
Sometimes I feel like I live in Grand Central Station
Tonight I'm not takin no calls 'cause I'll be dancin'
'Cause I'll be dancin'
'Cause I'll be dancin'

Tonight I'm not takin' no calls 'cause I'll be dancin!


tack hjärtat

Hejsanhoppsan.

Förlåt för den kassa uppdateringen. Men hade dans runt sju och efter dansen åt jag osv. Sedan har jag kollat på en film tillsammans med mamma och pappa. Super trevligt. Har inte mycket att skriva. Sitter just nu och kollar på navy cis och pratar med emma och marucs på msn.

Vill bara skriva tack till Melissa som ställer upp en massa för mig. Tack hjärtat.


riktigt jävla hårt

Jag kände ingenting igår, eller idag på dagen.
Nu är det som ett riktigt hårt slag i magen.
Mår illa och är gråtfärdig. Fyfan, jag hatar det här.


gaaaaaaah, irreterad.

Ah men super. Går ifrån datan i fem minuter. När jag kommer tillbaka till rummet så spelas telephone upp. Har inte en sån där jääääätttte lust att lyssna på den just nu. Blö. Jag byter, och vilken kommer då? Jo, badromance. Toppen. Byter igen, och då spelas one step at a time. Blir en aning irreterad och byter, då börjar spelas breakin' up.  TOPPEN. Verkligen vad som behövdes just nu. YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄY....

(för er som inte fattar, de 3 första låtarna påminner & 1 och samma person. & den sista säger väl allt.)


20cm kortare...




Hon klippte bort hela 20cm. Helt otroligt. Sedan färgade vi håret mer, mörkbrunt.
Jag är nöjd. Verkligen. Men måste erkänna att jag skakade ett tag efter klippningen,
typ sådär precis innan jag vant mig lite grann. Fortfarande ovant, men det går över.
Nå, vad tycker ni?


svar på tal bitches

Anonym om Alla vi som tycker borken...: Du e så jävla drygg Erica hatar dig för du lägger alltid dig i andras liv och tror att alla gillar dej men det e inte så utan du har en kompis och det e nån mupp som heter Emma Sjöö och hon har inga kompisar heller

Chanel om Alla vi som tycker Borken...: Nehepp. Du, anonyma personen, hört talas om mig, Emmas kompis, någon gång? Jag vet massor av personer som gillar Erica, jag är en av dom.. Sorry, men du har helt enkelt fel!

Svar på tal: till dig, din anonyma sak. Visst har jag lagt mig i många andras liv. Visst har jag brytt mig om vad som hänt mellan Emma och Borken. (Jag antar att det är vad allt handlar om, då kommentaren skrevs i inlägget angående facebook gruppen.) Men, Emma är min vän, jag bryr mig om henne. Om det händer henne någonting eller om det sker något som inte får henne att må bra, då gör jag någonting åt saken. Alla gånger hon och Borken bråkade, så mådde hon skit. Under deras 6 månaders förhållande så mådde hon riktigt dåligt och hon förändrades oerhört mycket som person. Jag, som hennes vän, fanns då där för henne. Jag stälde upp för henne och gjorde saker som var bäst för henne. Även om Borken inte gillade det, så gjorde jag det, för att hon skulle må bra. Javisst så kom jag emellan dom, javisst så bråkade dom om mig några gånger. Men, det skiter jag i. Att Emma mådde bra var viktigare för mig än att deras förhållande skulle vara på topp.

Sen det där om att jag inte har några vänner förutom Emma, då har jag faktiskt inget att säga. Jag behöver inte försvara mig själv då min vän chanel, redan gjort det. Lite kul att en annan vän än Emma försvarar mig när ni skrivit att jag inte har andra vänner. Så tack chanel för att du ställde upp för mig. Och till anonym, Emma har fler vänner än bara mig. Det är fler personer som tycker om Emma än mig, och jag förstår dom. Emma är en oerhört underbar tjej, så jävla snäll och trevlig. Så jävla söt som person, så säg inte att hon är någon mupp som inte har några vänner, för det har hon. Hon har bara sattit mig före, precis som jag sattit henne före, allt annat. Det är så man gör när vänner behöver en.

