I want more.

The more I get - the more I want.


flippat!

Skolan idag va helt crazy. från 8:15-17:00. Galet. Jobbig idrott ockå. Hahaha! Spanskan va helt galet flippad också. Alla skrek, sprang omkring och tillochmed kastade omkring fotbollar. Stackars våran nya spanska lärare säger jag bara. Hungrig som fan va jag när jag kom hem, men satte mig direkt i bilen och åkte med pappa till charlie en snabbis. Pratade lite med charlie medans pappa och micke gjorde lite grejer. Va hemma runt halv sju igen. Gick ut med hunden och åt. Nu sitter jag häraaaaaa i min sköna säng och kollar på the mentalist. är trött som in i helvete, men inte fan ska jag sova än. Hehehe. herrejämmer vad jag skriver svordommar. gillas inte! Aja, hur som helst. Ska fortsätta kolla på the mentalist. Hörs väl senare! KYSSS.


let me tell you one time..


grafitti naglarna - så jävla ballt


shoppaholic va de ja...


Magtröja! även om sommarn är slut.. haha!

Rosa och hallonrött nagellack. Plus gult grafitti nagellack!

Mascara och eyeliner.

hellokitty anteckningsblock!

HAHAH

Inlägget under är skrivet av min knäppa vän philip. Just so you know.

Pastasallad mums<3

Hej bloggen<3 nu sitter jag i skolan med två stycken coola killar och ska på lunch och äta pastasallad med skinka mums vi hörs lite senare efter min spanska. Puss puss <3

40 års fest med 5 kamp igår.


Så jävla grym som träffade tavlan med luftgeväret!

You..

There's 6,697,254,041 people in the world but i'm thinking of you...

"aldrig igen.. aldrig mer än vän"

Man kan inte göra annat än att bli glad av att prata med dig. Du är så speciell. Så charmig. Faktum är att jag saknar dig.. Trots att jag lovade mig själv: aldrig igen.. aldrig mer än vän.

en tanke bara.

Jag har tänkt på en sak.. visst är det så att man känner ett stort begär av närhet och kärlek, när det börjar bli kallare ute. Till hösten, (ja det är höst väder ute nu) så söker jag mig alltid till närhet. Jag gosar gärna in mig i någons famn, håller någon i handen eller myser med en pojke just under denna årstid. Jag vet inte varför, jag bara älskar det. Närheten och värmen av någon när det är kallt ute. Men varför är det så? Jag vet att det inte bara är jag som känner så. Utan man märker även på omgivningen att det blir så. Jag märker på mina vänner att de också drar sig till pojkars famnar just under denna årstid. Det är de som gör hösten och vintern så jävla mysig. Alla vill ha närhet, alla vill mysa.


godis till mina naglar.


Åkte ju till centrum med mina föräldrar idag en snabbis. Fick då med mig handkräm, för dag och natt plus ett "mirakel kit" som stärker och förbättrar kvaliten på naglarna. Det gillar vi!

vandringen. hohi.

Sjävla vandringen igår va galen. Asså, herregud säger jag bara. Jag, Emma och Emma gick i hela 4 och en halv timmar medans typ alla andra gick på två och en halv. Vill ni veta varför? Jo, det va ju någon (nämner inga namn) som sa mötte oss och sa att vi gått fel och att vi va tvungna att gå tillbaka. när vi gått tillbaka typ 3-4km så möter vi två av lärarna som säger att vi gått rätt från början, så vi fick vända och gå tillbaka. Vi gick alltså 6-8km mer än vad vi skulle. Helt jävla crazy. Men, kvällen när vi väl kommit fram, kunde inte ha blivit bättre. Det första vi gjorde när vi kom fram var att byta om och äta. Sedan slängde vi upp tältet och efter det spelade vi kort inne i tältet med jonatan och philip. Efter en stund gick vi ut, satte oss vid elden och myste och pratade lite. Efter en stund drog vi in Jag, Emma, Emma, Dennis, Jersey, Philip, Albin och Christoffer till tältet där vi hade det mysigt och körde sanning eller konka, precis som när man va liten. Hoho. Trevligt hade vi iallafall. När det blev för varmt i tältet gick vi ut en stund, typ gick omkring, drack enrgidryck osv. Vi hade det mysigt och satt och pratade vid elden en stund också. Natten spenderades med Emmorna, Philip och Dennis i tältet, plus att borken var i vårt tält halva natten. Inte för att vi sov så mycket. Hahaha. Var iallfall hemma igen vid 8. Eftersom mamma hämtade upp mig. Somnade typ i soffan direkt. Sedan har jag bara tagit det lugnt hemma. Vi i hc en snabbis med mamma och pappa också. Och så gick jag ut med hunden tillsammans med Johan och Pierre för en timma sedan ungefär.



