"vad fint väder det är idag!"

När jag var yngre, typ liten, så skämtade jag alltid genom att säga "vad fint väder det är idag" när jag inte hade något annat att säga. Jag och den jag sa det till, skrattade eftersom ingen tycker det är intressant att prata om vädret. Vem fan bryr sig om vädret egentligen? Eller asså, vem vill prata om det? 

När jag satt på bussen idag, kom jag och tänka på det. Efter att ha träffat en bekant och i brist om annat pratat om vädret, för att vara trevlig och inte bara slinka förbi med ett hej. När vi sedan pratat klart om vädret så fanns det helt ärligt inte mycket mer att säga, efter några "haha ja" och "mm" så blev stämmingen tyst och obekväm. Allt blev bara väldigt konstigt och så satt vi där, båda två som jag vet inte vad och kände oss konstiga. Eller, jag kände mig konstig rättare sagt. När jag satt där kom jag helt plötsligt på varför i hela friden skulle han bry sig om vad jag tycker om vädret?

Jag vet inte vart jag ville komma med detta inlägg, men aa. Tänk efter, är det inte ganska ofta man drar den gamla "vad fint väder det är idag" när man träffar någon man känner, men vanligtvis inte pratar med så ofta?


"ohana betyder familj..

... och familj betyder att ingen lämnas utanför."
Att ett så gulligt citat från lilla stitch kan komma ut ur lilla milicas mun som något så oerhört roligt. Hahah!

Har haft en underbart rolig dag idag. Vi började med att köpa en varsin chailatte på Wayne's när vi kom till stan. Sedan köpte vi godis till filmen. Efter det köpte vi oerhört goda jordgubbar som vi smaskade på i skuggan, eftersom det var alldeles för varmt för att sitta i solen med kläder på. Dvs utan att vara klädd för solning. Inte för att vi var särskilt varmt klädda, men det var riktigt varmt ute. Hur som, efter det rörde vi oss mot biosalongen där vi köpte ytterligare lite snacks att mumsa på till filmen. Påtal om filmen, den var riktigt bra! Love it. Gosh, det här kommer bli värsta långa inlägget. Nä, lägger inte bilder istället. (både från igår och idag) Kyss!







NILS JAG KOMMER HÄMNAS.

Godmorgon sunshines.

Varit vaken sen tio, då milica väckte mig och sa att vi skulle gå upp för att klockan ringt. Första gången jag inte vaknade av ett alarm. Knasigt. Kanske för att jag inte sov något vidare inatt när en viss Nils ringde mig vid 05:15 (helt i onödan, för jag vägrade svara eftersom jag tidigare sagt till honom att INTE ringa inatt igen) och jag inte kunde somna om för äns typ... mycket senare. Illa nils, men jag kommer hämnas! Mohaha!

Hur som haver, nu har vi fixat oss och ätit frukost osvosv. Ska bara borsta tänderna. Sedan vid ett tar vi tåget till stan för först en fika, sedan för att se filmen. Kameran följer med, och fan va kul vi ska ha! Uppdaterar när jag kommer hem ikväll, nu ska jag vara social. Puss på rumpan.


gammal bild på mig, milli och jellsan.

nu är jag brun-are.

Sitter hemma hos Jelena och milli. (dom är syskon). Milli har precis duschat, nu är det Jelenas tur och sedan ska jag också ta en dusch faktiskt. Jag mötte tjejerna vid bussen runt halv två då vi rörde oss mot rudan. Sedan låg vi på stranden i omväxling med lite badande fram till halv sex ungefär. Kä'nner mig superbrun! Heheh. Va hemma hos tjejerna runt sex då vi gjorde iordning lite mat.

Efter att vi duschat allihopa ska vi kolla på ugly betty och ha det mys. Sedan vet jag inte vad vi ska göra faktiskt. Imorgon ska vi iaf upp ganska skapligt för att röra oss in mot stan. Blir väl en fika innan filmen, som börjar 15:15, om jag inte minns fel. JAG LÄNGTAR! Heheheheheh. Aja, uppdaterar säkert imorgon när jag kommit hem. Då får ni även lite bilder från idag och troligtvis från imorgon också. Kyss!

mys med boken, avis elllllllller?

Nu stänger jag av datan och lägger mig i sängen med min bok. Ha det bäst. Godnatt.

jelena, milica och eclipse.

Imorgon efter att jag tagit hand om bebishunden blir det solning på rudan med jelena och milica. Natten spenderas sedan hos dom, och på onsdag blir det bio. Ska kolla på eclipse! Om jag längtar! Hur som, tror inte jag kommer blogga något hos dom faktiskt. Så att ni är förvarnade liksom. Menmen, uppdaterar väl snart igen. Kyss!


it is impossible to explain...

.. so why should I even try?  Instead, I'll continue to pretend as if everything is fine.

Förlåt för de senaste dagarnas usla uppdatering.