Suck on that bitches.


today is the day

Godmorgon cutiepies!

Sitter lite halvt trött i sängen, färdigfixad och så. Väntar bara på att mamma ska komma in med hunden sedan ska vi vidare till stan där vi ska klippa oss. Är riktigt nervös nu. Jag ska ju föfan klippa bort halva mitt hår. Det är mycket. Jätttttte mycket..

Hur som helst, ni får självklart en resultbild när jag kommer hem. Puss!


Memories


har den här UNDERBARA bilden på mobilen. Älskar den verkligen, den är liksom.. Jag vet inte, men kolla bara på den! Haha! Jag och nils, och Jonatan bakom våra fötter. Just Love it.


Det gör ärligt talat ont att säga,

Men det här blir sista bilden på mig som långhårig rödbrunett.
När jag kommer hem imorgon är håret både kortare och mörkare.
Herregud, jag skrämmer mig själv genom att skriva det...


ytterst trevligt.. utan dh?!

Sitter här med en burn juiced energy och pratar med Emma på msn. HAHAHA love her.
Efter förra inlägget följde jag med mamma och tog en fika hos hennes vännina. trevligttrevligt. Pratade även massor med mamma i bilen fram och tillbaka, behövdes. Imorgon åker hon och jag in till stan och klipper oss som sagt. En hel dag tillsammans med mamma i en frisörsalong, kan ju itne bli bättre. Hoh!

Kom just på att jag missade dh när jag var borta. FAN. Jag som var så jävla arg förra veckan för att det inte visades, och så missar jag det nu?! Det är helt otroligt. Så typiskt mig.. Aja, sånt händer. Ska se till att inte missa reprisen på söndag bara.

Hur som helst, nu tänkte jag ta en dusch, sedan sätta mig nere vid teven hos mamma och pappa. Fast först tänkte jag ta ett par sista bilder på mitt älskade hår.. om 13 timmar klipps det av.. RIP.


hemma efter dansen

Goddag.

Kom hem från dansen för ungefär 2 timmar sedan. Gick då och hämtade bebishunden på hunddagiset. Nu sitter jag och mumsar på mina colabilar samtidigt som jag lyssnar igenom låtarna till lillashowen. Ska ju lära mig texterna utantill så att jag kan mima under showen.

Hur som haver, imorgon klipper jag av mitt älskade hår... Herrgud, är jäääättttte nervös. Men det blir nog bra. Får vi hoppas. Visst?


empty

I have a feeling.. It's like.. like I'm empty.


alla vi som tycker att Borken borde komma över Emma Sjöö... NU!

Ja, rubriken säger väl allt?


with my other half, everything feels so easy.


söta lilla baloo

Gick ut med boobisen en stund efter middagen, kom sedan in och hämtade Baloo, gick ut med han. När vi kom in var han helt lerig, så han fick en dusch. Skit söt! Nu sitter vi och kollar på lite bilder vi tog, Bara konstiga. HAHA. Men ni kan få lite bilder på balle baloo, hoho.




UUUUUHM UUUHM UHM

Erica. boobie, bebis, B1, min andra halva.
Jag älskar dig massor♥


sommar

Jag längtar något otroligt efter de där sena sommarkvällarna, precis som dom från sommaren 09. Då jag nästan alltid satt på en strand eller en brygga tillsammans med någon som verkligen betydde något och bara hade det super mysigt. Jag vill tillbaka till just de stunderna när jag satt och plaskade med fötterna i vattnet samtidigt som jag såg solen gå ner på andra sidan sjön.


Bommersvik 09. Det blev underbart, tack vare er.

shopping är bra för hjärtat,

det lärde jag mig idag. Fick såklart med mig lite saker hem ifrån centrum.


En ring, sååååååååå ericigt!

Legins. Love.

Svarta string.

En supersöt rosa bh.

hc

Hemma hos boobisen nu. Dansen gick bra, blir mer träning imorgon. Hur som helst, boobisen ska sminka sig sedan bär det av till handen centrum. Puss!