Älskar dig boobisen.

Captain morgan.

Lilla sara som skyddar orhan från den aggresiva alkisen!

On the way.

Hahaha joar! Så söt!

hohohe.

asså.. HAHAHA

Säxy.

tripp, trapp, trull.

HAHAHAH Rasmus stark!

Albin och Jersey.


jävla vandring.

Har packat lite inför vandringen imorgon. gick ju åt helvete. HATAR ATT PACKA INFÖR SÅNNAHÄR SAKER! Sedan gjorde jag middag, gick super. Jag gör nog världens godaste köttfärssås. Hohe. Hur som helst, ska typ försöka packa lite mer, sen vet jag inte. Blir väl som så att jag går ut med hunden och sen tar det lugnt framför teven. Lär blogga senare också,. Puss!


smått förkyld.

Nämen hallå bloggen!

Stannade hemma från skolan idag pågrund av att jag blivit lite smått förkyld. Men efter en massa te och förkylningsmedecin så mår jag bättre och imorgon blir det så att jag åker till skolan. Trevligt trevligt. Har legat i soffan framför teven precis hela dagen. Vilket behövdes. Hohi. Hur som, har itne så mycket att skriva. Tänkte iaf sova alldeles strax. Godnatt!


a big fucking misstake.

The best thing would have been if we never got to know each other. You were a mistake.


det nya schemat är fan helt sjukt!

Måndag: 09:00-16:05
Tisdag: 08:15-17:00
Onsdag: 08:15-14:45
Torsdag: 09:35-14:15
Fredag:09:45-11:15


En aning konstigt.. Jag menar, vem fan orkar gå i skolan från kvart över åtta till fem? Och sedan går vi i en och en halv timme på fredagar, visst det är nice. Men skulle hellre flytta några timmar från tisdagen till fredagen.. No kidding. Nu får jag bara hoppas på att jag inte har träning på tisdagar. Kommer ju bli jävligt stressigt. Herregud va trött jag blir. Rena rama tortyren vafan!


.

Jag tror fan inte att någon någonsin,
har lyckats göra mig så arg som du nyss gjorde.
Tyvärr, men du har gjort bort dig totalt lilla vän.
Och jag kommer fan aldrig mer tycka synd om dig.
Dålig uppväxt eller inte, du är helt jävla rubbad.
Trodde du var mycket bättre än så.


gårdagen, som ett avslut på sommarlovet.

Sov hos Emma i lördags. Igår vaknade vi, fixade oss och drog in till stan där vi fikade och shoppade lite. Sedan mötte vi upp Nike och Chanel. Då blev det bio. Grown ups kollade vi på. Satans rolig film! Efter filmen blev det middag på tacobar i kungshallen. Var hemma runt tio igen och då somnade jag typ på en gång. Var helt slut efter att ha sprungit omkring i stan hela dagen. Men bilder togs det iallafall, kommer här nedan.


På bellmans med min älskade chailatte. Mumma.

HAHA ja...

in da biö.

tacobar in my heart. hehehe.


shoppaholic


trooooosor.

väska.

örhängennnn.

Armband. so cute.

ooohlalaaaaa

I'm loving your lips cause you know how to use them.

Haninge dagen

dans bild ifrån något år sedan. Hur som, sitter på tåget påväg till Rudan. Ska ju showa med dansen eftersom det är haningedagen idag. Trevligt trevligt. Är sjukt taggad. Ska be min kära mor ta lite kort och om det blir några bra, så slänger jag upp dom på bloggen ikväll. Puss!

man ba wohoooo!

kom hem runt halv tre idag. Umgicks med pappa och efter middagen åkte vi och köpte ben&jerry's till mig. Hihihi. Sedan kom mamma hem och vi kollade på csi miami tillsammans. Nu har jag precis bokat biobiljetter till imorgon. Jag och Johanna ska se på Vampyrer suger. HÄRLIGT VÄRRE! efter bion blir det träning. På lördag blir det uppvisning på rudan, haninge dagen. Och på söndag ska jag på bio igen. Men med emma, och då ska vi kolla på bröderna karlsson. En perfekt och lugn helg sådär innan skola början.