Har haft en riktigt trevlig helg.

fredag: firade midsommar med familjen, emma, moster och kusin. riktigt trevligt med god mat och en sväng ner till grindsjön.
lördag: jag och emma träffade sebbe och marucs som slutade med en trevlig kväll hemma hos mig.
söndag: jag och emma började dagen med att sola nere på rudan, mot kvällen träffade vi simon och simon för att mysa på en av byggorna vid lillrudan. Jag och Simon tog även ett dopp i underkläderna. sedan drog jag och emma oss hem till henne för att kolla på film.
idag: Jag och emma vaknade skapligt och åkte hem till mig för att sedan somna om i sängen? HAHA. Hon åkte till sin moster för typ en timma sedan och jag sitter isoffan med en snarkande tjabo. Såfort jag lagt upp bilderna till er ska jag ut på tomten och sola. Puss!









angående min nya rosa handväska



Svar: Jag köpte väskan på kappahl. Visst va den riktigt läcker? Love it.

just nu är jag såhär glad:

<----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

coca cola vanilj

Hola! Sitter i sängen och mumsar naturgodis och dricker coca cola vanilj. finns inget bättre. Kollar även på det första avsnittet av two and a half men. lite roligt faktiskt. hur som, har ingenting att skriva faktiskt. Så uppdaterar sen. kyss.


those lovely moments when my heart beats faster.. ♥


blommmor

kom precis in efter en trevlig promenad med sebbe. Vi va ute och plockade blommor, för att jag ska göra en krans till sötaste kusin imorgon. (sen kanske det blir något till mig och emma också.. hehe) Mycket mygg ute, men det gjorde inte så mycket. hade trevligt ändå. hur som, nu sitter och jag pratar med nils på msn, ovanligt va? och kollar på sex and the city. ännu ovanligare! Haha. Aja, hör av mig sen. Kyss!


i know you would.

you'd rather be in my shoes.


boobie-shopping

Hejsan.

Kom hem för ungefär en timma sedan, efter shopping med Emma i handen. Igår somnade vi väl lagom efter att ha myst och skrattat massor hemma hos emma. Imorse vaknade vi halv tio för att sedan röra oss mot närsjukhuset där emma tog blodprov, stackaren. Sedan blev det frukost på donken, och sedan shoppade vi en hel del faktiskt. Trevligt hade vi iaf. Bilder ska ni få, och sedan ska jag ut i solen med en bok. Puss!


från grinsjön igår.

Cougarrrrrrrrrr!

armband

hårspännen

rosa läcker sminkväska

ytterligare en ring till min ringsamling

och ännu en.

smycken till mobilen, alltså, till mobilskalen.

handbaaaaaag

rosa skor, LOVELY.

och så den supersöta plånboken jag fick av Emma! tack boobisen.

Märkte nu hur mycket rosa det blev.. heheheheh.


emma är en väldigt säregen person måste jag säga..

SHHHHH-TUDELUUU! (hälsningsfras vi hörde på bussen idag)

Sitter i Emmas säng och hämtar andan efter att ha skrattat oerhört mycket åt Emma och våran tråkiga humor. Hon sitter och ritar bilder till nils på msn, och skriver konstiga saker till honom också för den delen. Tur att det är nils och ingen annan, jag hade ju skämts ihjäl annars.

Hur som, dagen har varit riktigt trevlig. Mötte min fina boobie på bussen mot nynäshamn runt 3. Gick av vid grindsjön där vi doppade oss, solade, lyssnade på musik och tjockade oss med kakor och banangodisar. Sedan blev det bussen hem och vi bytte om lite fort innan vi tog bussen till Emmas mamma och hämtade upp Baloo. Sedan åkte vi till Emma och åt, sen dess har vi suttit här mde godis och skrattat massor. riktigt härligt! Aja, bilder från dagen får ni imorgon, nu ska jag fortsätta umgås med min andrahalva. kyss!

time to turn my computer off

Nu har både fag och nils sagt godnatt. Dags för mig att tvätta bort sminket, måla naglarna och plocka lite i rummet. När jag är klar med det lär klockan ha blivit runt fyra och Emma lär väl smsa. Det får vi hoppas iallafall. Nu säger jag iallafall godnatt till min kära blogg. Jag lär väl skriva imorgon om hon smsade innan jag han somna eller inte. Kyss!


bildbrist.


Ja juste, headern

Varför jag bytte tillbaka? Var bara tvungen. Den här är mer Erica. Liter gulligare liksom. Hoh.


vaken

nils är fortfarande troget vaken för min skull, den snälla jäveln! Och jag har blivit pigg igen, amazing! 1 och en halv timma kvar mer eller mindre, det känns som om jag kommer klara att hålla mig vaken! Undrar bara hur länge jag kommer sova sen när jag väl somnat.. Hehehe.

Sitter iallafall och grubblar över hur mycket jag saknar mitt långa hår. Går väl över snart. And then, I'll let you know!


love your hair...


... before it leaves.


7 gäspningar på 3 minuter

Börjar bli lite trött, nizze lika så, och han kommer antagligen sova snart. Gäspar typ hela tiden, men jag tänker inte sova! Får hitta någon annan att prata med när faggi och nilspils loggar ut. HÖHÖH. aja, skriver mer snart snyggingar. puss.


4 o'clock in the morning

hejhopp gummisnopp... ooops.

Sitter i sängen och äter potatisgratäng och pratar med roligt folk på msn. varför jag äter mat mitt i natten? Jo, jag var hungrig. Och hade tänkt vara vaken tills emma smsar runt 4, då hon kommit till arlanda. Hur jag ska orka? Jo, nils skulle hålla mig sällskap via msn, eller ja, försöka iallafall.

Ni lär få en massa uppdatering också, men inte just nu. Kyss!


gammal.

