Jag vill skriva "jag saknar dig" på en sten och kasta den i ditt ansikte så att du får känna hur ont det gör att sakna dig.

      


välkommen till världen filip♥


världens finaste ♥


tack för igår snyggingar!

Vad jag har haft för mig på sista tiden? inte så mycket.

Har mest träffat Isabelle och Johanna, tränat, pluggat, fikat med Cattis. Fyllt år har jag ju också, så GRATTIS I EFTERSKOTT TILL MIG! Såg på breaking dawn med isabelle här om kvälle, riktigt bra film! Det är typ vad jag har gjort... Ikväll ska jag fira mig själv med mina vänner, blir middag, filmmys och musik hos mig. trevligt värre. Sitter just nu i skolan med Cattis och geekar facebook. Vi har studiepass, dvs att vi får jobba med det vi behöver jobba med. Men just nu ligger jag väldigt bra till i skolan, och har inget att jobba extra med. Bra där Erica. Iallafall, blir nog donken till lunch idag, hahahha. Puss på er!


Jag och världens sötaste tvillingpar. Kärlek till Isabelles bröder!


k.

jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig.j ag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig. jag hatar dig. jag saknar dig. jag älskar dig.


-

Vissa tror att kärlek bara är varma känslor. Men det är inte sant. Kärlek är inte bara rosor, kramar, choklad och pirr i ditt hjärta. Nej, jag lovar. Jag har själv blivit sviken. Jag har själv varit där. Jag har själv känt den smärtan. Den smärtan att vara kär…


Sometimes it's not the person you miss. It's the feeling you had when you were with him.

  

RSS 2.0