Och det är på måndag föresten! Herrejämmer vad detta sommarlov gått fort. Helt galet asså. Men ska inte klaga. För sommaren har varit super! hohehi.


Uttryckslös..

Först blev jag chockad. Sedan arg. Efter en stund kände jag mig oerhört sårad. Sedan blev jag arg igen. Men nu, nu känner jag ingenting. Absolut ingenting. Utan allt blev helt.. Helt tomt..

hos jöhänä.


longlonglonglooooong time ago.. Mallorca 2008.

jag bor på landet. passa er!


zac är bara för söt. jag dör!


.


HAPPYFACE!


Såhär kort va mitt hår när jag klippte mig för typ fyra månader sedan. Nu har det växt ca 6cm. SNACKA OM ATT JAG ÄR GLAD! om det fortsätter växa lika fort, så kommer mitt hår att nå precis ner till tuttarna till jul. HAPPYFACE! HAPPYHAPPYHAPPYFACE!


så jävla slö

Blä vad jag är trött. Vaknade för en stund sen. Måste nu fixa mig och sedan ut med hunden. Städa ska jag göra också, mitt rum ser ut som jag-vet-inte-vad. Och sedan har jag träning klockan fem också. Orkar inte. Blöblöblö. Hur som helst, uppdaterar lite senare, för nu måste jag få i mig frukost. Puss!


Jag saknar min fag!


idag fyller buskhopparen år!


Grattis Hampus din jävla alkis.

.

Nothing is impossible. The word itself says "i'm possible".

you change your mind, lika a girl changes clothes.

 

Så söta

Sitter på bussen påväg till dansen. Är sjukt trött, somnade runt halv 5 imorse. Väcktes av lillebror och hans kompis vid halv två, då dom frågade om dom skulle laga nudlar till mig med. Skit söta. Hur som helst, uppdaterar när jag kommer hem ikväll. Puss!

...

mitt hjärta skriker "aj" och mina lungor kämpar efter luft.
medans min hjärna inte kan sluta tänka tillbaka på vad som hände.


fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck... osv.

vill tillbaka till den kvällen med den pojken. orkar inte att fortsätta låtsas som om jag inte saknar honom.

mitt hår! blöblbölböblbölb! :(



Jag och min kära vän nils. HAHAHA.




SVAREN:

Vilka är dina tre konstigaste egenskaper?
Hmmm.. Jag kan knäcka nacken. Jag kan lyfta på ena ögonbrynet. Jag kan kolla i kors med ena ögat, medans jag kollar rakt fram med de andra. HAHA.

Kan du nämna 5 personer du varit kär i?
Jag tycker det är jätte stor skillnad på att gilla någon och att vara kär i någon. Så jag kan säga fem personer som jag gillat, eftersom jag typ varit kär bara en gång. Hur som helst: Casper, Adam, Albin, Mattias och Oskar. Alla dom gillade jag dock för längesedan. Hahah.

Ställer samma fråga igen och jag vill ha ett svar:
vem har finat klädstil och finast hår i varje av dina paralellklasser i din skola?
Så himla svår fråga, för det är inget som jag brukar gå omkring och tänka på direkt. Utan det finns många som klär sig snyggt, och har fint hår. Men jag kan inte säga att det finns någon i varje klass som klär sig bättre eller har finare hår, än alla de andra i den klassen. Därför kan jag inte svara på din fråga.

Varför.. VARFÖR TYCKER DU ATT JAG ÄR SÅ SEXIG? :D <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 /XXXXXXX
Jadu macek... måste vara för att... för att, jag vet inte. Hela du bara är så oerhört sexig. Raaaaaaauwr.

Gillar du någon "mer än vän" just nu?
Nej det gör jag inte. Inte just nu. Eller ifs, det finns en som jag fortfarande har känslor kvar för. Men eftersom det inte kommer bli något, så kommer det att gå över. Eller nått, haha!