HAHAHA

"man tappar sin mobil i havet.. och så har man simkort ;PpPpPPppPPpPpP"

HAHAHAHAH! kollade igenom de grupper jag är med i på facebook, och såg den här. Hade glömt bort att jag va emd i den, ASSÅ HAHAHAHAH HUMOR! HAHAHAHAH.


hah.

Good girls are just bad girls that don't get caught.

min boobie!

"boobiesen, planet går om ca. en timme eller något. smsar när jag landat, men.. imorgon, om vi skulle göra något, prata med någon som vi kan träffa? :) yäyä, smsar när vi landat och så, även om du sover då hihi :) älskar dig boobiesen :*<333"

Ni kan ju bara gissa hur glad jag är just nu. MIN BOOBIE KOMMER HEM INATT! Har saknat henne så, och imorgon ska jag äntligen få träffa henne! har faktiskt inte träffat henne på 10 dagar. Och det är illa. W/e. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är bara så glad över att hon äntligen kommer hem nu.


biatch.

Inte ett skit jag gör duger för dig och jag börjar tröttna på det.
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte lyckas vara lika perfekt som du.
Men inte fan tänker jag slita mycket mer, om du bara ska klaga. Bitch.


shopping och bowling

Idag blev det ju bowling med moster, kusin och lillebror i högdalen. Riktigt trevligt hade vi det, och så blev det lite shopping också. Orkar inte skriva mycket mer, men självklart får ni bilder på det jag köpt. Sedan uppdaterar jag väl mer ikväll. Kyss.




kladddddkaka

blev ingen film. Bakade kladdkaka istället. hoh.
Nu ska jag umgås med familjen och smsa med lite folk. Kyss.


.,

wrap you around me.

-

I don't wanna be stuck in the past.

duktiga jag

Tog närmre 50minuter att städa, duktig jag känner mig. Nu tänkte jag röra mig upp på vinden och leta fram några filmer, har ju alla filmer i en kartong på vinden eftersom vi snart ska flytta runt vardagsrummet, mitt rum osv. Sedan tänkte jag iallafall lägga mig i sängen med mobilen och kolla på någon härlig film. Uppdaterar väl senare eller något. Kyss.


måste städa

Hejhopp!

Efter det senaste inlägget tog jag mig orken att klippa lennarts gräsmatta. Tjänade ytterligare 500 kr, och sedan blev det middag. Gicm ut med bebishunden efter middagen och nu sitter jag här, åter igen. Fan va lat jag börjar bli. Whatever. Ska nu städa mitt rum, som ser ut som jag vet inte vad. Måste blocka, damsuga, damma, tvätta min sönderklottrade fönster och byta sängkläder. Hörs väl, om några timmar eller något. Kyss!


fjortisar hela bunten.




en favorit.


obeskrivligt..

shopping med moster

Goddag sötnosar!

Sov som sagt hos moster igår. Vi kollade på film och hade det trevligt. Idag blev jag väckt runt tolv då moster hade gjort frukost. Efter frukosten fixade vi oss och promenerade sedan upp till farsta centrum. Jag köpte en rosa baseboll-jacka typ, och så fick jag en riktigt läcker bikini av söta moster. tack så hemskt mycket. Sedan tog jag tåget hem, då moster skulle hämta upp loreena i solna. Ville träffa min prinsessa, men så blev det inte. Sitället ska jag och lillebror bowla med henne och moster imorgon. Lovely! Hur som, nu kommer bilder på de jag köpte/fick.


Ericigt, or what?


Så sjukt läcker. Och då ska ni se hur den sitter på!


Jag saknar dig..

.. Men den som väntar på något gott, väntar väl aldrig för länge?

,

Sometimes good things fall apart, so better things can fall together.

confusing

Gästbloggade hos Emma, så att hennes läsare ska känna sig lite underhållna även om Emma inte har tid med dom, nu när hon ligger och solar på stranden. Well, ni då, mina söta läsare. Har inte mycket att skriva till er. Förlåt, men tänker på sååååååå mycket annat just nu, och mina inlägg kommer bara bli ganska så förvirrande för er. Jag lovar att jag uppdaterar lite senare, när jag inte känner mig så frustrerad. Är det okejjjjjjjj? Hope so. See you later, aligator.


..

I guess you've forgotten what we promised each other..

so not worth it.

you are so not worth it..


inlägg 1153

Mamma kom hem för några timmar sedan, med moster. Vi åt tidig middag, blev super mätt. Gick ut på tomten en stund med moster och bebishunden, eftersom det är så fint väder. Bortsett från att det blåser förjävligt. Busade en massa med bebishunden, hoppade studsmatta för första gången på jätte länge med lillebror också. Det är inte alls lika roligt att hoppa som jag tyckte att det va för snart fyra år sedan, då vi köpte den. Whatever. Följer nog med moster hem ikväll, får se. Sover hos henne då, och isåfall ska vi till stan imorgon med min plutt, Loreena. Saknar henne massor! Min lilla prinsessa.

Hur soooooooooom, nu ska jag ut me hunden. puss.


