not a lot of words here, broe.

Jag har inte mycket att säga, mer än godnatt.

as usual

Nu tänker jag duscha. Sedan ska jag antagligen sitta vid datan tills jag inte kan hålla ögonen öppna längre, som vanligt. Uppdaterar efter att jag duschat. Kyss!


mohahah

Det roliga är, att ja precis så är det. :)

nyttt



Köpte en otroligt ericig bh idag. hoh. söt va?

adhdadhdadhdadhd

Har precis fått den där briljanta idéen där jag ska fota istället för att rita till bilduppgiften, och sedan redigera ihop två bilder. Ser verkligen briljant ut i mitt huvud, men när jag försöker förklara för mamma vad jag behöver hjälp med låter det helt stört. Får damp. Måste göra klart bilduppgiften. NUUUUUU. Asså gaaaaah. blöblböbölblöblöblöb.


....

Jag behöver inte känna mig elak eller ha skuldkänslor alls.
Jag gör rätt val just nu. Jag är så sjukt mycket bättre utan dig.


3 dagar i veckan... (y)

Precis kommit hem efter att ha sprungit ett var runt elljusspåret med hunden. Behövdes verkligen. Har suttit och degat framför datan och teven ända sedan dansuppvisningarna förra helgen. Så nu ska jag börja springa 3 dagar i veckan, wish me good luck.

Hur som helst, nu ska jag sätta igång och arbeta med min bilduppgift som vara inne på fredag. Kyss!


sleepy.

Nu tänkte jag nog sova. Godnatt!

"Varför bloggar du? Är det ens roligt?"

Den vanligaste frågan jag får av mina ickebloggande vänner är: "Är det verkligen kul att blogga?". Självklart är det kul att blogga! "men varför?".

Jag började att blogga för ett och ett halvt år sedan om jag minns rätt. Då bloggade jag endast för att mina vänner gjorde det och för att jag ville vara som alla andra. Men så är det inte längre. Absolut inte. När jag bloggat ett tag märkte jag att allt fler och fler personer började läsa min blogg och kommentera att det var bra. Jag började blogga ännu mer, läsa flera bloggar, inspireras och utvecklas som bloggare. Ännu fler började läsa min blogg och jag började känna mig mer och mer hemma hos bloggen.

I bloggen har jag chansen att sprida mina tankar och åsikter, att skriva av mig om det är något som tynger mig eller om jag helt enkelt inte har något annat för mig. Här kan jag skriva eller göra precis som jag vill, utan att någon kan styra eller ställa över det. Här kan jag vara mig själv, utan att någon försöker ändra på det. Visst finns det folk som kommenterar elaka och onödiga saker, men jag bryr mig inte, för här i bloggen känner jag mig fri oavsett om någon kommenterar något. Den som kommenterar har ju trots allt suttit och läst mina inlägg innan de kommenterar min felstavning eller mina åsikter.

De som läser min blogg, tycker uppenbarligen att jag är intressant eller rolig. De roar sig uppenbarligen av min tråkiga vardag och de tycker om att läsa om vad jag tycker är rätt eller fel, eller vad jag tycker om mig själv. och det gör mig glad. Att folk ens bara klickar sig in på min blogg får mig att le och ger mig lusten att fortsätta blogga.

Sen jag började blogga har jag utvecklats enormt. Jag har fått en sådant bättre självförtroende och är så mycket stoltare över mig själv, just för att folk lägger ner sin tid på att läsa om mig. Men visst, det finns ju folk som läser bloggar för att de tycker att folk är pinsamma eller skämmer ut sig själva. jag menar, jag läser t.ex. kissies blogg för att jag tycker hon är riktigt pinsam och för att hon inte har någon riktigt självrespekt. Men jag är trotsallt inte kissie. Jag redigerar inte mina bilder så att jag ser smalare ut, jag behöver inte plastikoperera mig för att känna mig vacker och jag leker inte elak för att dra till mig mina läsare. Jag bryr mig inte ens om hur många läsare jag har, för jag kan ärligt säga, att jag slår inget rekord med min statistik, men att jag har läsare som läser om mig ger mig kraften att fortsätta och orken att lägga ner tid på det här.

För att blogga tar tid, att skriva det här inlägget har tagit mig en kvart nu, och jag är inte ens klar. Men det är värt det. Jag yttrar mig inte bara ute på internet, utan att sitta och skriva inlägg på bloggen har gett mig ett större ordföråd och har defenitivt utveklat mitt sätt att skriva. Tack vare bloggen, och andra bloggar jag läser, har jag arbetat mig upp till ett mvg i svenska. Och det ska jag verkligen tacka er läsare för. Hade det inte varit för er, hade jag inte bloggat och inte heller utvecklat mitt skrivande. Så tack.