E du oskuld?
Ja jag är oskuld.

vem tycker du har finast klädstil i din skola av dom i samma ålder som du? DU FÅR INTE VÄLJA NÅN AV DINA VÄNNER! :)
Asså, haha! Frågan finns lite längre upp. Och skrev precis att jag inte brukar tänka på vem som har snyggast klädstil. Så kan inte svara på frågan.

tycker du att du har en egen still fast än du handlar likadana kläder som dom flesta har? (:
Visst har jag en egen stil, eftersom jag klär mig och fixar mig itufrån vad jag tycker är snyggt. Självklart klär sig andra personer i samma kläder, eftersom jag handlar i ganska vaniga butiker. Men bara för det så betyder det inte att jag inte har en egen stil. Jag menar, jag tar på mig mina kläder för att jag tycker om dom. Inte för att andra gör det. Det hade ju varit en annan sak om jag tog på mig kläder som andra hade, för att dom ska tycka att jag ser bra ut, när jag egentligen inte gillar kläderna. Men nu gillar jag ju det jag har på mig, annars skulle jag aldrig bära det.

oroar inte du dig för din vän johanna pga att hon är så smal? :O (: <3
Alltså, haha oroar du dig eller? Jag tycker såhär, alla ser olika ut. Tjocka som smala. Om det vore så att Johanna hade typ slutat äta och börjat svälta sig själv eller något, så hade jag självklart börjat oroa mig. Men Johanna äter som hon alltid gjort, hon äter när hon är hungrig, köper något gott om hon är sugen på det osv. Jag tycker liksom inte att jag har någon anledning till att oroa mig. Borde jag oroa mig över att hon är lång då också eller? Hahahha!

5 saker du gillar och 5 saker du ogillar?
5 Saker jag gillar? Pojkar pojkar pojkar.. hehe. Nej men jag gillar pojkar med magrutor, pojkar som luktar gott, pojkar som sjunger och sen för omväxlingens skull, så gillar jag att dansa. Daaah?
5 saker jag ogillar då? Hmm.. Jag ogillar fötter och armhålor. Tycker det är jätte vidrigt. Sedan tycker jag inte heller om husmanskost, jordgubbssylt eller apelsinsaft. (hahaha)

Vilka är de 5 bästa i 9:3? :)<3
Emma Sjöö, Josefine Liljeberg, Simon Thiberg, Simon Schenling och Amy mensah i think. Heheh.

Vem tycker du är sötast i 6:an? (som ska börja sjuan nu :P)
Jag har inte en jävla aning, haha! Men typ... eh, vet inte. Vilka konstiga frågor. Varför skulle jag kolla på sexorna och jämnföra deras utseende?

vad använder du för smink?
Mascara, Eyeliner, ögon skugga och ibland läppstift elelr läppglans.

bästa pluggtips? ;)
Lyssna på din lärare! Skoja, nej men, lysnna på genomgångarna, för där berättas ju allt man behöver veta. Hahha!

Vilka är de tre snyggaste 7:orna (som ska börja i åttan) tycker du?
Assåå... HAHAHA jag vet inte.

Vad är viktigast på en pojke för dig?
Personlighet, han ska vara omtänksam, snäll, ha humor och lukta gott! Sen får han ju gärna ha fin kropp. heheh.

vrf har du så små fötter? :)
För att jag är en sån liten flicka.. Haha, tänk om jag skulle gå omkring i storlek 45 eller något.

Hur såg dina betyg ut nu innan sommarlovet?
8 mvg och 7 vg. Alltså 265 poäng.

Vilken linje vill du gå när börjar på gymnasium?
En sån svår fråga! Men typ samhälle tror jag. Har även funderat på frisörlinjen.

SAKNAR DU MIG? :D Eller.. Hähäähähähähäh, det vet jag att du gör :'''''''')
HMM. *VEM/VAD ÄR BÄST?

Jag eller du? Pizza eller hamburgare? Cola eller fanta? (HAHAHAHA) Sött eller surt? Bananabubs eller cola bilar? :'D (-.-) jag saknar dig din tönt! <333333333333333333333
Klart jag saknar dig Emmaaa!!!!! Jag är bäst av oss, såklart? Cheesburgare.. hehe. HAHAHA Cola eller fanta? Beror ju på om jag stoppat in tungan i min vän fisken eller inte... Om jag inte har det blir det cola! SÖTT.. och BANANABUBS!!!!!!!!!!!