Jag saknar dig så att det gör ont.


fuck it.

i'm done trying.

skrikrosa.

hejsan hoppsan.

förlåt för den risiga uppdateringen. Men gårdagen tillbringades i stan med mamma, helene och helenes bebis melina. Mamma och Helene ville kolla på viktoria och daniel medans jag myste med lilla melina. Sötare bebis får man leta efter! Hur som, det blev donken till lunch och så fikade vi i solen. ritkigt trevligt faktiskt. När jag kom hem blev det middag, sedan spenderade jag resten av kvällen i soffan. Var verkligen jätte trött. Orkade iförsig måla naglarna och det blev det skrikrosa nagellacket. Riktigt läckert!



Idag händer npg inte så mycket, passar bebishunden och hans kompis tobbe. Så kommer väl gå ut med dom osv, tänkte klippa lennarts gräsmatta, så att jag får lite pengar att shoppa för tillsammans med Emma när hon kommer hem om några dagar. Uppdaterar väl senare. kyss.


skönhetssömn

filmen är slut och jag är riktigt trött. tänkte borsta tänderna osv, sedan smsa lite med trevligt folk innan jag sover. Behöver ju liksom min skönhetsömn.

Har inte så mycket planerat imorgon faktiskt, får se vad som händer. Menmen, jag uppdaterar väl imorgon. Pusss!


.

so clumpsy.

my eyes don't lie.


Boobie, i miss u!

Emma, jag saknar dig och behöver dig.
5 dagar kvar. Jag tror inte jag står ut.

shopping med faggi.

Godkväll sötnosar!

Dagen har spenderats med Johanna. Vi har shoppat lite, ätit sushi och pratat om allt möjligt. Umgåtts med Fia och Petro har vi också. Har haft det super trevligt. Tog dock inga bilder, så ni får nöja er med bilder på de jag köpt istället.

Nu sitter jag och kollar på film och mumsar på ahlgrens bilar. Heheh. Uppdater snart igen. kyss!


Riktigt läckra nagellack.

En super söt bikini överdel.

Köpte även en navelpiercing, inte till mig dåra utan till faggi som fyllde år här om dagen.


if i need a hero, i got my mirror.



jag ♥ b&j


HAHAHAHA det va ett tag sen..


sex and the city 2



Kom nyss hem efter en trevlig kväll med mamma och helene. Startade med sushi till middag och sedan köpte vi godis osv till filmen. Efter filmen tog vi en fika och jag drack en otroligt god chailatte. Efter massa prat tog jag och mamma bilen hem, och helene åkte hem till sig.  Uppdaterar mer senare! kyss.


dresscode


Oj va brun jag börjar bli. mina rosa shorts och vit tubtopp. Lovely. Nu ska jag ut med bebishunden. Kyss!

Kärring

Vaknade nyss av att lillebror och kusin satt i rummet bredvid mitt och skrek. Har riktigt ont i huvudet och deras irriterande högljudda röster får mitt huvud att bulta. Jag ska nog ta en alvedon och sen en dusch. Sedan ska jag ut i solen med min hund. Lär ta en ordentlig promenad eftersom jag är riktigt trött på att höra killarna här hemma. Haha, låter som en Jävla kärring. Menmen. Uppdaterar när jag kommer in sen.

övertrött

börjar bli för trött. Så godnatt. Uppdaterar imorgon, antingen innan eller efter bion. Ska ju kolla på satc2 med min älskade mamma. Hoh. Aja, hörs imorgon, Kyss!


HAHAHA

HAHAHA börjar bli riktigt trött. Ligger i sängen och skrattar åt two and a half men, samtidigt som jag skrattar åt roliga saker på facebook. Asså, HAHA kan inte sluta skratta. Hoppas ingen vaknar.. HAHAHAHAHA.

hypnotized by your charm.


fråga - svar.

Anonym om Δ:
hur fixar du dina ögonbryn? fina iaf

Svar: Tack! Jag fixar väl mina ögonbryn som alla andra brudar? Jag plockar dom. För ungefär 3 år sedan, bad jag min moster forma mina ögonbryn. Hon gjorde det, och sen dess har jag plockat mina ögonbryn mer eller mindre varje dag, för att hålla dom likadana. Typ. Haha, men jag fixar dom iallafall själv. Lyckas dock aldrig få dom riktigt jämna, haha! Men det gläder mig att du tycker dom va fina.


...

¿me quieres? esfuerzos.

"hurtigbulle" - jag saknar dig emma!

Ätit b&j, kollat på barnfilm och varit ute med hunden ensam i mörkret. Kom precis in, gud va kallt det var! om man jämnför med vad det borde vara en sommar kväll... Hur som helst, satte mig precis i sängen framför sex and the city. Love it, har alltid älskat det, kommer alltid göra.

Är inte ett dugg trött än, skulle helt ärligt kunna springa ett eller två varv runt elljusspåret, så pigg är jag. Om jag inte hade skadat foten, elelr om det inte hade varit så jävla läskigt vid spåret när det är mörkt ute, så hade jag nog gjort det. Vet att ni antecknar. Har bara inte intressant att skriva om. Kommer väl på något snart. uppdaterar då. Kyss!

(Emma skriker alltid "hurtigbulle!" när hon ser någon springa, och well, saknar henne något enormt.. Därmed rubriken.)


grattis till världens bästa fag!



Idag fyller min fag 15 bast! Så nu får hon cykla utan hjälm.. HAHA! Grattis stumpan. Jag älskar dig!

gnällspik.

