godnatt.

Sitter i sängen, utmattad - precis som jag varit alla andra dagar sedan skolan började. Iallafall, lång dag i skolan idag. Började 9:40, slutade 16:10. Seeeeeegt. Blev typ tidig middag eller något på donken, efter skolan, tillsammans med Lizafisa. Vi snackade skit och skrattade åt ett medelålderspar som typ bråkade och gjorde slut mitt bland allt folk. Lite roligt sådär. Sedan tog jag mig hem på så snabbt som 1timma... Redan lite smått trött på den långa resvägen. HAHA. Men det går nog över. Förhoppningsvis.  Väl hemma la jag mig i sängen med ett stort glas smoothie och kollade på Desperate houswives, och nu, ja nu ska jag faktiskt sova. Måste ju orka upp 06.00 imorgon bitti... PUSS GODNATT


Bild från i våras, typ årets första sommarvärme.


trött brud.

Hola. Kom hem från skolan för typ... en halvtimma sedan kanske. Super seg dag i skolan, idrott som första lektion. Sedan religionskunskap följt av samhällskunskap. Rasterna har spenderats med mina två konstiga vänner Cattis och Johannes, hehehe roliga jävlar. Iallafall, är trött som satan och tänkte lägga mig i sängen och glo på Desperate Housewives (världens bästa serie ♥). Sedan blir det att plugga lite spanska och typ tvätta kläder. Roligt jöööö. What ever, bjuder på en bild från i söndags när jag fikade med Isabelle.

Söt tjej! Tagen från Isabelles, Amys och Sofies gemensamma blogg!


Du tittar på mig och skrattar för att jag inte är som du. Jag tittar på dig och skrattar för du är precis som alla andra.Hittade de här fina bilderna från i vintras. Hahaha.


Back on track bitches

Helt ärligt så har jag varit sämst på att uppdatera senaste halvåret typ. Har inte haft någon lust alls... MEN nu jävla är jag back on track! Skolan har tragit igång, dvs gymnasiet. Jag har börjat på Klara Södra som ligger i Skanstull och jag går Sam. Beteende linjen. Har gått i en och en halv vecka nu och är riktigt nöjd med mitt val, har lärt känna nya väldigt trevliga människor också! Iallafall, ska fixa mig lite nu för att sedan möta upp Isabelle och dra till Espressohouse i handen. Kan uppdatera mer när jag kommer hem, Puss!
Min älskade prins


Såhär har min älskade bebis sovit hos mig i soffan hela natten. Göllig pojke liksom.

Varför ska man tänka på någon annan än sig själv? Ego.

<3


fan vad jag är seg på att uppdatera...

Ska försöka bättra mig!

Har inte uppdaterat senaste veckan eftersom att jag varit på Bommersvik med Johanna, Mamma och Sollan (Johannas mor). Vi har haft det hur mysigt som helst. Väl på bommers träffade vi Elias, Adam, Christoffer och deras småsyskon också. Det har varit helt lovely. Tog dock inga bilder.. Hade kameran med mig, men använde den aldrig.. den låg nerpackad i resväskan hela veckan.. HAHAHA. Sorry.

Iallafall, kom hem i söndags och träffade Isabelle och Jenny på direkten. Vi träffade Jesper och två kompisar till honom. Sedan åt vi, mötte upp Jesper igen. Denna gång med Pontus och Robert. Satt och snackade i en lekpark några timmar och tältade sedan hos mig alllihopa minus Robert. Igår myste jag med isabelle efter att de andra dragit, hon åkte sedan hem vid middagstid och på kvällen träffade jag upp henne igen för att sedan möta Jenny på tåget. Vi drog in till stan och kollade på Harry Potter och Dödsrelikerna del 2. SJUKT BRA FILM! Var helt mållös efter filmen, viste inte vad jag skulle säga. Den var bara så sjukt bra. NI MÅSTE SE DEN! Var hemma vid 00.45 kanske och slocknade direkt. Var så sjukt trött. Idag har jag tagit det ganska lugnt. Träffade Isabelle vid halv fem. Drog till centrum och bytte en kofta som gått sönder, åkte sedan hem igen för att äta middag. Har spelat alfapet med min mor och nu ska vi se på Harry Potter och halvblodsprinsen eftersom att mamma inte sett den. PUSSEN.


RSS 2.0