Vem e snällast i 6:5, som ska bli 7:5 <3?
Jag vet inte vilken klass det är som är 6:5...?

Du ser alltid så fräsch ut, gör du något speciellt för att bli det eller har du bara ett fräsch utseende?
Haha tack! Jag tvättar alltid ansiktet morgon och kväll typ, det är väl det? Sedan sminkar jag mig ganska naturligt. Hatar att se fekj ut. Och det är väl det, gör inte så mycket mer. Eller jo, jag använder även ansiktskräm morgon och kväll.


GLÖM INTE!

Btw! Glöm inte frågestunden, som svaras den 15/8. Alltså IMORGON!
http://ericabjorklund.blogg.se/2010/august/fragestund.html

det regnar köttbullar

Hejhopp!

Igår sov min söta johanna här! Vi kollade på det regnar köttbullar. En sån jävligt bra film! Hahaha så sjukt rolig. Love it! Efter filmen somnade vi typ, eller a, vi låg och pratade lite en stund innan. Imorse vaknade vi strax efter tolv och hon åkte för kanske en timma sedan. Nu ligger jag och kollar på paris hiltons new bff. Hahah. Ska snart åka in  till stan med mamma för att klippa mig + färga håret. Antingen blir det svart eller ljusarebrunt än vad jag har nu. Får se. Aja, bilder kommer väl senare ikväll. Puss!


mopedkörning med trevligt folk.

hejsanhoppsan!

Kom hem för en stund sedan. Och måste säga förlåt för den dåliga uppdateringen! Men igår sov jag hos Emelie dåra, och vi pratade massor och hade det trevligt. Idag fick jag skjuts hem till mig skapligt så jag hann till träningen. Efter träningen drog jag till Emelie igen, och såfort hon ätit klart drog vi ut med Sebbe och Niklas. Dom körde oss på deras moppar runt i vh-tungelsta. Hahaha skit galna! sedan möte vi några vänner till dom, och efter en stund drog vi till donken där vi åt lite innan sebbe skjutsade mig hem. Och nu sitter jag här. Har haft det super trevligt, och nu är jag trött som fan. Ska kolla på en film, seda sova. Godnatt!

Btw! Glöm inte frågestunden, som svaras den 15/8. Alltså på söndag!
http://ericabjorklund.blogg.se/2010/august/fragestund.html


-

You're a knife, sharp and deadly. And it's me, that you cut into..


Hos min kära kusin

Hejhopp gummisnopp! hehe ooops.

Sitter hemma hos Emelie, min älskade kusin, och lyssnar på musik och väntar på att Emelie ska duscha klart. För en stund sedan kom vi hem efter att ha varit ute med våra blodhundar på en timmas promenad. Härligt härligt. Efter det stötte vi på Emelies trevlioga vänner som vi pratade lite med, innan vi gick hem hit. Nu ska vi bara ta det lugnt och prata en massor eftersom det här är första gången vi träöffas på väldigt länge. Imorgon ska vi väl ta en tur med Emelies moppe. Sen får jag även skjuts till träningen av henne. Jag älskar moppeturer! Hohoh. Hur som, ni får ha en trevlig kväll. Puss!


Btw! Glöm inte frågestunden, som svaras den 15/8. Alltså på söndag!
http://ericabjorklund.blogg.se/2010/august/fragestund.html


frågestund



Nu kör vi på en frågestund fram till Söndagen den 15/8.
Fråga precis vad ni vill, jag kommer att svara på allt.


Bommersvik - Jag vill tillbaka.






never stop belivie in yourself.


.

Yes, your love makes me stronger, but your hate makes me unstoppable.

Ska träffa emma, sen blir det träning.

Sitter på bussen som snart ska mot handen. Där ska jag möta emma och umgås med henne innan jag har träning. Dans alltså. Imorgon åker ju emma till schweiz, och ska vara där i hela 9 dagar. Om jag kommer sakna bruden! Hur som helst, jag uppdaterar ikväll efter träningen. Puss.

Godmorgon.typ.

Vaknade för typ 20 minuter sen. Vet att det inte är morgon, men säger godmorgon iallafall! Ska nu äta lite frukost och sen fixa mig. Eftersom jag troligtvis ska träffa emma och chanel innan träningen. Får se. Aja, uppdaterar senare. Puss!

rubriklöst.

Nu är jag superdupermega trött. GODNATT.