Begravningen var väldigt fin. Det var den verkligen. HAr inte mycket mer att säga. Kom hem tun 5, har hunnit äta och läsa ut boken. Och nu har jag inget att göra. Fan. Tänkte att jag kunde ligga ute i solen och läsa resten av kvällen, men den tog slut fortare än väntat. Så vad ska jag göra nu då? Ingen är typ hemma, alla reser iväg eller är redan upptagna. Käns som om jag kommer ruttna här hemma under sommaren. Fy. Ont i foten har jag också, har haft det sen jag ramlade av cykeln när kusin skjutsade mig för några dagar sen. Ja, jag vet att jag gnäller. Förlåt.

Hur som, ska blogga lite på Emmas blogg sen får vi se vad jag hittar på. Kyss!


i'm amazing.

två kapitel kvar i boken. Jag är otrolig. Jag som aldrig läser annars. Herrejevlar. Aja, tänkta tvätta bort sminket och borsta tänderna för att sedan sova. Imorgon ska jag olyckligtvis på begravning. Mammas typ, låtsasfarmor har gått bort. Sad. Uppdaterar väl efter att jag kommit hem imorgon, godnatt!

Δ

Du anstränger dig inte tillräckligt.
Och det är verkligen hjärtskärande.

fast. kan inte sluta läsa.

Har läst ytterligare 100 sidor i min bok, och har strax under hundra sidor kvar. Gosh vilken bra bok. Resten av böckerna, om jag fått tag på dom, kommer vara utlästa i slutet av denna sommar. Jag lovar. Hur som helst, borde egentligen ha gått ut med tjabo vid det här laget. Men var alldeles för fast i boken. Ska nu kolla om jag verkligen behöver gå ut med min bebis eller om han klarar sig med att gå ut på tomten en snabbis. Så att jag liksom kan fortsätta läsa. Tog en liten paus för att blogga och äta lite grann bara. Uppdaterar väl senare. Kyss!


i mjukisbyxor

Hejhopp! Har spenderat hela dagen hemma hos Jelena. HAr haft det jättre trevligt emd henne och milica. Vi kollade på mästerdetektiven Basil mus och inspelningen av min första dansuppvisning. Lite roligt faktiskt. Sitter iallafall i sängen med mujkisbyxorna och en t-shirt på. VA OMG? ÄGER JAG MJUKIS BYXOR? aa.. men använder dom ytterst sellan. Hur som, nu tänkte jag ladda upp bilder från dagen på facebook och sen ska jag gästblogga hos min boobie som just nu sätter sig på planet påväg till turkiet.


I'll miss you boobisen.

Godmorgon! Sitter i sängen, färdifixad och kollar på ett gammalt avsnitt av dh. Trevligt trevligt. Pratar med boobisen på msn, nu innan hin åker till turkiet om några timmar. Kommer sakna henne massor! Under tiden hon är borta kommer jag även att blogga på hennes blogg. Härligt va? Aja, hur som helst. Nu ska jag fixa lite grejer för att ta bussen om en halvtimma till handen, där jag ska möta Jelena! uppdaterar när jag kommer hem. Kyss!


cute people

nu är jag trött. Ska lägga mig i sängen och smsa med söta människor. Kyss!


träffa tvillingen imorgon

Jag är proppmätt, men har verken rört kakorna eller chokladen än.  HAHA va tjock jag låter.. Aja. Sitter just nu och kollar på sex and the city, vilket påminner mig om att jag ska se "SATC 2" men mamma och hennes väninna på torsdag. Lovely.

Imorgon ska jag alltså träffa Jelena. Vi ska vara hos henne, och får helt enkelt se vad som sker. Roligt kommer vi ha vilket fall som helst och kameran ska självklart med! Blir dock mindre uppdatering imorogn. Men det får ni leva med.


In my eyes, you're perfect.


nolifer.

Jag, kusin och lillebror tog cyklarna ner till konsum. Eller ja, de cyklade oc jag satt på pakethållaren på ena cykeln. På konsum köpte vi godis. Höhöhöhö. För mig blev det min&emmas favoriter, alltså banangodisar och colabilar. Sedan blev det även ballerina kladdkaka -kakor och choklad. Tjockisen själv, jag vet. Men ibland måste man ju få unna sig något gott ellerhur? Även om jag gör det lite väl ofta kanske. Heh.

Ikväll ska jag helt enkelt ha en mysig filmkväll med mig själv. Om jag hittar någon film dvs. Annars blir det väl datan i knät, mobilen i handen som vanligt, framför något tråkigt teveprogram. Nolifer. Aja, uppdaterar väl senare. Kyss.


.



Det är inte ofta jag får för mig att läsa en bok. Om jag väl får för att mig att göra det, är det inte ofta som jag hittar någon som är bra nog för att fortsätta läsa. När jag väl hittar en bok som är tillräckligt bra, kan jag inte sluta läsa. Jag kan sitta flera timmar i rad med boken framför mig och glömma bort allt omkring mig. Jag blir helt ärligt som en helt annan människa när jag är inne i en bok. Lite crazy faktiskt.


simpel ny header.

Bilden passade ganska bra i think. Ganska simpel, men ändå, så perfekt som en header. typ. Svårt att förklara, men så fick det bli iallafall.

Massor med tankar som virrar runt i mitt huvud. Varför vet jag inte. Är på otroligt dåligt humör idag enligt lillebror, medans jag själv känner mig bättre än någonsin. Är riktigt pigg, men orkar inte göra annat än att ligga i sängen och läsa den otroligt bra boken. Har inte varit hungrig på hela dagen, men inte heller mätt, så åt middag iallafall. Något stämmer inte, men ändå så känns det som om allt är precis som det ska vara. Wierdo.