(bilden är på boobisen. tyckte bara den passade in skjukt bra.)


skolavsltningsklänning, check!

Vet att jag köpte de rosa shortsen. Men hittade en helt underbar rosa klänning som är riktigt ericig. Den fick det bli. Så beställde hem den nyss, den kommer väl om några dagar. hoh. Söt va?


mys ute på tomten

Sitter ute på tomten med en stickad kofta och myser. Känns verkligen som sommar nu. Love it. övriga i familjen spelar kubb, men haha nä, lyckas alltid få en kubbpinne i huvudet, så tänker inte vara med.
Imorgon är det sista riktiga skolveckan i skolan. Sedan blir det bara slöa dagar den sista veckan.
Sommarlovet börjar alltså om en och en halv vecka. LOVELY.


your eyes don't lie.

I know I hurt you. I know you are hurtin' still.
But I'll make it up to you. Yeah, baby, I will.
'Cause what we had was so special
You know we can't give it up.
Now that I'ma lookin' at you I can see.

I can see it in your eyes,
You feel the same about us as I.
There is no way the truth can be disguised.
You're still in love with me.
You were never really out of love with me.
Your eyes don't lie, and they never will, boy.

 


"tack"

När någon ger dig en komplimang,  säg tack, och inte "nej, usch omg".
Ingen kommer kunna tycka om dig, om du inte tycker om dig själv.


abcd.

du gör mig förbannad.

i need one too.

every girl needs her own prince charming.


morsdag

Hejsvejs.

Blev en riktigt trevlig kväll igår. Åt middag hos kusin som fyllde 8. Fick sedan skjuts till coop, hämtade upp Emma på vägen och vi köpte godis och dricka. Sedan mötte vi upp Nilspils och rörde oss efter en stund hem till Emma där vi kollade på alvin och gänget 2. Sedan drog vi ut en liten sväng och träffade nils polare. Super trevliga lirare. Jag och Emma kom hem, kollade klart slutet av filmen och la oss sedan i sängen och snackade liteeee. Mysmys. Somnade runt halv två någonting tror jag. Vaknade runt halv tolv, fixade oss, åt frukost och sedan tog jag bussen till västerhaninge där jag köpte rosor till mamma. Tog bussen hem och ingen va hemma. Mamma och pappa hade åkt till mormor med bebishunden och lillebror var hos någon. Så jag passade då på att städa mitt riktigt stökiga rum och dammsög hela övervåningen. Nu sitter jag och väntar på att min kära mor ska komma hem så att jag kan ta hand om henne då det faktiskt är morsdag idag.

Nu: byta om. Kyss!


ben&jerry glassbaren

Godkväll!
Sitter i sängen med datan i knät, tillsammans med boobisen som har sin dator i sitt knä. Dagen har varit super trevlig. Efter skolan åkte jag och Emma till mig och gick på långpromenad med bebishunden. strax efetr att vi kommit hem igen, så kom min kära mor hem och hon tog med oss till tyresö centrum där hon bjöd mig och emma på ben&jerry's på en glassbar, med endast ben&jerry's. Mums! Efter det gick vi omkring lite i tyresö centrum och shoppade presenter till sötaste Loreena som precis fyllt 8. Grattis i efterskott bebis. Ska till henne imorgon btw. hur som, jag köpte ett par leggins också. Och inte vilka leggins som helst, utan ett par hellokitty legins från H&Ms barnavdelning. HAHA. Men dom va skit söta!


SÖTA? VISST?

Hur som, när vi kom hem lagade jag mat, och det blev väl sådär. Sedan träffade vi marucs och med honom kollade vi på Alvin och gänget. Trevligt trevligt. Blev sedan en liten sväng ut när vi följde marucs hem och nu sitter vi häraaaaaaaaaaaaaa. hejsvejs.


jag lovar sötnos.

oroa dig inte. jag kommer finnas där.

Åter igen.

Du gör mig knäsvag. Åter igen.

Angående mitt självförtroende

Jag har ett ganska bra självförtroende. Jag menar, även om jag inte gillar alla mina egenskaper eller hela min kropp, så är jag nöjd med mycket. Mer än vad folk kan tro. Jag sätter ganska höga krav på mig själv, just för att jag vet att jag kommer klara det. Jag ger mig själv nya utmaningar, just för att jag vill bli ännu bättre. Jag vågar framför allt göra som jag själv vill, utan att oroa mig om vad folk ska säga eller tycka.

