Paradise hotel och smsande

Sitter i min säng med mobilen i ena handen och datan i knät. Kollar såklart på paradise hotel. Love it! Har följt det hur länge som helst. Kommer ihåg i trean när jag, johanna och ida brukade leka paradise hotel med våra bratz.. HAHA! vet att ni gillare! Mår iaf bättre nu. ingen huvudvärk och ingen feber heller som tempen visade innan jag skulle duscha.. Va typ skit varm men frös.. Fast de är över nu. Bra va?

Ska faktiskt stänge ner nu. Är hur trött som helst. Puss!


nymålade naglar

Sitter i pappas säng med pappas jobbdator i knät. Är trött som bara den och har ont i huvudet. Vet att jag inte borde sitta vid datan då, men har inget annat att göra.. Ska duscha strax, efterdet ska jag kolla påm Csi och Paradise Hotel. Bara jag som följer Paradise Hotel slaviskt? Efter det ska jag nog sova. Redan vid halv elva. Men är verkligen jätte trött. Eller så tar jag en huvudvärkstablett och stannar vaken ett tag till? Vet inte riktigt.

Idag har varit en sån där slö dag. Har suttit framför datan och framför teven med mobilen hela dagen. Förutom när jag målade naglarna. Körde på en basfärg med rosa prickar i ett sträck från ena hörnet till det andra. Svårt att förklara, men aa.. Har tagit lite bilder på mina armband och ringar idag också. Har ju två rosa armband och en rosa rosettring och en blomring som jag förälskat mig i. Går ingenstans utan dom! Eller åtminstonde inte utan min rosett ring. Vet att ni ville veta. Nu ska jag fortsätta prata med Boobie på fisboken sen ska jag duscha. Puss!


Dagens:

Dagens frisyr: utsläppt med rosett på sidan
Dagens smink: eyeliner och mascara as usual
Dagens klädsel: jeans, vitt linne, blått linne, smycken
Dagens händelse: MVG på svenskan!
Dagens planer: skulle träffat boobie, ska sova istället
Dagens måste: plugga lite och ta hand om hunden
Dagens vill ha: pojkvän och nytt rum
Dagens nyhet: kylan gör mig deprimerad
Dagens vill: sova i min varma säng
Dagens dryck: vatten och apelsin juice
Dagens middag: ingenting än så länge
Dagens godis: inget faktiskt, duktigt va?
Dagens kärlek: emma och hunden
Dagens humör: trött tröttare tröttast
Dagens läsning: massa noveller om slaveri, i skolan

HAHA!



Kollade igenom gamla bilder. Hittade blandannat den här.. Inte så gamal, utan från dom allrså första dagarna på höstterminen.  Det va fortfarande varmt ute, sprang omkring i jeanskjol med mina solbrända ben och va lika knäpp som jag alltid är. Bara jag som saknar sommarn?


Börjar om på nytt


Och så börjar jag blogga igen efter några dagars paus. Nu börjar jag om helt. På en ny blogg. Hoppas allt blir bättre. Snarast möljligt så kommer en ny design. Kommer då börja uppdatera mycket mer och bättre. Puss!


RSS 2.0