Hur som, ska fortsätta läsa boken nuuuu. kyss.


favorit i repris.


For every mistake I do, I become stronger.








-

Idag har jag bara varit hemma, men ändå så har det hänt ganska så mycket. Jag har städat, duschat, borstat och klippt klorna på tjabo, läst ytterligare 100 sidor i boken, fotat, ätit och glott massor på teve. HAr inte mycket att skriva, förutom att jag snart kommer lägga upp en del av bilderna jag tog och att min kusin är här. Han umgås emd lillebror dock. Imorgon ska jag träffa Jelena också, härligt. Inte träffat henne på ett tag. Och juste, min boobie åker till turkiet imorgon. Vill miss her alot! Och hoppas hon får det bäst hela veckan hon ska sola och lyxa utan mig.

Hur som, bilderna kommer snart. Kyss!


angående den rosa sommarklänningen

Fick en kommentar om varför jag inte hade den rosa klänningen som jag beställde, på mig på skolavslutningen. Jo, jag skickade nämligen tillbaka den pågrund utav att färgen var mer lilaröd aktig än så rosa som den va på bilden. Så nej, den fick åka tillbaka.


bokmaaaaaal.

hejhopp sötnosar. förlåt för den dåliga uppdateringen.
Igår åkte jag till emmas moster där jag kollade på fotboll med emma och resterande, sedan blev det buss hem till emma lite senare. Vi fixade oss och la oss nästan på direkten. Gick upp tidigt imorse och fixade mig, sedan blev det show. Det va kul, men det va ganska dålig publik. Hur som, sedan blev jag hämtad av mamma och la mig direkt i sängen när jag kommit hem och läste lite. Nu läser jag första boken ur twilight serien. Så sjukt bra. Låg i sängen och läste 130 sidor bara idag. Helt sjukt. aja, har inte mycket mer att säga. Kyss!


ett godmorgon inlägg.

Godmorgon. Vaknade iförsig runt halv tolv, men att blogga var inte det första jag gjorde när jag vaknat, så det blir ett godmorgon inlägg nu istället. Hur som helst, jag ska alldeles strax börja fixa mig osv, för att runt tre ta bussen till jordbro. Då blir det alltså träning. Den sista träningen inför showen imorgon. Gissa om jag är nervös. Hohoh.

Aja, nu ska jag börja fixa migggg. kyss sålänge.


Bildbrist va de ja.


hej. jag är trött.

Nu är jag riktigt trött. Ändå så sov jag mellan halv tre och halv sex idag. Sjukt. Aja, tänkte stänga av datan nu, tvätta bort sminket och mysa ner under täcket och smsa med fint folk. Godnatt bloggggggggen.


Bildbrist. En favorit. Jag älskar dig Emma.

ingen fantasi för rubriker längre.

Den här veckan har varit minst sagt underbar. Mysiga dagar i skolan med mysigt folk, mysiga kvällar ute med hunden, riktigt roliga träningar, bra terminsbetyg, allt har känts så himla bra. Och då är det tillochmed helg kvar innan veckan är över.

Var bara tvungen att skriva det, oki? Imorgon är det lördag, redan, känns som om det ska vara typ onsdga då.. konstig jag är. haha. Blir lite längre träning imorgon mellan 15:30-18:00. Sedan kanske, bara kanske jag ska sova hos Emma. Får se. Och sen blir det ju 3 korta shower på torvalla på söndag. Härligt värre. Så antagligen kommer resten av veckan kännas lika bra, får väl hoppas iallafall.

usch va trött jag är. Ska försöka uppdatera mer innnan jag somnar, eftersom jag varit jätte dålig på att uppdatera den här veckan, iallafall jämnfört med hur bra jag uppdaterar annars. Men om jag inte skriver mer ikväll, har jag antagligen somnat här i sängen med datan i knät, mobilen i handen och smink i ansiktet. Hoh.


på cykel med emmmmaaaaaa

Godkväll. Precis kommit in efter en rolig kväll med min emma.  Vi har ätit godis, pratat massor, jag har skjutsat henne på cykel och ja, pratat ännu mer. Skämt ut mig har jag också. Min fula hund fick damputbrott på en annan hund och jag släpades efter honom på våran uppfart. Har aldrig skämts så mycket. Fyfan asså. Hur som haver, blev  inga bilder eftersom mamma har kameran och inte är hemma. menmen, ni klarar er väl? Justja, emma har tagit bussen typ för en kvart sen och nu ska jag mysa med mig själv. Kyss.




Även om det här året har varit som det varit, så är jag riktigt glad över att vi börjat prata och umågs med varandra igen. Jag tänker glömma allt som hänt och som inte är värt att minnas från det här läsåret, dvs allt vi bråkat om och allt som skett fram tills den här sista veckan, då allt förändrats. Förlåt för allt som skedde innan. Helt ärligt tjejer, jag kommer sakna er.


skolavslutningen: bilder


HAHA wtf?

ASSÅ... HAHAHAHAHHAHAHA

E gånger tre.

HAHAHAHAH riktigt härlig bild.

Boysen från 8:3 (emmas klass) och ingalill.

Emma... Du är störd.