Jag kan absolut kolla mig själv i spegeln och säga: vad fin jag är idag. Men jag har lika lätt för att säga: usch, idag är helt enkelt inte min dag. MEN, oavsett så kan jag visa mig bland folk, utan att oroa mig över att någon ska kommentera att jag ser trött och sliten ut. Jag kan visa mig utan smink, utan att oroa mig över att någon bryr sig. För jag bryr mig inte, och jag vet att oavsett hur sliten jag ser ut, så är jag samma person med samma personlighet.

Det här betyder inte att jag inte bryr mig om mitt yttre. För tro mig, det gör jag. Jag älskar att klä mig flickigt med rosa rosetter. Jag älskar att fixa håret och spraya lite extra parfym, innan jag rör mig utåt. Jag älskar att se hur folk kollar på mig när man hör mina klackar slå mot golvet längst korridoren och jag älskar när folk kommenterar att jag har vackra ögon. Jag älskar helt enkelt att höra att det inte bara är jag som är nöjd med vem jag är, utan att faktiskt andra också är det.

Men självklart finns det folk som slänger ur sig elaka och spydiga kommentarer. Men jag tar inte åt mig. Det är något som jag lärt mig med tiden, att inte ta åt mig av det jag helt enkelt inte vill ta åt mig av. Kanske är det min absolut bästa egenskap. För nästan ingenting kan få mig att tveka, gällande mig själv. Inte just nu iallafall. Jag har accepterat mig själv, och mina små skavanker. Jag är lärt mig att jag har mindre bröst men kanske mer rumpa och höfter. Jag har lärt mig leva i min längd och att jag kanske inte har de smalaste benen. Men jag trivs i mig själv och i hur jag ser ut. Utan min längd eller mina höfter skulle jag inte vara jag.

Jag är stolt över vem jag är. Och med hjälp av det kommer jag komma långt. Det gör mig ännu stoltare.


shopppping



Tro det eller ej, till skol avslutningen. Med vitt linne och rosa detaljer.
OMG ska Erica inte ha en klänning till skolavslutningen?!


peace broe.

babybabybabybabyrosa.

dresscode

Godmorgon!

Sitter i en gullig outfit och kollar på vakna med the voice. Älskar. Tjabo ligger här bredvid mig och myser. Min bebishund. Jag ska alldeles strax ta bussen. Först får ni en outfit bara. Puss.


Jag är den jag är och jag beter mig som jag gör.

Några har frågat mig hur jag kan lägga ner så otroligt mycket tid på dansen. Hur jag kan välja dansen före vänner och före pojkvänner. Hur mina vänner reagerade och om det var pågrund utav dansen som det inte höll mellan mig och min senaste pojkvän. Jag ska svara på allt, jag lovar. Först ska jag förklara mig, vilket jag egentligen inte tycker att jag behöver. Men att skylla på dansen för att det tog slut mellan mig och en kille, är bara barnsligt.

Jag har testat på alla möjliga sporter som yngre. Jag har gått på konståkning, cheerleading, handboll, innebandy, fotboll och simning. Jag har ridit och testat på att rita och göra egna smycken. Jag har testat massor men ingenting har passat mig eller min personlighet.

Jag är den där väldigt flickiga och gulliga flickan som lever i en rosa värld bland rosetter, klackskor och underbara parfymer. Jag är hon med det ganska höga självförtroendet och hon som ställer allt för höga krav på sig själv. Jag är hon som inte ger sig så lätt och strider tills hon fått som hon vill. Jag engagerar mig och arbetar för att nå de högre betygen i alla ämnen. Jag lägger ner tid på mig själv och sätter mig själv först, framför många andra. Jag är helt enkelt den jag är, och det får folk acceptera.

När jag började dansa, för två år sedan, så började jag hitta mig själv. Jag kände mig bekväm och jag hade roligt samtidigt som jag förbättrade mig själv både fysiskt och psykiskt. Var jag arg, ledsen eller bekymrade mig över något, så kunde jag alltid låta det gå ut över dansen. Då menar jag ingenting negativt, utan jag dansade bättre och koncentrerade mig mer om jag var arg på någon elelr något. Och efter en timma i danslokalen kändes allt så sjukt mycket bättre. Jag lärde känna nya vänner som ställde och ställer upp för mig i vått och torrt. Jag blev mig själv och jag kände mig hemma. Man skulle kunna säga att jag kände att jag äntligen hittat något som jag faktiskt lyckats med, och att jag nu hittat något som gjort andra och speciellt mig själv, stolt över mig.

