talgoxarna.blogg.se



Jonatans, Calles och Tobbes blogg, super charmig blogg som verkligen är värd att läsa! 3 knasiga pojkar som skriver om allt möjligt roligt. De uppdaterar ofta dessutom! Ganska roligt att någon, 3 killar till och med, äntligen startar en blogg där de skriver om mer än om vad de åt till frukost. Hahahah! Iaf, värd att läsa!


myskväll hos isabelle






Tacos, hög musik, cykelturer i tungelsta, onyttigheter, galenheter på studsmattan och marsmallowsgrillning över ljus! Tack Isabelle, Jenny och Louise för en supermysig kväll/natt. Love!


inception med lillebror

Givk upp vid tio imorse och gick ut med hundarna. Somnade om och vaknade runt fyra. Efter middagen hjälpte jag pappa att sätta upp väv-tapeten i mitt nya rum, så att vi kan börja måla väggarna snarast! Mamma bakade sockerkaka som vi sedan åt och efter det la jag mig i sängen framför datan och gjorde en design till jonatan och hans kompisars blogg. Nu ska jag se på inception med lillebror, dricka läsk och äta chips. Mmmmm onyttigheter, mums!


söta flickor utan smink här om natten!



fällde några tårar när jag såg det här, fyfan vad söta.


känner mig så otroligt duktig!

Gick upp vid sju imorse, klädde på mig och tog cykeln snabbt som satan till isabelle. Sedan cyklade vi vidare till gymmet i vh. Gymmade i drygt en timma och tog sedan cyklarna hem igen. DUKTIGA BRUDAR VA?! för i övrigt så blev det donken till middag för min del... HAHAHHA!!!

Iallafall, sov efter gymmet och eftermiddagen spenderades med Johanna och Emma C. Vi gick runt lite i centrum och satt sedan och snackade en massa skit. Trevligt värre hade vi det! Kom hem strax efter tio, kollade på slutet av en film med mamma och nu ska jag äta något innan jag fortsätter min kväll framför datan i sängen. PUSSEN


vad fan är det här? jag orkar inte..

   

jag älskar dig, min stora lillebror!



Last night


Grillmästarinnan i egen hög person!

Min fula bebishund fick också vara med! heheh.

Söta tjejor

Fråga inte... HAHAHAHHA

HAHAHA mina popcorn började brinna när jag poppade dom.. :(

Klädombyte, hahaha sexy.

Kärlek!

Mys! Jenny, Jag, Kevin och Simon. Isabelle fick sköta kameran heheh.

HAHAHA snyggingar hela bunten

Mina fina!

Tackar mina söta vänner för en underbar kväll med grillning, bad i bubbelpoolen, hög musik och en jävla massa skratt! Lite roligt att vi bara tog det lugnt, men att jag ändå fick samtal av några vänner som bor i närheten av mig, som frågade om vi hade fest. Hahahha thumbs up!

Killarna drog strax efter ett, då blev det ännu mera mys i poolen med mina brudar. Runt 04:00 kom vi på att vi kanske skulle gå upp och sedan blev det mys med datan i sängen till runt sju imorse. Jenny drog vid tio, jag och issa sov till fyra och nu drog hon nyss!


grillning och bad i bubbelpoolen med de bästa!


maktlös

Det skär i hjärtat att veta hur du mår och det gör ännu ondare att se det med egna ögon. Jag vill hjälpa dig. Göra dig frisk. Jag vill återställa dig till den friska och hälsosamma person du en gång var. Men jag kan inte, det är omöjligt för mig att göra något åt det. Just nu är jag helt maktlös och inget får mig att känna mig värre än maktlösheten...


mys i bubbelpoolen sedan disneyfilm!


Marcus, Jessica, Jag och Martin hos mig i poolen.

Igår: kvällsdopp med tjejerna


Isabelle och Jenny på öran igår!


målar-kvinnan woopwoop


ignonera färgen som jag spillt över hela benet...

Hjälper min kära far att måla taket i mitt nya rum, duktig tjej! Även om jag ramlade med färgburken i handen, spillde färg på benen och hela händerna, så är det duktigt av mig att ens försöka! Hohihihih. Ialalfall, ska springa ner och fortsätta måla nu. Puss!


Dygnat hahaha


taggar inför harrypotter maraton hos isabelle!

Blev väckt av pappa runt 12, gick upp och åt frukost, tog en dusch och fixade mig sedan. Åt precis en sen lunch och ska alldeles strax ut med min bebishund. Sedan ska jag möta upp Jenny och Isabelle, det blir pizza, harrypotter-maraton och en massa godis ikväll! sedan sover vi hos isabelle också, mucho trevligt!



Igår träffade jag min Johanna, som jag inte sett på en hel vecka då hon varit på bommers. Vi träffade även Schenling, Fanny och Kevin. Super trevligt. Var hemma strax efter tolv och myste då med mig själv framför csi med blåbärspaj. Hahhaha. Iallafall, ska ut med hunden nu, lör uppdatera ikväll eller imorgon med en massa bilder! PUSS


kärlek♥


veckan:




1. Isabelle och Jenny, innan allsång i tisdags. 2. Isabelle och Malin. 3. Håkan Hellström på allsång!
4. Jelena och Milica 5. Jag och Jells. 6. Jells som snor min kamera och simmar ut med den på rudan...
7. Jag och jellsan igen. 8. Efter 7 timmar på rudan. 9. Jag och Jells på rudan, igen. hahahha


Niggah please...


Hahahah min gangstah bitch.


You should ask god for forgivness, not me. It's my job to arrange your meeting.


senaste veckan, i bilder:







(klicka på bilderna för att göra de större)
1. Adnan och Anas på årsta havsbad   2. Louise på årsta   3. Jag och Louise på rudan 
4. Jag på ruuudan  5. BOMBEN hohohehehehe   6. sötrumpan Loui  7. Glad chey, eller vad? hahaha 
 8. Jag <3 Louise!  9. Jag och Lissi på raman  10. J&L på raman  11. Hela gänget på raman ja0! 
12.
RAMAN 4LIFE  13. Louise och Lissi på raman   14. Jojo och limpi  15. Lissi och min bebishund på raman 
16. Sötnooooosar  17. Jag, Lissi och Loise hahahah   18. Mys på raman


RSS 2.0