Störd som sagt..

Flickorna i min klass är då de sötaste åttorna på skolan. kolla bara på oss?

HAHA retards allihopa.

Emmmmmmorna.

Det va väl de, ungefär. Ska helt ärligt säga att jag kommer sakna ALLA. Varenda lilla snea blick, varenda kram, varenda skämt, tillochmed de retsamma kommentarerna. Alltihop. Blööööö. men efter sommaren, då jävlar går vi i nian och då jävlar händer det grejer!

Skolavslutningen

Ligger i soffan hos emma med helt döda fötter efter att ha varit på fika med klassen i mina 10cm klackar. Emma håller på fixa lunch och efter lunchen ska hon klippa sig. Efter det blir det skola igen för den riktiga avslutningen nere på rudan. Strax efter att den börjat åker jag tillsammans med jenny på träning. Trevligt trevligt. Sen ikväll kommer bilderna. Låter väl bra? Hur som, nu ska jag äta lunch med emma och kolla film. Kyss.

rubriklöst inlägg. det gillar ni.

Blev typ en långpromenad, hehe. Nu tänkte jag iallfall  tvätta bort sminket osv, sedan sova. Är tröttttttttt. Imorgon i skolan blir det först städning och sedan ska vi kolla på fotbollsmatch, trevligt. Aja, hur som haver, godnatt.


Saknar dig massor min fag!
(så seriösaaaaa!)

lilla fega erica

satt i sängen med datan i knät när min lampa helt plötslig smällde, jätte högt samtidigt som den slocknade. Fyfan va läskigt, haha skrek till lite väl högt kanske men mitt hjärta hamnade verkligen i halsgropen. Skämtar inte. Och ja, jag är lättskrämd. Jag vet. HAHA. va bara tvungen att skriva det, vet att ni antecknar! ;)


nervöööööös

Godkväll sötnosar.
Kom hem för typ en timma sen. Har ätit och duschat av mig och sitter nu och andas ut efter en rolig men ganska tuff träning. Endast jag och Milica som var där, dvs att det blev mycket mer tid som las ner på bara oss. Brara koreografi också. Love it love it love it! Så nu har jag lite steg att öva tills på söndag. Men det ska nog gå bra. Don't you think so?

Blir träning imorgon också, love. Sedan blir det träning på torsdag och lördag. Tror inte det är något mer än så, innan showen dåra. Är ganska nervös. Även om jag har stått på scen och dansat inför massa med publik. Men nu är vi många färre och man syns emr på scenen. Hehhehe. Stor scen blir det också, i torvalla ishall, dock utan is. HAHA. Menmen, nu ska jag läsa lite bloggar, sedan blir det utgång med bebishunden och adde. Kyss.


favoritnumret från vårshowen.


dannsssssss

nu tänkte jag packa dansväskan och äta något för att sen röra mig mot dansen. Kyss.

Det är ganska sjukt hur en låt kan beskriva något så sjukt bra.

What you got boy, is hard to find.
I think about it all the time.
I'm all strung out my heart is fried.
I just can't get you off my mind!

I don't care what people say,
the rush is worth the price i pay.
I get so high when your with me,
but crash and crave you when you leave.


hellasgården med klassen


Jenny, Amanda M, Isabelle, Malin, Jag och Amanda E.

Mys på berget.

Love the photo.

HAHAH... blev liksom, ner puttad från bryggan några gånger.. 



änderna som typ invaderade vårat berg och som tuggade på våra bikinidelar.

jag och isabelle, höhö.

Det får räcka, resten åker upp på facebook. HÖHÖH. Har haft en super mysig och trevlig dag iallafall. Är verkligen super glad över att klassen blivit som förut igen. Dvs att vi kan umgås allihopa igen. Love it.

inge mys med datan..

ändrade planer.. ska städa rummet, packa väska inför imorgon, (då vi ska till hellasgården med klassen) och måla om naglarna som ser förjävliga ut. Så stänger av datan nu, sen blir det väl att sova. Godnatt!



bildbrist.


hold me tightly in your arms..


med jackan på. okej?

kom nyss in efter en liten promenad med min bebishund, adde, marcus och marcus hund. super trevligt. eheheh. Sitter nu och pratar med emma på msn, och smsar med adde. med jackan på i sängen, kanske borde ta av mig den? HAHA. orkar inte.. och nej jag är inte lat, typ.

Hur som haver, tänkte faktiskt borsta tänderna, byta om, tvätta bort smink osvosv och sedan gosa ner mig i sängen med datan och mobilen. Uppdaterar väl mer sen. Kyss!


.

Hur sur du än är, hur länge du än kommer vara det, så kommer jag inte säga förlåt.
Du sårade mig rejält. Jag tror inte du förstår hur ont det gjorde, hur ledsen jag blev.
Så nej, jag är inte skyldig dig någon jävla ursäkt. Det är du däremot skyldig mig.


mina nya älsklingar!


Dom blev mina idag. Love it! Hade dom faktist på mig när jag va i tungelska skola på öppethus, där mina söta vänner och min kusin, sjöng och spelade osv. Riktigt duktiga! Var där med Emma såklart. Heheheh. Vad förväntade ni er? Skoja. Nej men självklart var min boobie med. Super trevligt. Hur som, nu ska jag äta lite. Uppdaterar väl mer sen. Kyss!


under de 4 minutrarna..