Om jag då träffar en kille, som vill att jag lägger ner tid på honom, och tycker att det är jobbigt för att jag lägger ner ås mycket tid på dansen, så är inte han den jag behöver. Han är inte den som jag kommer kunna lita på eller kunna prata med. En kille som gillar mig, måste gilla att jag dansar och har något som jag tycker om och som jag lägger ner tid på. För dansen är viktig för mig.

Och mina vänner. Jag antar att de inte är några bra vänner ifall de väljer bort mig pågrund utav mina träningar och min känsla för rytm. Men inga utav mina vänner har valt bort mig. De har stöttat mig och funnits där. Emma t.ex. kom tillochmed på uppvisningen, vilket betydde något enormt för mig. För hon fanns där, hela tiden, i tre månader, när jag tränade varje dag, inför showen den här helgen. Hon fanns även där när showen väl var igång.

Så fråga inte hur jag kan lägga ner tid på, hur mina vänner reagerar eller hur jag kan välja bort en pojkvän pågrund av dansen. För dansen är den jag är, och dansen är det som gör att jag kan vara så sjukt stolt över mig själv och den jag är.


dead red details


Trött

Hejsan. Nu har jag precis vaknat efter att ha kommit hem efter en konstig dag i skolan och somnat. På bilden jobbar vi med hus och skala typ tillsammans med tekniken, vi bygger hus i kartong osv. Idag var mitt hus som var nästan helt klart och riktigt genomarbetat helt borta. Arg jag blev. Men det skulle inte påverka mitt betyg iallafall och jag behöver inte göra något nytt. Så efter no provet som jag tror gick bra, fick jag åka hem då vi skulle ha 2 timmars teknik och jag inte hade något arbete eftersom huset var borta. När jag kom hem hämtade jag tjabo på hunddagiset och sedan somnade jag. Vaknade typ för tio minuter sen och är sjukt hungrig. Vilken usel dag. Usch. Uppdaterar sen.

bli trygg hos mig.

Dagen har varit underbar. Jag har mått toppen. Jag har varit stolt över och nöjd över mig själv. Men såfort jag började tänka på allt du gått igenom, så blev jag gråtfärdig. Jag förstår inte hur en sån underbar person som du, har fått tagit emot så jävla mycket skit. Jag skulle göra vad som helst för att få dig att känna dig trygg. Förlåt för allt jag sa, och för hur jag betedde mig. Men jag visste inte. Nu när jag vet, vill jag göra ALLT för att du ska kunna lita på mig igen.


på youtube, det ni!



(har annan frisyr på dessa videosar än vad jag har på bilderna eftersom att de är från olika dagar!)


från showerna










Nu ska jag rusa till skolan. Kyss.

Total nöjd

Godkväll sötisar. Sitter i köket med mamma, pappa, moster och mosters pojkvän. Super trevligt. Helgens shower har gått super. Är total nöjd. Idag kom jag hem med fyra buketter blommor också. Lovely. Bilder från både lilla och stora showen kommer senare ikväll. Kyss!

It's show time

Godmorgon. Pappa väckte mig för en kvart sedan ungefär. Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Men ska alldeles strax upp och fixa håret, äta lite, packa ner mitt smink osv. Ska vara i aulan till halv tolv ungefär. Där ska jag sminka mig och hjälpa melissa med hennes hår. Sedan blir det show. Lovely. Får se om jag uppdaterar när jag kommer hem ikväll. Kyss

..

poor girl..

bikiniraaaaaand

hejhopp.
Sitter i sängen och kollar på ghost wisperer. super trevligt. Efter skolan idag åkte jag hem och solade i en hel timma på tomten. bikinirand. love. sedan blev det dans och alldeles strax ska jag duscha. Imorgon bötrjar jag efter lunch. Så ska möta några på 11.25 tåget och vi ska ner till rudan och göra kalrt en uppgift. Sedan blir det elevensval och sedan slutar jag. Då åker jag väl antagligen hem och solar, för att sedan åka till dansen för det sista genrepet. för i helgen blir det show, can't wait!


.

En sann vän struntar i om du är pank,
om ditt hus är ostädat,
vad du gjort i ditt förflutna
eller om din familj gör massa tokigheter.
Den älskar dig för vem du är.
En sann vän ifrågasätterinte vänskapen
fast det kan gå långa perioder utan att ni talar.

Well, this is me.

I just can't be someone else.

grey's

Duschat. Skönt.