Färdig fixad

Sitter i sängen, färdig fixad. Ska bara packa sen om ca 35 minuter får jag skjuts till jordbro.
Har saknat dansen faktiskt, hade ju lov ifrån dansen förra veckan, blev liksom, konstigt. Men nu är det igång igen, med hela 4 träningar den här veckan. Lovely. Man blir på så bra humör efter att ha varit i danslokalen med vänner man har kul med. Den här veckan (förutom onsdag kväll) blir det dessutom bara jag, milla och melissa tillsammans med lina och natasha. Ännu mer lovely.


Bild från den förra dansuppvisningen. Hah, dålig bild jag vet.


Stupid in love

This is stupid. I'm not stupid. Don't talk to me, like i'm stupid in love.

fyfan. JAG HATAR SNÖ.

Gick ut med hunden, JÄVLA SNÖ!?
Trodde det skulle få bli vår nu.
Men icke då, det ska komma ännu mer snö?!


"en god natts sömn" jo, ellerhur.

God jävla morgon. Usch, vaknade flera gånger inatt och kunde inte somna om.
Det var för varmt för att ligga undet täcket, men för kallt för att ligga utan.
Jag var för pigg för att somna om, men för trött för att hålla mig vaken
. And so on.

Somnade iallafall om tillslut och vaknade av väckarklockan som ringde klockan tio. Ska nu fixa mig, packa lite för ikväll, packa mina danssaker och äta för att senare röra mig vidare mot jordbro där jag har dansträning. Antar att jag uppdaterar igen innan jag åker. Puss!


...

När man vaknar upp tårögd, mitt i natten, och känner sig tom och borttappad.
Det är då man inser att något har blivit alldeles för fel...


ogillar emmas dator, oki?

Nu tänker jag sova, är i stort behov av en god natts sömn.

Imorgon innan dansen ska jag se till att skriva lite, sen får vi se om jag uppdaterar hemma hos Emma eller inte. Beror på om jag tar emd mig min dator eller ej, kan liksom inte skriva på Emmas eftersom jag ogillar den massor. Blö på den. Hoh. Aja, godnatt.


imorgon:

Har dans klockan 13:00-14:00. Ingen dans senare på kvällen, den är inställd. Så åker nog till älskade boobisen direkt efter dansen och kommer stanna där hela dagen. Sover då hos henne och åker sedan direkt från henne till dansen på tisdag. Den tiden med henne behöver jag, även om jag träffat henne idag och igår and so on, jag behöver henne.

Wellwell, nu ska jag fortsätta mysa med bebishunden, han ligger här och snarkar. Hoho. Puss!


The best boobie ever. I love u, my other half.

mys med bebishunden.

Hejsvejs. Efter senaste inlägget så gick jag ut i en timma med min bebishund. Pratade i telefon med Emma under tiden, vilket behövdes. tack för att du alltid finns där hjärtat. Hur som helst, kom hem lagom till middagen och efter maten så cyklade jag ner till konsum tillsammans med lillebror och kusin och köpte godis. Haha! JAG cyklade. Måste sett roligt ut. Hahahahahah.

Nu ska jag iallafall mysa ner mig i sängen med datan, lite godis, mysiga kläder och mobilen framför teven. Ska kolla på "evan den alsmäktige" tillsammans med bebishunden som ligger bredvid mig och vilar huvudet i mitt knä. Så söt! love him liksom.

Aja, uppdaterar väl senare. Puss.


jag blir så glad.

Hejsvejs.

Kom hem för lite mindre än en timma sen. Var och träffade Emma och Anas, vi hade det trevligt.



När jag startat datan och loggat in på bloggen så såg jag denna kommentar:
 


Blev riktigt glad. Det här gjorde verkligen min dag. Tack sötnosar, inte bara ni som kommenterar, utan alla ni som läser min blogg. Ni är guldvärda. Hih.

det här är en tråkig rubrik

Godmorgon. Vaknade runt halv tolv. Gick då upp och tog en dusch. Har nu fixat mig och ska om en halvtimma ungefär ta bussen för att träffa boobisen. Så ska fixa det sista nu och sen åka, tänkte bara skriva att jag levde liksom. Hoh. Uppdaterar när jag kommer hem. Puuussssss.

i lied, sweet dreams.