.. var jag riktigt knäsvag.


dresscode + facelook



godnatt från lilla mig

Nu ska jag nog sova. Är sjukt trött.
Börjar iförsig inte för äns 10 imorgon,
men är ändå trött. Så godnatt bloggen.


Bildbrist. Jag på tekniska muséet i vintras med 8:2 och 8:3.


happpppi

HEJSAAAAAAAAAAAAAAAN.
skoja, är lite glad sådär.. oki?! Har precis duschat, sitter och kollar på "ett monster till svärmor". Love it! pratar Emma och en söt pojke på msn också. Nyfikna? Mohahaha. Can't tell you.. It's a secret! nu vet jag att ni är jättttttte nyfikna. That's life. Hur som, ska städa mitt rum, som ser ut som ett jävla bombnedslag. Sedan blir det mys i sängen med... mig själv, datan och mobilen. Kyss! 


Saknar mitt hår... något oändligt.


show på söndag,

Har egentligen sommarlov ifrån dansen nu, men på söndag blir det show på torvalla. Lovely. Så denna vecka blir det träning. I lovelovelovelove it!


Från vårshowen.


Jag älskar dig Emma.













just can't.

can't stop thinking about you.
boy, i want you. alot. ♥


gratulerar

Måste bara skriva GRATTIS TILL VÄRLDENS NILSPILS! som fyller 15 idag. :d


i heart it.


svar på kommentarer:



Svar till Lisa: SJÄLVKLART är jag fortfarande vän med emma sjöö.

Svar till er anonyma: Jag vet faktiskt inte, brukar inte kolla så speciellt mycket på hur folk klär sig. Så kan inte svara på era frågor tyvärr.

helgen ja0


Ballen i egen hög person.

Blomman som jag fick av Nils 5åriga granne, Alexander. HAHA

Jag på Alexanders cykel!

Helgen har jag spenderat med min underbara boobie och så har vi träffatr chanel och nils också. Han fick sin födelsedagspresent som var sjukt rolig! fast han fattade iförsig ingenting.. HAHAHA! aja, orkar inte skriva mer än att jag haft jätte trevligt.

Svar på kommentar:

Sofia om 500kr rikare:
Vilken tjej i alla åttor i din skola tycker du har bäst klädstil?
Alltså i 8:2, 8:3, 8:4, 8:5 och 8:6.

Svar: Gud vilken svår fråga! Brukar liksom inte jämnföra tjejernas klädstilar. Dock så kan jag påpeka att malin i min klass klär sig urgulligt, det har jag sagt förut. Emma klär sig också fint, hon passar verkligen i allt, kanske därför. Och jag antar att det är de som gör någons klädstil fin, att man passar i det, för vissa kläder jag använder som passar mig skit bra, ser inte bra ut på vissa andra osv. Så det beror helt på hur kläderna sitter på någon.


dagens oerhört härliga outfit



Har haft en jätte mysig dag, tog inga bilder dock. Vet inte varför, men spelade ingen roll, för när jag kom och kollade kameran hade jag ändå inget batteri. Wellwell, nu ligger kameran på laddning och snart ska jag möta Johanna och sen åka till stan. See you later aligator!


Sol och bad med brudarnaaaa

Jeansshortsen, bikinin och magtröjan är på, snart tar jag bussen med brudarna och så blir det sol och bad på rudan hela dagen. Lovely. Kameran följer med också, såklart. Bilder får ni ikväll dådå, puss!

500kr rikare

Hejsvejs! Åkte hem efter en slapp dag i skolan och jobbade lit med engelskan. Följde sedan med pappa till moster och fixade en grej för att sedan fica bensin till gränsklipparen så att jag kunde klippa lennarts gräs. Så det gjorde jag, efter middagen och tjänade en 500 som vanligt. Sedan blev det dusch, och ännu mer plugg.

Imorgon har vi idrottsdag, blir bad på rudan med brudarna från klassen. Lovely. Sedan ska jag träffa min fag. Va ju ett tag sen. Har iget att skriva just nu, kyss.


Time to

Dags för mig att drömma söta drömmar. Er också för den delen, så godnatt.

och bättre blir det.

Har precis skrivit klart den motivation som jag behöver till min bild. Lovely! Nu ska den bara dataskrivas i skolan (eftersom min Word-grej inte fungerar?) och sedan är arbetet kalrt och jag kan bara hoppas på det bästa. Härligt va?

I made it.



Jag klarade det. Jag fick ner mina tankar i en bild. Är stolt över mig själv. Även om det här inte är tillräckligt för ett mvg, så är jag nöjd. och det är väl det som är viktigast. right?


-

MEN JA. jag har hört det nu -.-

..........

you've showed me how it is to be in love.

massage och motion

Idag har jag varit duktig. Skolan gick bra, väldigt bra. Gjorde en del av min bilduppgift. HAPPI. Efter skolan åkte jag till moster som är massör, och fick massage. behövdes verkligen. Sedan fikade vi lite och pratade massor. Tog tåget hem och gick snabbt ut och sprang med tjabo runt elljusspåret på drygt 2km. Duktiga jag. Sedan drog jag med mig bebishunden hem och stretchade ute i solen medans tjabo rullade sig i gräset som en tok. Sedan blev det sen middag och nu sitter jag här.

om en halvtimma börjar dh, höhö. Kyss!


RSS 2.0