Skola idag: sjukt sommrig. Solade i handen med mitt trevliga lilla gäng. Spanska provet gick bra och slutade skapligt för att kunna åka och köpa skor till showen med mamma. Sedan blev det mat från grillen att ta med till aulan, som jag åt innan jag hade träning.

Nu är jag verkligen helt slut. Sitter och kollar på grey's anathomy. lovely. Ska sova, aldelles strax. så trött som jag är. Lite uppdatering kanske ni får innan. Kyss!


it's hard. to hard. fuck.

I didn't love you. I don't love you. I won't love you.
But I need you're suport. And I need you by my side.

summer day


Simon, så söt!

C00lingar.

a cute baby.

HAHAHA snyggve!

HAHAHA söt!

Hejsan sötnosar, sitter i sängen helt slut. Verkligen död. hade förgenrep idag ju, rolig med varmt och stressigt. MEN, inte många dagar kvar nu. På lördag smäller det! Då blire show! Och om jag har tränat?! Det här kommer bli super. Känner det på mig. Aja hur som helst, ska duscha nu. Sen sova. Kyss!


.

Fuck it. Jag saknar dig.


svar

Svar till cecilia: Jeans jackan är inte min hjärtat. Men den är från gina, förra året i think :) puss.


perfection

in my eyes, you're perfect.


ny header.

lovel it. bara älskar den, hoho. :)


doesn't you miss it?


underbar dag, faktiskt.

bild, teknik och no. jobbade jätte mycket med mitt hus som jag bygger både på bilden och tekniken. Lunchrasten blebv spenderad med... nej inte emma, (:o) utan med sötaste malin! Vi pratade massor, eftersom vi inte pratat med varandra på typ.. evigheter? Och det var riktigt trevligt. Har saknat henne och de andra brudarna. Efter att jag slutat satt jag i cafeterian i typ 50 minuter med jenny innan jag tog bussen med emma till emma. Bytte kläder och åkte sedan till dansen. Åt lite mat med jenny, som jag mötte upp igen på vägen. Sedan blev det träning. Lovely.

Nu stter jag i soffan, utpumpad och med onda fötter efter att ha gått barfota i mina klackskor hela dagen. JAJAJAJAJJA nu ska jag kolla klart på ugly betty sedan blir det dh. Sen dusch, sedan ska jag sova. Puss!


:*

godnatt.

kortfattat. love it.

Hola!

Sommrig dag idag. Love it. Rolig skoldag. Love it. Dans. Love it. Nu: duscha. Puss!

lovely.




Nu ska jag måla naglarna, like this, fast med andra färger.

var ute och fotade bebishunden.






.

don't know why i'm still waiting.
don't know why i'm still searching.
don't know anything at all.


you're such a backstabber.


.

Everything is okey in the end.
If it´s not okey, It´s not the end.



ingen rubrik... okej?

Hejhopp. Kom hem för en halvtimma sedan ungefär. Hittade ingen bikiniunderdel. Dock så hittade jag ett spetslinne. Lovely. Så det fick följa med hem dåra. Nu ska jag plugga lite inför engelska redovisningen imorgon. Sedan ska jag ut och träffa min boys här i lillgården. Trevligt trevligt.


Bild på mig och Johanna från Mallorca 2008. Sälen var riktig, cute huh?


pictures






i love you faggi

söka efter underdel

Nu ska jag och faggi vidare mot centrum. Ska kolla om jag hittar någon bikini underdel som passar till min svarta överdel med nitar ni vet?


Bilderna från igår lägger jag upp när jag kommer hem. Kyss!

once again.

Now I've got you once again.


hos min faggi.

Inspelningen på dansen gick super. Nu sitter jag hemma hos Johanna. Hon ska bara fixs sig, sedan ska vi ut i det super fina vädret. Lovely! Aja, kameran följer med, så kanske lägger upp lite bilder sen. Kyss.

bebishunden, ily.

igår- tre och en halv timmar dans, hemlagad pizza med pappa, film kväll med pappa, somnade i soffan.
idag- vaknade, fixade mig, åt pizza till frukost, data.
snart- filma en sak till dansen, planerat att träffa johanna, annars, träffa emma.


Jag älskar dig din knäppa sak.


.

dom drar tillbaka dig i skiten.


tack, den värmer.

Det bevisar bara hur mycket jag egentligen betyder för dig.

pushed me down

You just can't understand how much you've pushed me down.


galet trött.

Hello bitches.