Det där om att jag ska vara vaken halva natten, eheh, går och lägger mig nu. Eller a, ska tvätta bort sminket först. Sen sova. Är helt slut.

Imorgon ska jag träffa boobisen och troligtvis någon annan. Puss!

vill inte sova

Hola!

Nu är jag hemma. Sitter i sängen och är en aning trött. Men vill inte sova. Hoho. To bad. Ska nog göra iordning lite te och sitta här halva natten framför facebook och lyssna på musik. Nice huh?

Uppdaterar laaaaaaater.

sjukt mätt

Hejsan hoppsan cutiepies.

Sitter i kusins rum och tar det lugnt efter god mat, god fika, en massa choklad, glass och tre timmars monopol spelande. Är hur mätt som helst, som ni kanse förstår. Att jag ens fått i mig allt. Helt sjukt. Kommer vara mätt i en vecka nu, de skulle inte förvåna mig. Hur som haver, pappa lillebror sitter fortfarande och spelar monopol. Jag hade nog fortfarande varit med nu om jag hade orkat spela, men nej, efter tre timmar fick jag nog. Ehehe. Vet inte hur länge vi ska vara här, men det ser ut som om vi ska vara här ett tag till. Mamma kollar på film med moster och kusin, lillebror och pappa spelar, tjabo ligger och snarkar på en matta och jag sitter här och är osocial. Mormor, andra moster och lilla kusin åkte hem vid åtta. Saknar lilla loreena redan, snyft. Min solstråle.

Whatever, nu ska jag geeka mig framför facebook. Puss!


Emma duschar

Godermorgon.

Sitter i boobisens rum och lyssnar på musik och kollar runt ite pådatan medans emma duschar. Påskafton idag,omjag inte har helt fel. Blirupphämtad här runt två och ska då tillmoster där det blir middag senare ikväll. Trevligt trevligt. Förlåt för stavfel och ihopsittande ord. Men emmas tangentbordär fucked up och jag kan inte sudda ut nör jag gör fel. Lite svårtnär hon pillat bort vissa knappar liksom.Menmen.

Nu ska jag iallafall fixa det sistsa, typ packa ihopmina sakeroch fixahårfet lite gran. Sen får vi väöl hoppas på att Emma hinner duscha klartinnan jag åker. Hoh.

Har inte så mycket mer att skriva, lägger in en bild på emma iställte. Puss!


HAAHAHAHAJ

Sitter hemma hos boobiesen, skrattar åt borken osv. HJAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH fett synd.

hejdå! :D

Jag saknar dig ♥

   


boobiesen tonight

Har precis kollat på reprisen utav vampire diaries. Trodde jag hade sett alla sju avsnitten, men inte det här. knasigt det kan bli. Hoho. Ska nu ta det lite lugnt fram till middagen. Efter maten ska jag träffa Emma. Trevligt trevligt. Uppdaterar väl ikväll. Puss!


Tvilling

Goddagens, kom nyss hem efter att ha träffat supersöta Jelena. Vi drack chailatte, kollade runt lite osv. Trevligt och kul hade vi iallafall. Bilder tog vi också, inte sådär jätte många, men en del.



Ingen blogglust, uppdaterar senare istället. Puss.

en sjuk dröm och senare jelena

Godmorgon sötnosar.

Vaknade runt tio av en helt sjuk dröm. Den var sjuk att jag inte ens kan ta upp den på bloggen. Skriver bara: HA HA HA! Hur som helst, Har precis fixat mig, ska äta lite sen om någon timma sådär så åker jag och träffar Jelena i handen. Vi ska ta en fika och prata om allt som hänt sen vi träffades sist, dvs i februari. Sen antar jag att vi tar en massa bidler också. Puss!


prov tar en på krafterna

Sitter här och gäspar. Är verkligen slut efter alla prov jag haft i veckan. Tänker iallafall tvätta bort smink och borsta tänderna, sen sova. Uppdaterar imorgon innan jag träffar Jellsan. Puss på er!