My game, my rules.




tröjorna, love it.



Svart linne med spets rygg.


rauwrrrr.

stockholm staaaaaaaaad


Dans inne på ginatricot, HAHAHAHA kolla tanten som blänger på oss!

Chanel, Emma och jag i gamla stan. Visst är vi söta?

HAHAH så snygg.

Mina söta flickor i "den tunna gränden" HAHAHA.

Åkte till stan med Emma och Chanel idag. Vi hade det superduper trevligt. Shoppade lite i gallerian, åt lunch på donken, sedan rörde vi oss till gamla stan där vi myste och tog roliga kort. Härligt värre! Shoppade lite iaf, och bilder kommer alladeles strax på det jag köpte. Kyss!

Fyfan va du är ful bebishunden!


dresscode




Köpte tröjan för över ett år sedan, då den va alldeles för stor. Hittade den i min garderob imorse. LOVE IT. Nu måste jag springa till bussen. Ciao!

stan med boobisen imorgon

ååååååh va trött jag är. Ska upp typ tio imorgon också, eftersom jag och emma bestämde oss för att åka in till stan imorgon vid ett. Och jag måste hinna ta hand om min hund och fixa mig innan det. Så nu ska jag ta en dusch, sedan sova. Godnatt!


I våras när jag och boobisen var inne i stan.


...........

I don't need you and I don't want you anymore.
Or at least I'm trying to believe that...


AJ FYFAN

Som ett jävla knivhugg i hjärtat.

jag och mitt älskade chaite

Sitter i soffan med en kopp chaite. Vilket passar perfekt just nu. Hehehehe. Pratar med roligt folk på msn, och kollar på något skit på teve. Är trött som in i helvete, men orkar inte sova. Hooohohoho. Imorgon fyller Emma år. Då ska jag träffa henne och vi ska shoppa lite i centrum. Härligt värre ja0. HURSOM har inget att skriva. Puss.


kvällen hade aldrig blivit så lyckad som den blev, utan musiken.


"RIVERSIDE MADDAFAKKAH" Riverside - Sidney Samson

"SHOTS SHOTS SHOTS SHOTS" Shots - LMFAO ft. Lil Jon

gårdagen var super.

Helgen har spenderats hos emma dåra. I fredags träffade vi Chanel och Camilla. När de rörde sig hemmåt träffade vi Nils en liten stund. Stötte på Hampus och hans vänner också, har inte skrattat så mycket på länge!
"Ey nizze! Är du med på en grej? *tar på sig luvan* Man springer såhär, sen hoppar man in i busken! *hoppar* AAAAAAAAH MIN CIGG! ÅHNJE! HJÄLP MIG UPP! FAN!" HAHAHAHAHHAHAHAHAAH.

Sedan igår, va det fest hos Emma. Herrejämmer va trevligt vi hade. Tack Emma, Chanel, Camilla, Nike, Adelina, Veronika, Shabnam, Leo, Nils och Anas för en riktigt lyckad kväll!


HAHAHAH Godis med bearnais dip. Mums.............

BÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL

Emma kämpar med presenterna.. HAHAHA

En riktigt jävla snuskig godis!


men min super söta kusin



Ligger i sängen med loreena och kollar på barnprogram. Super mysigt. Snart blir det middag, och efter middagen drar jag till boobisen och stannar där över helgen. Ha de bäst!

Lugn dag

Hej hopp! Ligger i soffan och kollar på tv. Är super trött och skulle behöva sova, men orkar inte. Hähä. Dagen har varit trevlig och lugn, jag och emma har handlat inför helgen och sedan blev det film. Kom hem strax efter tio, då blev det en promenad med hunden tillsammans med marcus och hans hund. Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Och det ska jag fortsatta med tills jag somnar. Puss.

HEMMMA IGEEEEEN

Åkte med farmor till stan där hno blev tatuerad. Tatueringen blev skit söt, hoho. Sedan åkte jag taxi till handen där jag bytte till buss. (bytte för att farmor skulle hem till sig, med samma taxi). Tog bussen till brandbergen, mötte upp charlie och åt sedan en underbar middag hos charlie mec charlie, min familj, charlies familj, plus två par bekanta till våra familjer. Super trevligt. Drog sedan ut en stund och träffade nilspils. Trevligttrevligt. Sedan blev det dans på balkongen hos charlie. HAHAH! Dör! Kom hem för ungefär en halvtimma sedan och nu ska jag sova. GODERNATTER.