Sitter nyduschad i sängen och kollar på sex and the city och äter marabou polka. Allt det här behövdes verkligen efter 5 och en halv timmas dans. Är helt slut. Jag tror inte att ni förstår hur trött jag faktiskt är. Det är helt sjukt. Menmen, ska inte klaga, för jag har ju kul när jag dansar. Det är bara sååååååååå mycket just nu. Galet.

Hur som, igår shoppade jag massa kläder till showen med mamma. Sedan sov jag hos Emma. Super trevligt hade vi det. Idag var det dans mellan 3 och halv nio och imorgon blir det ännu mer dans. Lovely. Aja, uppdaterar mer sen. Kyss.


your bestfriend.

Bästavännen är hon/han som ställer upp för dig, oavsett vad.
Det är hon/han som faktiskt håller dina hemligheter hemliga.
Hon/han är den som lyssnar och muntrar upp dig när något besvärar dig.
Din bästavän ska tycka om dig för att du är du, inte för något annat.
Bästavännen är hon/han som inte trycker på dina svaga punkter,
utan det är hon/han som ska få dig att bli starkare.

tänk på det, innan du kallar någon för din bästavän.


dh - dusch - sängen

Sitter i sängen och kollar på desperate housewives. Efter det ska jag duscha, sedan sova. Imorgon har jag ingen dans, omg otroligt.. hur som, jag och mammar åker till farsta efter skolan för att shoppa lite. till vad? jo till showen ofc. Behöver ju scenkläder.

Wellwell, nu tänkte jag kolla klart på dh osv. kyss.


bikini överdel




Nå? Vad tycks?
I love it.

HAHA

HAHAHAHAHA!!!!!!!!!

the truth.

to be honest... i'm lying.

i love you, always.


tagggggad

hej sötnosar.
Blev inge emma idag. Hade helt ärligt inte orken att göra något. Tyvärrrrrr. Så har istället kollat på film med mamma och nu finslipar jag min svenska/so uppgift lite grann. Det gör jag bara för att kunna gå på alla veckans träningar. det vill säga, veckans 12 träningar. Kommer vara helt slut nästa helg, men så är det. Börjar närma sig show nu. Gosh, om två veckor. Taggad som fan. Lovely. Hur som helst, ska äta upp min ben&jerrys nu. Hoho. Puss!


mango berry swirl


Igår kväll, efter att jag varit i ösmo blev det ben&jerrys och new moon tillsammans med mamma. Hade det super mysigt och somnade sedan i soffan till någon riktigt blodig film. Vaknade runt halv elva idag. Tog då en dusch och sedan började jag plugga. Skrev klart min Sv/So uppsats precis. Ska fixa mig lite, sedan träffa älskade emma. Kyss!


i'm small, but great.

Challenge does not come to small people. Challenge comes to great peolpe


Svar på fråga

Elin om more sleep - more training:
Hej, om du inte får välja dig själv, vem i din klass har bäst klädstil tycker du ? Av tjejerna, :) Puss :)<3

Svar: Det finns många tjejer i min klass som klär sig fint. Alla klär sig ju på sitt eget sätt om vi säger så. Men om jag blir tvungen att välja tycker jag nog Malin har finast klädstil. Hon passar verkligen i allt och hon vågar sticka ut och vara sig själv. Lovely.

Svar på tal

okej.. HAHAHA Fyfan vad skrattretande när jag får kommentarer där det står "okej erica. vi bryr oss inte". och? Har jag tvingat er läsa min blogg? Eftersom det är min blogg så skriver jag vad jag vill. Om ni inte bryr er behöver ni faktiskt inte läsa. Och well, hade ni inte brytt er hade ni inet först suttit och läst inläggen för att sen kommentera dom. Gosh. Väx upp.


ösmo

Godermorgon.
Varit vaken sen tio, sitter färdigfixad i köket och läser lite bloggar. ska om en och en halv timma ungefär, åka till kusinerna i ösmo då deras mamma fyllt år. Ska bli trevligt. Får se vad jag hittar på efter det, skulle träffat Emma, men det går inte då hon ska bort. Antingen så fortsätter jag plugga eller så ringer jag någon trevlig person.

Hur som haver, uppdaterar när jag kommer hem från ösmo. puuuuussssss.

dans 4-8

Goddagens.
Sitter i köket med skadad hand och äter lite mellis. Ska alldeles strax få skjuts till dansen som börjar 4. Slutar runt 8, men har matpaus emellan. Då ska jag melissa och milica till kebaben och äta. Lovely. Huhuhuh. Tar med mig kameran, får se om det blir lite bilder. Hur som helst, tänkte bara skriva det. Kyss!


plugghästen hummer ett.

