världens finaste
Din bästavän är inte den vän du träffar varje dag eller aldrig bråkar med. Hon snackar antagligen skit bakom din rygg. Din bästavän är hon som alltid ställer upp för dig och kan prata med dig som om ingenting har hänt, även om ni har bråkat eller inte har träffats på evigheter. Hon är iallafall ärlig mot dig, för vänskapens bästa.


now...

then...

forever ♥


Jag älskade dig...


last friday night

Skolan igpår gick typ super fort. Tog en fika på typ 2 och en halv timma med cattis efter skolan, skyndade mig sedan hem och åt middag med mina päääron och rörde mig sedan mot handen och träffade Johanna och lite folk. Trevligt ju. Åkte hem, åt godis i min ensamhet framför one tree hill i sängen och somnade vid typ ett. Utmattad tjej..

Nu ska jag ta en dusch, fixa mig, gå ut med tjabbebabbe och sedan träffa Isabelle, Schenling och förhoppnigsvis Tibbe. Vi ska äta på resturang tillsammans, DUBBELDEJT. Skoja, nej men aa. och efter maten ska vi se på film hemma hos Schenling. Nicenice. Hur som, måste sätta fart! Puss på er.


for a long long time ago. Fjortistider <3333


...

It will be hard. I really will be.
But it also will be worth it. I promise.

Lillebror ♥


god eftermiddag folks

Kom hem för drygt en timma sedan. Har inte hunnit göra så mycket annat än att plugga. Så fort fader min kommer hem med mat ska jag äta och sedan röra på fläsket för att ta mig till träningen. Borde vara hemma igen strax efter tio, då blir det att duscha för att sedan sova. Gud asså, skolan tar kål på mig. Inte det att vi har mycket läxor eller så. För vi har inte överdrivet mycket, ganska... lagom typ. Utan hela den här grejen att gå upp tidigt för att åka kommunalt i en timma innan jag är i skolan. Början bli ganska tråkigt. Och då ska vi inte tala om en timmes-resan hem, den är förjävlig. Åka tåg från stan under rusningstrafiken = ingen bra idé. Hahah. Iallafall, tänkte bara uppdatera lite. Ska fortsätta plugga. Puss på er!


okej... jag suger.

Hahah omg, sämre uppdatering får man leta efter. Har bara haft så mycket att göra på sista tiden; massa plugg, träning, fika med vänner, renoverat rummet, inrett rummet osv. Mesta av den senaste tiden har lagts ner på mitt nya rum. Har nu en egen våning här hemma. Hehehe, nästan iallafall. I slutet på sommarlovet som var, började jag och min pappa att måla och tapetsera det stora rummet på nedervåningen. För en vecka sedan flyttade jag ner mitt rum dit och i helgen var vi på ikea och shoppade. Har nu flashat till min säng lite, köpt in en ny och stor garderob med spegeldörrar och även köpt in en stor mysig fotölj till rummet. Allt är nästan klart, bara spegeldörrarna till garderoben och några lister som ska upp sen är rummet klart! Ska iförsig köpa in massa kuddar och filtar till sängen och fotäljen, sätta upp bokhyllor och fotoramar på väggarna osv, men that's it! Glad tjej!

Iallafall, sitter hemma och pluggar lite. Började egentligen 10, men åker så att jag är i skolan till nästa lektion vid halv 1. Första lektionen var idrott, och eftersom jag fortfarande är lite sjuk (var hemma hela förra veckan) så ska jag inte vara med på idrotten. Så ska plugga klart lite här, äta lunch med min far som också är hemma idag och sedan ska jag röra mig mot skolan! Puss på er.


Sneak peek på tapeten i mitt rum.


RSS 2.0