Grattis Robin!

Just ja,

Grattis till min underbara kusin som fyller 18 idag.


like you do it

fly like you do it
like you high
like you do it
like you fly
like you do it
like a woman


overboard - Justin Bieber feat Jessica Jarrell

"I’m overboard, And I need your love
Pull me up, I cant swim on my own
Its to much, Feels like I’m drowning without your love
So throw yourself out to me
My life saver, Life saver
Oh life saver, My life saver
Life saver, Oh life saver, Oh life saver
Oh life saver, Oh life saver"

Har fastnat för låten.


i can

Juste because I CAN.


jag mår super.

Låten som får mig att må super just nu, den påminner om någon liksom. ♥


guess what i got


MUMS! Vet att det börjar bli lite mycket sånt här..
Men eftersom jag har massa träningar så är det faktiskt okej! Hihi.


beskyddande bebishund

Precis varit ute på långprommis med bebishunden. Älskar att gå ut emd han på  kvällen, samtidigt som jag pratar i telefon med boobisen. lovely liksom. Haha speciellt när han skäller på gamla tanter som kommer ifrån bussen nu i mörkret. Älskar't! Den här gången sa tanten typ: vilken fin hund! som skyddar dig när du är ute i mörkret. Det är en bra hund det där! Och ja! Det är han verkligen! Älskar min bebis. Huhuh.

Hur som helst, sitter och kollar lite på bilder och planerar för i veckan. Imorgon ska jag träffa Jellsan. På lördag är det middag hos moster och på söndag ska jag nog träffa Emma. På måndag har jag två dansträningar. 13:00-14:00 och 18:20-19:35. Tisdag har jag också dans, 13:00-14:30. Onsdag, träning igen, 19:10-20:25. Torsdag, 13:00-14:00. Herregud. Aja, det är kul, så ska inte klaga.

Vilket långt inlägg. Puss!


Bebishunden för lite mer än 3 år sedan, innan han fick komma hem till oss.


omgjord design

Tröttnade på den förra, så började göra om den lite och, a, såhär blev den dåra. Får duga liksom!
Nu tänkte jag gå ut med min älskade hund. See ya!


alla begär.

Jag är inte så krävande egentligen.
Och jag brukar inte begära mycket.

Men det känns som om jag gör det.
Just nu iallafall. Förlåt för det.


eenie meenie miney mo'


fika med jessica

Hejsanhoppsan,

So slutuppgiften gick super, tror jag iallafall. Skrev hela 5 sidor på en halvtimma. Och kände mig super nöjd, guess thats good? hur som haver, slutade runt tre och mötte då Emma en stund innan jag mötte Jessica vid bussen halv fyra. Jag och Jessica tog en fika i centrum och pratade en massor. Super trevligt. Strax innan halv fem så tog jessica bussen hem och jag tog tåget hem till moster där mamma och lillebror var. Efter lite prat där så åkte vi sedan hem.

Tänk att om 6 dagar klipper jag av mig håret... Gosh.. Nervöst! Inte varit korthårig sen jag va typ 4 år gammal! Tänk om jag inte ens passar. vafan ska jag göra då? Orkar inte med löshår, så jobbigt. Menmen. Det får vi väl se då.

Nu ska jag iallafall träna sångtexter och dans, uppdaterar väl senare. Puss!


Dubbla prov, dubbel fika

Sitter i caféterian och kollar på emma som jobbar matte, duktig hon är. Jag har iallafall slutat, eftersom jag inte hade något att göra på svenskan. Lektionen innan hade jag matteprov, gick nog ganska bra. Hoho. Efter lunchen blir det fika med klassen och en lärare som slutar efter lovet. Efter det blir det so. Ska skriva en slutuppgift, får hoppas att det går bra. För skulle behöva högre betyg i so. Hur som, efter skolan ska jag träffa jessica. Vi ska ta en fika i centrum och senare rör jag mig väl mot emma. Uppdaterar ikväll när jag kommit hem. Puss!

RSS 2.0