Har pluggat sedan klockan halv sex. Duktig jag känner mig. Har skrivit hela 3 och en halv sida på min filmanalys som ska vara klar på Har dock hälften av alla frågor kvar. Herregud. Borde kanske bli en roman-författare? Skoja. Nu tänkte jag iallafall stänga av datan och gå och lägga mig. Är ritkigt trött, även om jag somnade i två timmar när jag kom hem.

Juste, dans imorgon, mellan 4 och 8. Hallelujah. Skoja. Aja, uppdaterar väl när jag kommer hem efter det. Om jag orkar. Kyss.


Soooool

Sitter på tomten i solen och myser med min fula hund. Det är riktigt riktigt varmt ute. Iallafall här, ute på landet. I handen blåste det massor. Hur som helst. Gick tidigare ifrån skolan eftersom jag var så sjukt trött. Så ska sitta i solen och bara ta det lugnt och kanske plugga lite mer ikväll.

!

Som en elefant går du på mina nerver.

It's hard

Not to see you. But to hear your voice.

Helt helt helt helt helt helt helt slut.

Hejsan. Kom hem klockan nio, har hunnit äta live och nu ska jag duscha. Efter duschen ska jag sova. Fyfan va trött jag är efter alla träningar och det kommer ännu mer. Omg. Aja, orkar inte skriva mer. Puss

more sleep - more training

dags att sova gott folk. Orkar helt ärligt inte hålla ögonen öppna.
för mycket träning för min lilla kropp? Nejdå, jag behöver bara sova. Godnatt.


tönt.tönt.tönt.tönt.

"tönt" är det okej om jag kallar dig det?
oj vänta, vem bryr sig?! tönt. tönt. tönt. tönt.


s.u.c.k.e.r

Du ljuger för mig. Jag är inte så korkad att jag inte förstår det.
Jävla bitch. Jag ser rakt igenom dig, har du inte märkt det?
Varenda jävla lilla lögn, varenda jävla lilla bortförklarelse.
Seriöst, tror du själv att det ska hålla eller? Är du så dum?
Men okej, du har det inte lätt. Verkligen inte lilla gumman.
Jag tycker faktiskt synd om dig. Det gör jag verkligen.
Därför säger jag inget. Jag låter dig spela ditt spel,
för stunden.
Fortsätt leka den underbara och fina flickan, just keep going.
För en dag, då inser alla hur jävla falsk du är och då lovar jag dig,
att då är det jävligt kört för dig. SUCKER.

super snygg, right?






på en solbränd mig, i sommar, liggandes på stranden. LOVELY. L O V E L Y. LOVELY.

trött och hungrig.

Hejsan sötisar.
Sitter i sängen och kollar på ugly betty. Har precis ätit efter att ha varit på dans. Gud vad trött jag är! Seriöst, jag är trött hela tiden och blir hungrig jätte lätt, va typ aldrig hungrig förut. Men okej, jag rör på mig jätte mycket nu med alla träningar och så, så det är inte så konstigt.

Sov morgon imorgon, börjar 9.40 istället för 8.10 eftersom so-läraren är sjuk. LOVELY. Aja, ska ladda över bilder ifrån min kamera nu. sedan ska ni få bilder på min nya super snygga bikini! KYSSSSSS.


I skolan

Hejhopp. Sitter i caféterian och har precis ätit en glass. Mums. Och ja juste, förlåt för den dåliga uppdateringen, men har haft dans liksom. And more to come. Har 5 träningar till den här veckan, och de två veckorna efter det har jag jätte jätte mycket träningar. Så ni får ha över seende med det. Efter den 23e är träningarna slut och jag kan uppdatera massor. Aja, nu ska jag vara social mot emma och pojkarna. Puss.

trött på datan.

Har suttit vid datan hela dagen och pluggat. Så jag orkar faktiskt inte blogga något mer. Puss!

good luck chuck

Godkväll sötnosar.

Sitter i soffan och kollar på good luck chuck. Älskar den filmen. Men, har inte så mycket att skriva. Uppdaterar sen. Puuuussss.

Söndags grill

Pluggat klart. Arbetet är heeeelt klart nu. Duktig jag känner mig. Blir inge Emma. Några bekanta kom förbi och skulle grilla med oss så nu håller de på att fixa mat tillsammans med mamma och pappa. Ska alldeles strax äta. Uppdaterar efter maten eller något. Kyss!


.