No computtttär

Ligger på en uppblåsbar madrass som tar upp typ hela farmors etta! Farmor sitter i sängen med sin dator och facebookar, Hoho! Ja juste, tog aldrig med min dator hit. Orkade inte bära helt enkelt. Men uppdaterar ju ifrån mobilen istället och ni märker ingen skillnad. Hur som helst, vi ska inte sova än. Haha gillare. Kanske uppdaterar snart. Kyss.

Armhävnings skillzzz

Jag och emma igår! Hahaha!

dresscode + facelook

Hej hopp! Igår åkte jag till handen med johanna och shoppade presenter till min boobie, och en tröja som jag ska ha på boobisens fest i helgen. Efter middagen åkte jag till handen igen, fast med emma då jag bytte färg på tröjan från svart till röd. Sedan spenderades kvällen med emma och anas tilsl jag och emma drog till donken vid halv tio. När vi kom hem kollade vi på honey, love love love love. Sedan låg vi i soffan och pratade om allt möjligt fram till tre då vi somnade.

Kom precis hem. Ska packa, sedan åka till västerhaninge och möta farmor som jag sover hos ikväll. Imorgon åker jag med henne till stan, för att hon ska tatuera sig. och senare blir det middag hos Charlie och hans familj. Kanske uppdaterar ikväll, för datan följer med till farmor. Kyss!


Emmas söta topp och ett par jeans med lite armband blir dagens enkla klädsel.

facelookkkkkkkk,


dröm sötttttt

Märkte just att jag måste stå på tå för att se hela mitt ansikte i badrumsspegeln.. HAHA. Godnatt.


Min älskade bebishund har också varit riktigt liten, jag älskar dig ditt söta fan!


glad gladare gladast

HOLAAAAAA.

Har borstat tänderna, tvättat bort sminket och bytt om till min söta rosa siden pyjamas! Är trött som in i helvete och på strålande humör. Det gillar vi va? Hur som haver, ska sitta fraför teven med datan i knät tills jag inte kan hålla ögonen öppna längre. Sedan ska jag vakna skapligt imorgon, vette fan varför. Känner inte för att sova bort hela dagen bara. Kommer även träffa fag imorgon, härligt! Saknar henne!

Whateverrrrrrrr. Ha det bäst.


Snart får jag mitt dröm rum.

Har spenderat dagen i det stora rummet på nedervåningen, där jag har städat för att kunna börja måla om och bygga en enorm garderob för att sedan byta rum. Glad jag är, att vi äntligen börjar planera osv. Har väntat ett tag på mitt drömrum, och nu jävlar ska vi börja fixa det! Efter städningen blev det middag hos lisen. Sedan spenderade jag kvällen med lilla lukas på tre år och sara på åtta. Vi lekte sjukhus. Och jag blev opererad över hela kroppen. Det gillar vi. Hahaha! Nu sitter jag i soffan med en kopp vaniljte och kollar på film. Trävligt. Aja, uppdaterar senare. Kyss.

Erica goes hurtigbulle.


Nu ska jag - duktig som jag är - ut och springa. Talk to you later.

från sommaren 2009.


Jag är så sjukt förändrad sen förra sommaren.
Mitt liv är riktigt jävla förändrat sen förra sommaren.
Min umgängeskrets är förändrad, nästan helt utbytt sen förra sommaren.
Det blir nog svårt att säga något som inte har förändrats sen sommaren 2009.


.


kom ihåg, du är unik. precis som alla andra.


headern är bara för perfekt.

Jag älskar den. Den blev helt otroligt bra.
Ibland lyckas jag för bra. Herre jämmer.


My eyes fake it better then your eyes.


family guy maraton med pöjksen.

Vaknade runt halv två, gick upp, duschade, åt frukost och kollade sedan på sommaren emd göran tillsammans med mamma. När den var slut blev det middag. Efter middagen gick jag ut med hunden tillsammans med marcus och hans hund. Efter det rörde vi oss vidare till Sebbe, där vi kollade på family guy i några timmar. När det va slut gick jag och marcus ut med min bebishund igen. Och nu sitter jag här. Är super trött. Skulle vilja sova, men orkar inte.. Hahaha!

Kul inlägg (y)


RSS 2.0