I can't be perfect.
No one is flawless,
but rest in mind.
I'll be there through the good
and the bad and the ugly and worse.
So if it's something that you're lacking,
go and tell me first.

Cause I'm smart enough to know that this is a good thing, yeah
Smart enough to stay right where I belong, oh no no no
And I'm faithful enough to know that this is meant to be
And if it's not, the don't speak
Don't ruin it, let me dream


snaaaaaaaaart klar

Sitter och skriver det allra sista på reflektionen. Känns ganska bra faktiskt. Dock så tror jag inte att det blir någon Emma idag. Tyvärr. När jag pluggat klart blir det middag och efter middagen skulle jag ha behövt fixa mig och så innan jag skulle tagit bussen till handen. HAde väl varit klar runt sju och så en 30minuters bussresa på de. Hade inte kunnat träffats länge alls. SUCK. Om vi bara hade bott närmre varandra.. (alltså, om jag inte bott ute på landet mitt i ingenstans...) Men sånt är livet.

Nu ska jag se till att plugga klart, uppdaterar sen. Kyss!

Du och jag passar lika bra som lego och tillsammans är vi starkare än bamse. Alla barns dröm i guess.


1 2 3 4 5

De riktiga och trognaste vännerna kan man räkna med en hand. ♥


too much of you.

too much of anything can make you sick, I got too much of you.

plugggghäst.

Sitter i sängen och pluggar. Har gjort det sen halv två och har 3 frågor + reflektioner kvar. Kanske blir klar om någon timma och isånnafall ska jag nog träffa boobisen. Vi får se. Nej men nu ska jag fortsätta plugga häraaaaaaaaa, kyss!


Ciao bella

Hola. Sitter i soffan tillsammans med lillebror och kollar på ciao bella. Vi har ätit middag och så, och resten av kvällen ska vi spendera med varandra. Mamma och pappa är inte hemma och jag och lillebror bestämde oss för att gå en syskon kväll. Det blir alltså ingen emma tyvärr, och inget plugg heller desstärre. Jag får plugga imorgon istället. Hur som helst, uppdaterar från mobilen. Ska vara lite social mot lillebror nu. Kyss.

äta - dansa - plugga - boobie?

Nu orkar jag inte plugga längre. blö. Ska äta någonting, sedan leta efter mina dansskor och sedan får jag skjuts till dansen. När jag kommer hem ska jag dessvärre fortsätta plugga. Om jag ligger bra till då, ska jag träffa min boobie också. Nice nice. Men det får vi se då. Kyss!


Javisst börjar jag vänja migi det korta, men fan vad jag saknar mitt långa hår.


plugg hela lördagen

Gomorgon, eller något. Hoho. vaknade för ungefär en timma sedan. Har hunnit fixa mig och äta frukost. Sitter nu och kollar på en barnfilm på 5an. LOVELY. Hehhe... Hur som helst, dans idag klockan 4. ännu mer lovely. Efter dansen ska jag plugga. Tyvärr. Men måste bli klar med hemkunskapen som egentligen ska vara inne på måndag. Men jag fick några extra dagar på mig eftersom jag varit sjuk. Snäll hk-lärare man har. Huh?

Nu ska jag iallafall påbörja lite plugg. Puss.

Min supersöta och blöta hund efter promenaden i regnet med sabbe och marcus här om dagen.


jag är trött.

Insåg nyss att klockan är halv två och att jag är jävligt trött.
Ska tvätta bort sminket osv. sedan sova. Godnatt.


lost then found.

Why do we say things we can't take back?
And why do we miss things we never had?


Valborg

Kom hem för ungefär 40 minuter sedan. Och nej, inte från rudan utan från Marcus. Va på rudan tillsammans med emma fram till nio, då hon fick skjuts till sig och jag åkte hem med pappa efter en trevlig kväll. Vi träffade Tanja, Jelena och deras vänner. Plus massa andra också och Marcus. När jag kom hem så gick jag ut med hunden, och sedan träffade jag Sebbe och Marcus. Vi gick hem till Marcus och kollade på American pie och hade det trevligt och pratade om en massa. Lovely. Nu ska ni få bilder från dagen, sedan kanske jag uppdaterar innan jag går och lägger mig. Kyss.


Jag som dör av garv på marken efter att Tanja sagt något oerhört kul (Y) (tagen av jellsan)

Jag som hoppar över ett tältsnöre. (tagen av jelena)

Tanja, Jag och Emmmma. (tagen av jelena)

Precis innan vi åkte hem.

Mimmi, Jelena, Sophie och Jasmine.


RSS 2.0